Terug naar school

3 27/08/2019 - Kinderen, THUIS

Terug naar school

MET ETHERISCHE OLIE

Bereid het hele gezin voor op het nieuwe schooljaar! Laat de boeken en pennen maar even voor wat ze zijn en richt je aandacht op deze musthaves die een plekje in elke rugzak verdienen.

We zijn dol op de herfst. Het is niet zo warm als de zomer, maar warmer dan de winter en de kleuren in de natuur zijn fantastisch mooi. Het is ook de tijd van het jaar waarin de scholen weer beginnen en het dagelijks leven overweldigend kan zijn.

Er is veel gaande en daardoor wordt er minder aan welzijn gedacht. We hebben enkele producten die leerlingen, studenten én ouders helpen met hun welzijn in deze drukke periode van het jaar.


GeneYus: GeneYus is een zoete melange van onder andere Northern Lights Black Spruce, Ylang Ylang en Sacred Frankincense en is speciaal ontwikkeld om jonge hersenen te stimuleren en ondersteunen. Breng GeneYus aan op de polsen of
de nek van je kind voordat hij of zij naar school gaat.

NingXia Red Singles: Onze Ningxia Red Singles zijn een heerlijke aanvulling op iedere broodtrommel! Bevat vruchtensappen, etherische oliën – waaronder citroen, mandarijn en sinaasappel – en een vleugje vanille-extract. 

Joy: Op zoek naar positiviteit? Joy is een frisse melange van bergamot, citroen en palmarosa die positiviteit verspreidt. Verstuif de melange voor een verkwikkende geur.

Dewdrop Diffuser: Nieuwe leraren, nieuwe activiteiten en het maken van nieuwe vrienden kan overweldigend zijn. Gebruik onze Dewdrop Diffuser om een rustgevende omgeving te creëren zodat je kind kan genieten van een goede nachtrust.

Gary’s True Grit Einkorn Granola: Op zoek naar een snel, gezond en vullend ontbijt? Kies dan voor deze combinatie van granen, noten, bessen en zaden. Gary’s True Grit Einkorn Granola is ook geschikt als tussendoortje.

 Thieves Waterless Hand Purifier: Leer kinderen het belang van schone handen voor het eten van hun lunch of snack met onze handige Thieves Waterless Hand Purifier.

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta: Gemaakt van voedzaam, ongehybridiseerd eenkoornbloem. Met Einkorn Rotini Pasta zet je in een mum van tijd een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel. Niet alleen geschikt voor de avondmaatijd, maar ook voor de lunch.

Lavender: Kies voor rust en ontspanning met Lavender.
Voeg 2-4 druppels toe aan een warm bad, wrijf over het kussen van je kind
of breng aan op zijn of haar voeten voor het slapen gaan.


Welke producten gebruik jij als het leven druk en overweldigend is? Laat het ons weten!

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.