Maksimoi hyvinvointisi tänä talvena näillä suosituilla ravintolisillä

0 03/12/2020 - HYVINVOINTI, Ravitsemus

Sään kylmetessä on entistäkin tärkeämpää tehdä oikeita valintoja terveenä pysymisen takia. Usein näihin aikoihin tunnemme olomme kehnoksi, eivätkä joulukiireet ainakaan paranna vointiamme. Tämän vuoksi on tärkeää muistaa ravintolisät, jotka tukevat kehomme terveyttä ja auttavat meitä jaksamaan kevääseen asti. Kerromme nyt, mitkä ovat meidän talven ravintolisäsuosikkejamme.

balance complete omegagize super c ja super cal ravintolisäpullot

Super C -tabletit

Super C -tablettimme ovat erinomainen tapa aloittaa päivä! Nämä kerran päivässä nautittavat tabletit sisältävät runsaasti elimistöllemme välttämätöntä C-vitamiinia. C-vitamiini auttaa mm. torjumaan väsymyksen ja uupumuksen tunteita, jotka ovat monelle hyvin tuttuja tuntemuksia talvisin. Super C sisältää myös magnesiumia, joka tukee normaalia aineenvaihduntaa. On hyvä muistaa, että vanhemmat ihmiset eivät välttämättä siedä magnesiumia niin hyvin.

OmegaGize

OmegaGize yhdistää kolme keskeistä päivittäistä ravintolisää, omega-3-rasvahapot, D3-vitamiinin ja CoQ10-ubikinonin. D-vitamiini huolehtii luiden terveydestä ja immuunijärjestelmän normaalista toiminnasta, kun taas dokosaheksaeenihappo eli DHA tukee aivojen normaalia toimintaa ja silmien terveyttä. Ota päivässä neljä OmegaGize-kapselia; kaksi aamulla ja kaksi illalla.

Balance Complete

Mikäli aiot herkutella runsaasti joululomalla ja kaipaat tammikuussa kurinpalautusta, Young Livingin Balance Complete on sinulle oikea ravintolisä. Tämä vaniljanmakuinen proteiinipulveri sisältää luonnollisia ainesosia, kuten Ningxia-gojimarjajauhetta, ruskeita riisileseitä, kookosöljyä ja aloe veraa. Tuote ei ole pelkästään runsasproteiininen, vaan se myös sisältää hyödyllisiä vitamiineja ja mineraaleja.  Lisää kaksi lusikallista Balance Completea 250-300 ml:aan vettä tai maitoa. Ravista tai sekoita kunnes seos on tasaista. Voit myös lisätä mukaan hedelmiä tai eteerisiä Plus-öljyjä.

vitamiinit ja ravintolisäpuollot talveen

Super Vitamin D

Talvisin kaipaamme aurinkoa. Koska aurinkoa ei talvisin ole usein saatavilla, on tärkeä muistaa ottaa D-vitamiinia. Sitä ei turhaan kutsuta “aurinkovitamiiniksi”. Vegaaninen Super Vitamin D -ravintolisämme sisältää 500 % suositellusta päivittäisestä D-vitamiiniarvosta. Tämä ravintolisä ei ainoastaan huolehti luiden ja lihasten normaalista toiminnasta, vaan tuo myös auringonpaistetta elämääsi. Nauti yksi tabletti päivässä ruoan kanssa.  Laita tabletti suuhun ja anna sen sulaa 5-10 sekuntia. Pureskele.

Super Cal

Super Cal on upea ravintolisä, joka sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Tuotteeseen on lisätty eteerisiä öljyjä em. mineraalien toimintaa tehostamaan. Tämän upean ravintolisän sisältämät aineosat auttavat sinua talven haastavina kuukausina.

Talvisin kulutamme paljon energiaa pitääksemme itsestämme ulkoapäin huolta pukeutumalla paksuihin takkeihin ja käyttämällä pipoja, lapasia ja kaulaliinoja. Nämä ravintolisätuotteet, kuten muutkin ravintolisämme, taas pitävät sinusta sisältäpäin huolta varsinkin silloin, kun immuunijärjestelmäsi kaipaa erityishuomiota. Älä anna talven nujertaa, vaan hanki itsellesi kunnon ravintolisiä ja anna kehollesi juuri sitä, mitä se tarvitsee selvitäkseen kunnialla talvesta.

 

Huomioitavaa: Ravintolisät eivät korvaa asianmukaista ruokavaliota. On tärkeää huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja elää terveellistä ja aktiivista elämää. Ilmoitettua annosta ei saa ylittää.

Mitä ravintolisiä sinä aiot tänä talvena ottaa? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.