Balsam pentru lăbuțele animalelor cu uleiuri esențiale

0 17/02/2020 - ACASĂ, Animale de companie

Tot așa cum vremea răcoroasă poate fi dură pentru pielea ta, aceasta poate afecta și lăbuțele animalului tău de companie. Ploaia, vântul și pietricelele de pe trotuare îl afectează pe prietenul tău blănos și de aceea, acesta are nevoie de puțină grijă suplimentară. Încearcă un balsam simplu de casă pentru lăbuțele animalului tău, perfect pentru un mic răsfăț. Plin cu unt hrănitor de shea, amestecuri revigorante de uleiuri esențiale Animal Scents și ulei de bază Young Living V-6® pentru a te îngriji de lăbuțele animăluțului tău, pe toată perioada anului.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Amestecă toate ingredientele într-un bol mic și pune-l la foc mediu până când totul este topit și amestecat bine.
  2. Toarnă amestecul într-un recipient mic de sticlă și lasă-l să se răcească timp de 2-3 ore sau până când este solidificat complet.
  3. Masează o cantitate mică pe lăbuțele animăluțului tău când acesta are nevoie să fie răsfățat.
  4. A se depozita într-un loc întunecat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Îți recomandăm să te consulți cu veterinarul tău în cazul în care animalul tău de companie are o problemă cunoscută de sănătate, înainte de a aplica uleiuri esențiale pe acesta.

Tu cum îți răsfeți animalul de companie?

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.