Produse esențiale pentru întoarcerea la școală

2 27/08/2019 - ACASĂ, Copii

Produse esențiale pentru întoarcerea la școală

CARE NU SUNT PE LISTA DE PROVIZII

Pregătește-ți întreaga familie pentru școală cu aceste produse esențiale infuzate cu uleiuri!  Ia o pauză de la dosare și de la creioane și pregătește-te cu niște necesități pentru școală care își merită locul în orice ghiozdan.

Toamna este unul din anotimpurile noastre favorite- e mai răcoros ca vara, mai călduros ca iarna și culorile schimbătoare sunt pur și simplu uimitoare.  Este de asemenea acea perioadă din an când începe din nou școala și agitația vieții pare să fie suprasolicitantă.

Cu tot ce se întâmplă, este ușor să nu mai pui așa mult accent pe starea ta de bine. Iată aici câteva din produsele noastre favorite care sunt concepute pentru a pregăti orice școlar- sau părinte- și pentru a susține starea de bine, mai ales acum că a început din nou școala!


 GeneYus:   Uleiul esențial GeneYus este un amestec dulce de molid negru Northern Lights, Ylang Ylang, tămâie sacră și alte uleiuri esențiale minunate pentru mințile tinere care se concentrează pe proiecte.  Aplică GeneYus pe încheieturile copilului tău sau pe
ceafa lui înainte ca acesta să se pornească înspre școală, pentru a le încuraja eforturile.

NingXia Red Singles: Pliculețele noastre NingXia Red Singles  sunt esențiale și încap în orice cutie pentru prânz.  Cu sucuri de fructe și uleiuri esențiale ca Lemon, Tangerine, Orange, plus un impuls dulce, echilibrant de extract pur de vanilie, este băutura perfectă de care se pot bucura copiii tăi.

Joy 15 ml– Ai nevoie să creezi un mediu aromatic pozitiv în căminul tău la începutul acestui an școlar?  Uleiul esențial Joy  este un amestec proaspăt de uleiuri esențiale Bergamot, Lemon, Tangerine și altele care înalță spiritul când sunt folosite în mod aromatic. Pur și simplu difuzează-l de câte ori este nevoie pentru un miros înălțător.

 Aromatizatorul Dewdrop:   Subiectele noi, activitățile noi și prieteniile noi pot fi copleșitoare.  Utilizează aromatizatorul DewDrop  în timpul rutinii de seară a copilului tău pentru a crea un mediu calmant cu câteva din uleiurile noastre esențiale.

Gary’s True Grit Einkorn Granola: Perfectă ca mic dejun rapid, sănătos și sățios, această combinație de cereale, nuci, fructe de pădure și semințe este o modalitate minunată de a începe o zi plină de școală.   Gary`s True Grit Einkorn Granola  este de asemenea perfectă pentru a fi luată în deplasare ca gustare.

Thieves Waterless Hand Purifier: Învață-i pe copii să se curețe înainte de a mânca gustări sau prânz cu acest dezinfectant portabil și convenabil Thieves Waterless Hand Purifier .

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta:  Făcută cu făină de alac foarte hrănitoare, ne-hibridizată, Einkorn Rotini Pasta  este baza ta pentru un meniu hrănitor, delicios și distractiv.  O poți utiliza pentru prânz sau pentru cină pentru a crea multe feluri delicioase de mâncare pentru copiii tăi.

 Lavender:  Creează un mediu aromatic pașnic cu  uleiul esențial Lavender.
Printre alte utilizări, poți adăuga 2-4 picături în apa caldă de baie sau pe perna copilului
tău sau aplică-l pe picioarele sale ca parte a rutinei de seară.


Ce produse folosești când devii aglomerat/ă?  Spune-ne mai jos care sunt produsele tale favorite!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.