Lahjoja rakkaille

0 30/11/2022 - KOTONA, Vapaapäivät, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Joulu on nurkan takana, ja vaikka joulu on vuoden ihaninta aikaa, se on usein myös kiireisintä. Joulukonsertti torstaina, joulujuhla perjantaina ja niin edelleen! Ennen kuin lannistut kaaoksen keskellä, pysähdy miettimään, mitä haluat tänä jouluna antaa läheisillesi lahjaksi. Tässä blogissa jaamme parhaita öljyisiä lahjaideoitamme.

Naisille

Osoita rakkautta ja arvostusta ahkeralle naiselle antamalla hänelle jouluna rentoutumislahja. Young Livingin Very Merry VanillaMint -kokoelma tarjoaa ylellisiä hemmotteluhetkiä. Pink Himalayan Sea Salt Scrub poistaa iholta kuivat ja karheat kohdat ja mangonsiemenvoita, jojobaöljyä ja cupuacuvoita sisältävä Vanillamint Body Butter -vartalovoiteemme kosteuttaa kuoritun ihon. Lisähemmotteluksi anna hänelle Sweet Maple Bath Bombs -kylpypommit.

Very Merry Vanillamint -kokoelman kuva mintun lehdillä koristeltuna.

Miehille

Miksi et täydentäisi öljyä arvostavan miehen öljykokoelmaa tänä jouluna? Maadoittavat ja maanläheiset öljyt, kuten Northern Lights Black Spruce, Idaho Blue Spruce ja Cedarwood tapaavat olla miesten mieleen. Arvokkaat hetket -setti sisältää nämä kolme ajatonta tuoksua. Mukana on myös pyökkipuurasiaan pakatut kahdeksan basalttihohkakiveä, jotka sopivat hyvin miehen työpöydän sisustamiseen ja lempeän tuoksun levittämiseen.

Kuva juhlavasta seppeleestä, jossa on Arvokkaat hetket -setti.

Lapsille

Eteeriset öljyt ovat oivallinen lahja myös perheen pienimmille. Juhla-ajan KidScents® -setti sisältää kolme suosituinta KidScents® Roll-On -puikkoa: Refresh, KidCare ja GeneYus. Mukana tulee myös pehmomelu Lex the Lion. Pehmoleluleijonaan voidaan lisätä eteerisiä öljyjä, joten tämä uusi lapsesi ystävä on sekä söpö että ihanan tuoksuinen. Voi sitä riemua, kun tämä lahja paljastuu paketista.

Kuva Juhla-ajan KidScents® -setistä Lex the Lion -pehmolelun kera.

Parhaalle ystävälle

Sanotaan, että ystävyys on paras mahdollinen lahja! Levitä tänä jouluna ympärillesi positiivista energiaa, iloa ja rakkautta Positiivista energiaa -setillä. Harmonyn aromi on vapauttava, tasapainottava ja rauhoittava, kun taas Rise Aboven voimaannuttava tuoksu auttaa sielua löytämään sen todellisen tarkoituksen. Viimeiset pari vuotta ovat olleet kaikille raskaita, mutta nyt on aika katsoa parempaan tulevaisuuteen.

Kaksi ystävää antamassa toisilleen lahjoja joulukuusen edessä.

Itsellesi

Luonnollisesti me myös ansaitsemme lahjan. Älä odota jonkun muun ostavan sinulle koruja, vaan hemmottele itseäsi ainutlaatuisella  tiikerinsilmäkaulakorulla tai jos tykkäät väreistä, joogakaulakoru voi olla enemmän mieleesi. Huippuvinkki: lisää tippa suosikkiöljyäsi korun keskelle nauttiaksesi lempeästä aromista.

Vaihtoehtoisesti voit ilahduttaa itseäsi vuoden 2022 joulukalenterilla, joka kätkee sisälleen 24 hienoa yllätystä. Upeista juhlaöljyistä eksklusiivisiin tuotteisiin, joita ei voi ostaa mistään muualta, luukun takaa ilmestyvä yllätys saa sinut hymyilemään joka päivä.

Kuva YL:n joulukalenterista lumen ja paperipuiden ympyröimänä.

Mitä sinä aiot ostaa lähimmäisillesi joululahjaksi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.