Idei pentru buze numai bune de sărutat

1 30/12/2019 - Bricolaj, FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii

Vremea răcoroasă de iarnă poate face ca buzele tale să aibă nevoie de puțină grijă suplimentară.  Începe rutina ta de îngrijire a buzelor cu un exfoliant de buze care te va ajuta să îndepărtezi stratul de celule de piele moartă.  Acest pas va dezvălui o piele mai moale și îți va pregăti buzele pentru un impuls de hidratare oferit de balsamul tău unic pentru buze.

Încearcă să utilizezi un balsam hrănitor de buze, plin de ceară naturală și uleiuri esențiale.  Completează-ți look-ul cu un balsam de buze Young Living, un fard pentru ochi Savvy Minerals, ruj și uleiuri esențiale pentru niște buze perfecte.

Exfoliant de buze

 • 1 linguriță de zahăr brun
 • 1 linguriță de miere
 • 1 linguriță de ulei de măsline
 • 1-2 picături de ulei esențial Lavender sau un alt ulei esențial la alegere*

Combină zahărul brun, mierea, uleiul de măsline și uleiul esențial Lavender într-un recipient mic de sticlă și amestecă toate ingredientele într-o pastă.  Freacă ușor buzele în mișcări circulare cu această pastă și apoi șterge sau clătește buzele. A se depozita într-un recipient etanș.

* Îți recomandăm să NU utilizezi uleiuri sau amestecuri de uleiuri esențiale citrice, deoarece acestea pot fi prea dure pentru pielea exfoliată.

Balsam colorat de buze

 • Un tub de balsam de buze Young Living (Lavender, Grapefruit sau Cinnamint)
 • Adaugă o notă din nuanța ta favorită de fard pentru ochi Savvy Minerals pentru un luciu suplimentar
 • Un sfert de tub din nuanța ta favorită de ruj roșu sau roz.
 • 1-2 picături de ulei esențial Lavender sau un alt ulei esențial la alegere (adaugă Peppermint pentru o senzație răcoritoare).
 • 1-2 recipiente mici, etanșe, din sticlă.

Pune tubul de balsam de buze într-un bol mic de aluminiu sau de sticlă.  Plasează bolul peste o cantitate mică de apă într-un cazan dublu și încălzește pe aragaz la foc mic până când se balsamul de buze se topește.  Ia de pe foc și adaugă partea strălucitoare a fardului pentru ochi Savvy Minerals preferată de tine, ruj, și alte uleiuri esențiale adiționale.  Amestecă bine totul, toarnă în niște recipiente mici de sticlă, apoi lasă amestecul să se răcească complet în frigider înainte de a-l utiliza.

Balsamul de buze Young Living  te va hidrata;  Fardul pentru ochi Savvy Minerals  va adăuga o notă de strălucire; iar rujul ales de tine va adăuga amestecului tău, o explozie de culoare.

Ce balsam pentru buze Young Living vei folosi?  Spune-ne în comentarii.

Distribuire

1 comentariu

 • Viorica Bangau 03/01/2020 - 9:34 PM Răspuns

  lavender lip balm

 • Scrie un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  * Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.