Upplev mer välbefinnande i vinter med dessa populära kosttillskott

0 03/12/2020 - Näring, VÄLBEFINNANDE

Nu när vintern är här och det är kallare ute är det viktigare än någonsin att ta bra och hälsosamma beslut för att känna så mycket välbefinnande som möjligt. Den här tiden på året är det lätt att känna sig lite sliten, bland annat eftersom julen och andra händelser tar på krafterna. Det är därför det är så viktigt med kosttillskott i ens dagliga rutin för att främja ett normalfungerande immunförsvar och lätt klara av hela vintern. Här nedan kan du läsa om våra favoritkosttillskott på vintern och vilka fantastiska fördelar de har!

kosttillskotten balance complete, omegagize, super c och super cal

Super C Tablets

Starta dagen med våra  Super C Tablets! Ta en per dag och få en boost med C-vitamin nu i vinter – ett utmärkt tillskott till kroppen som bidrar till ett normalfungerande immunförsvar. C-vitamin är viktigt för kroppen, särskilt med tanke på att det bidrar till att minska trötthet. Super C är även rik på mangan som främjar en normal energiomsättning. Därför passar det här kosttillskottet så bra på vintern när långa, mörka kvällar och stressiga dagar gör att vi kan behöva lite mer energi. Observera att äldre personer kan vara mer känsliga för mangan.

OmegaGize

OmegaGize har flera olika fördelar eftersom det innehåller ingredienserna omega-3-fettsyror, vitamin D-3 och CoQ10 (ubikinon). D-vitamin bidrar till att bibehålla ett normalt skelett och ett normalfungerande immunförsvar medan DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och syn. Det här är därför ett användbart kosttillskott för att främja välbefinnandet året om. För bäst resultat, ta fyra OmegaGize-kapslar per dag, två på morgonen och två på kvällen, för dagligt upprätthållande.

Balance Complete

Om du planerar att äta en massa god mat i jul och vill förbereda något näringsrikt och energigivande till januari så är Young Livings Balance Complete det perfekta kosttillskottet för dig. Balance Complete innehåller NingXia-gojibärspulver, korngräs, kokosolja, aloe vera, kanelpulver och vår vassleproteinblandning. Den här produkten är inte bara rik på fiber och protein utan innehåller också vitaminer och mineraler som behövs för att du ska kunna dra nytta av detta näringsrika kosttillskott. Välj Balance Complete om du vill ge kroppen lite extra näring nu i vinter! För bäst resultat, tillsätt två skopor Balance Complete till 250–300 ml kallt vatten eller valfri mjölkdryck. Skaka, rör eller blanda tills du får en slät vätska och om du vill ha extra god smak kan du tillsätta frukt eller en av våra Plus-oljor.

vitaminer och kosttillskott som passar på vintern

Super Vitamin D

På vintern saknar de flesta av oss solsken. Vad passar då inte bättre än en D-vitaminboost varje dag, ett kosttillskott som ofta kallas solskensvitaminet. Kosttillskottet Super Vitamin D är veganskt och innehåller 500 % av det rekommenderade dagliga intaget av D-vitamin. Det ger dig det stöd du behöver från en tablett med bärsmak som smälter i munnen. Den här superkällan bidrar till att bibehålla skelettet och normala muskelfunktioner. Du får också fördelarna med det solsken som man verkligen behöver innan det blir vår. Ta 1 tablett dagligen med mat. Lägg tabletten i munnen och låt den smälta i 5–10 sekunder och tugga sedan.

Super Cal

Super Cal är ett specialutvecklat kosttillskott med kalcium och magnesium som är utformat för att dra nytta av dessa viktiga mineralers synergistiska egenskaper. Den noga utformade blandningen har berikats med eteriska oljor för att stödja funktionen hos de mineraler som nämns ovan. Denna blandning av vintergröna, myrten, citrongräs och mejram samverkar med mineralerna kalcium, magnesium och zink som bidrar till att bibehålla ett normalfungerande skelett. Detta kosttillskott passar därför utmärkt på vintern.

På vintern fokuserar vi ofta på att hålla oss varma och att skydda kroppens utsida med mysiga kappor, mössor och halsdukar. Dessa produkter, och hela Young Livings kosttillskottsutbud, hjälper dig att ta hand om din insida och ger dig det stöd ditt immunförsvar behöver och förtjänar när det är kallt ute. Du behöver inte känna dig nere på vintern – investera i ett vinterkosttillskott och ge kroppen de ingredienser den behöver för att klara av vinterns svåra förhållanden.

Obs: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och bör kombineras med en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

 

Vilka kosttillskott tänker du prova nu i vinter? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.