Takaisin kouluun -tuotteet

4 27/08/2019 - Etusivu, KOTONA, Lapset

Takaisin kouluun -tuotteet

NÄITÄ ET LÖYDÄ KOULUJEN OMILTA LISTOILTA

Valmistaudu kouluun näillä eteerisillä öljyillä ja eteerisiä öljyjä sisältävillä tuotteilla! Koulurepussa on kirjojen, kynien ja vihkojen lisäksi on aina tilaa myös eteerisille öljyille.

Syksy on monien lempivuodenaikaa — sää on viileämpi kuin kesällä, mutta ei niin kylmä kuin talvella ja sen lisäksi kauniit värit hellivät silmiä. Syksyllä alkavat myös koulut ja kiire täyttää elämän.

Kiireessä hyvinvointi on helppo unohtaa. Tässä on muutama suosikkituote, jotka pitävät perheesi terveydestä huolta kaiken kiireen keskellä.

GeneYus: Eteerinen GeneYus-öljy on muun muassa eteeristen Northern Lights -mustakuusi-, tuoksuilangia- ja temppeliolibaaniöljyjen sekoitus ja sen makea tuoksu auttaa nuoria mieliä keskittymään paremmin. Levitä GeneYusta lapsesi ranteisiin tai
niskan taakse ennen kouluun lähtöä.

NingXia Red -yksittäispakkaukset: Ningxia Red -yksittäispakkaukset ovat erinomainen välipala. Herkulliselta maistuva NingXia Redimme sisältää hedelmämehujen lisäksi puhdasta vaniljauutetta sekä eteerisiä sitruuna-, tangeriini- ja appelsiiniöljyjä, ja siitä tulee epäilemättä lapsesi suosikkijuoma.

Joy: Haluatko luoda kouluvuoden alkuun positiivisen hyvältä tuoksuvan ilmapiirin? Eteerinen Joy-öljy on muun muassa eteeristen bergamotti- sitruuna- ja palmarosa-öljyjen raikas sekoitus ja se nostattaa mielialaa, kun sitä levitetään iholle. Käytä diffuuserissa, kun kaipaat nostattavaa tuoksua.

Dewdrop Diffuser: Uusi koulu, uudet oppianeet ja uudet kaverit voivat aiheuttaa lapsellesi stressiä. Laita eteerisiä öljyjä Dewdrop Diffuseriin lastesi nukkumaanmenoaikaan luodaksesi rauhoittavan ympäristön.

Gary’s True Grit Einkorn Granola: Jyviä, pähkinöitä, marjoja sekä siemeniä sisältävä granola on erinomainen ja herkullinen aamiainen. Gary’s True Grit Einkorn Granola sopii hyvin myös mukana kannettavaksi välipalaksi.

Thieves Waterless Hand Purifier: Opeta lapsesi huolehtimaan käsihygieniasta tällä Thieves Waterless Hand Purifierilla.

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta: Ravitseva ja terveellinen Einkorn Rotini Pasta sopii pöytään kuin pöytään. Voit valmistaa siitä maukkaita lounaita ja illallisia.

Lavender: Luo rauhallinen aromaattinen ympäristö eteerisellä Lavender-öljyllä.
Lisää 2-4 tippaa Lavender-öljyä lämpimään iltakylpyyn tai pyyhkäise sitä lapsesi
tyynyliinaan tai jalkapohjiin ennen nukkumaan menoa.


Mitkä ovat sinun luottotuotteesi kiireisessä elämänvaiheessa? Kerro ja kommentoi!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.