Zet vader in het zonnetje op Vaderdag

0 15/06/2020 - Feestdagen, Lifestyle, THUIS, WELLNESS, YL-producten, YOUNG LIVING

Vaders staan iedere dag voor hun gezin klaar. Ze verdienen het dan ook om op Vaderdag verwend te worden.

Lees snel verder als je op zoek bent naar een mooi geschenk of een manier om deze speciale dag te vieren. Met deze zes tips zal hij zich gegarandeerd geliefd voelen.

Shutran®

Draagt hij al jaren dezelfde aftershave en vind jij dat het wel eens tijd wordt voor een nieuw luchtje? Shutran® is een zorgvuldig samengestelde melange met een mannelijk aroma dat zelfvertrouwen stimuleert zonder de synthetische geuren van andere luchtjes. Gebruik in aanvulling op Shutran® Shave Cream voor een subtiele geur na het scheren.

Feestmaal

Een zelfgemaakte maaltijd tovert vaak voor een glimlach op het gezicht. Misschien neemt hij normaal gesproken de leiding in de keuken of misschien willen de kinderen hem verrassen. Hoe dan ook, vergeet niet onze Plus-oliën te gebruiken zodat het een waar feestmaal wordt.

Sokken en Thieves®

Grappige, kleurrijke sokken zijn razend populair. Geef dit jaar geen stropdas cadeau, maar help de kinderen een paar sokken uit te zoeken die hij op kantoor en tijdens een avondje uit kan dragen. Maak het cadeau compleet met een flesje Thieves®, een melange die hij gedurende de dag op de onderkant van de voeten aan kan brengen om deze op te frissen.

Geurige mancave

Geef hem de volgende oliën cadeau, zodat zijn mancave altijd lekker ruikt. Deze melange zal op subtiele wijze in het hele huis te ruiken zijn, maar is mannelijk genoeg zodat ook de man in huis ervan zal genieten!

De mancave

USB Diffuser voor in de auto

Als zijn auto wel wat verfrissing kan gebruiken, kun je hem een USB Diffuser, een mooi alternatief voor synthetische luchtverfrissers, geven. Combineer met zijn favoriete etherische olie om de rit naar en van het werk aangenamer te maken.

Hoe vier jij dit jaar Vaderdag?

Laat het ons weten!

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.