Bra att ha inför skolstarten

6 27/08/2019 - Barn, I HEMMET

Bra att ha inför skolstarten som du inte hittar på skolans lista

Gör hela familjen redo inför skolstart med dessa oljeberikade produkter! Ta en paus från att leta efter pennor och suddgummin och förbered dig med saker som är bra att ha inför skolstarten som du definitivt bör packa ner i ryggsäcken.

Hösten är vår favoritsäsong; den är svalare än sommaren, varmare än vintern och höstens färger är verkligen underbara. Det är också på hösten som skolan börjar igen och livet helt plötsligt känns väldigt jäktigt.

Med allt som händer är det lätt att strunta i sitt välmående. Här kan du läsa om några av våra favoritprodukter som gör både elever och föräldrar redo för hösten och främjar välbefinnande nu när skolan är igång igen!


GeneYus: Den eteriska oljan GeneYus är en söt blandning av gran från Northern Lights, ylang ylang, helig frankincense och andra eteriska oljor som passar när barnen pluggar. Ta GeneYus på barnets handleder eller nacke innan hen går till skolan för lite extra uppmuntran.

NingXia Red Singles: Våra engångsförpackningar Ningxia Red Singles är ett måste i alla lunchlådor. Med fruktjuicer och eteriska oljor såsom citron, mandarin och apelsin samt en söt touch av rent vaniljextrakt är det här en juice barnen verkligen kommer att tycka om.

Joy: Vill du skapa en positiv stämning hemma inför skolstarten? Den eteriska oljan Joy är en frisk blandning av bergamott, citron, palmarosa och andra eteriska oljor som lyfter humöret när den används i doftspridning. Använd i doftspridning för att njuta av en uppiggande doft.

Dewdrop Diffuser: Nya ämnen, nya aktiviteter och att lära känna nya kompisar är mycket att ta in. Använd vår Dewdrop Diffuser när barnet ska gå och lägga sig för att skapa en rofylld stämning med eteriska oljor.

Gary’s True Grit Einkorn Granola: Blandningen av gryn, nötter, bär och frön är en snabb, hälsosam och mättande frukost som passar perfekt som en bra start på skoldagen. Gary’s True Grit Einkorn Granola passar också perfekt att ta med sig som mellanmål.

Thieves Waterless Hand Purifier: Lär barnen om vikten av renlighet innan de äter sitt mellanmål eller sin lunch med vår behändiga Thieves Waterless Hand Purifier.

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta:  Einkorn Rotini Pasta är tillverkad av mycket näringsrikt, ohybridiserat enkornsmjöl och är en bra bas för näringsrika, läckra och roliga måltider. Använd den för att laga läckra måltider till lunch eller middag åt dig och dina barn.

Lavender: Skapa en fridfull stämning med den eteriska oljan Lavender.
Tillsätt 2-4 droppar i ett kvällsbad, stryk på barnets kudde eller använd på barnets fötter på kvällen.


Vilka produkter gillar du när livet är hektiskt? Berätta om dina favoriter nedan!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.