Skäm bort pappa

0 15/06/2020 - Helgdagar, Hudvård, I HEMMET, Livsstil, SKÖNHET, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

Pappor är fantastiska och nu är det dags att unna dem något!

Här kommer presentidéer för att göra pappa riktigt glad! Vi har sex förslag på hur du kan visa hur mycket du uppskattar honom.

Den eteriska oljeblandningen Shutran®

Har pappa använt samma rakvatten så länge du kan minnas? Ge honom i så fall en ny unik doft! Shutran innehåller en unik blandning eteriska oljor och har en maskulin doft som främjar självförtroende utan de syntetiska doftämnen som finns i många andra parfymer! Blanda den med Shutran® Shave Cream för att få en len rakning som också gör att man doftar gott.

Hemlagad mat

Ibland räcker det med en hemlagad maträtt för att få någon att le. Kanske är han den som oftast lagar mat eller kanske vill de äldre barnen överraska honom. Glöm bara inte att smaksätta maten med våra Plusoljor för att njuta av en oförglömlig måltid.

Strumpor och den eteriska oljan Thieves®

Roliga och färggranna strumpor är jättepopulära! Glöm slipsen i år och hjälp barnen välja ut ett par roliga strumpor som han kan använda på jobbet eller på en dejt med mamma. Ge honom också en flaska av den eteriska oljeblandningen Thieves® som han kan gnida in på fotsulorna för att få fräscha fötter hela dagen lång.

En manlig doft

Ge pappa dessa oljor så att han kan njuta av en riktigt härlig doft. Den här doftblandningen är så upplyftande att alla kommer att älska den och samtidigt riktigt maskulin så att pappa kommer vilja sprida doften i sitt rum!

En manlig doft

3 droppar Northern Lights Black Spruce

6 droppar Bergamot

USB Diffuser i bilen

Om bilen behöver fräschas upp passar vår USB Diffuser i stället för starka och syntetiska luftfräschare för bilar. Ge honom också en eterisk olja för att göra resan lite roligare!

Hur tänker du skämma bort pappa?

Berätta i kommentarerna nedan!

 

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.