Idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

0 29/11/2022 - ACASĂ, Produse YL, Vacanțe, YOUNG LIVING

Crăciunul se apropie cu pași repezi și deși este cea mai minunată perioadă a anului, este și cea mai aglomerată. Joi un concret de colinde, vineri o petrecere de Crăciun…și lista poate continua! Înainte să fii luat/ă pe sus de haos, ia-ți puțin timp pentru a stabili ce ai de gând să le iei celor dragi de sărbători. În acest blog, îți oferim unele dintre cele mai bune idei de cadouri infuzate cu uleiuri esențiale, pentru iubitorii de uleiuri din viața ta.

Pentru ea

Arată-ți dragostea și aprecierea față de cea mai muncitoare femeie pe care o cunoști cu darul relaxării de Crăciun. Colecția noastră Very Merry Vanillamint  este cadoul perfect, pentru a o ajuta să se destindă și să se bucure de puțin răsfăț acasă. Exfoliatul nostru cu sare de mare îndepărtează părțile aspre ale pielii și untul nostru de corp Vanillamint Body Butter, cu unt de semințe de mango, ulei de jojoba și unt de capuacu oferă o piele hidratată, catifelată și plăcută la atingere. Pentru răsfăț suplimentar, dăruiește-i bilele pentru baie cu Sweet Maple pentru o experiență ca de spa.

Colecția Very Merry Vanillamint decorată cu frunze de mentă.

Pentru el

Pentru bărbatul din viața ta, care îndrăgește uleiurile esențiale, adaugă câteva arome noi în colecția sa! Miresmele echilibrate, pământoase și lemnoase, precum Northern Lights Black Spruce, Idaho Blue Spruce și Cedarwood sunt o adevărată reușită printre bărbați. Dăruiește-i aceste miresme atemporale cu setul nostru `Momente prețioase`. Dacă asta nu ți se pare suficient, vei găsi, de asemenea, opt pietre ponce de bazalt într-o cutie de lemn marca YL. O adiție stilată pentru a-i decora biroul și pentru a-l ajuta să se bucure de o difuzie delicată.

Setul `Momente prețioase` cu o coroană festivă

Pentru copii

De sărbători, împărtășește-ți dragostea față de uleiurile esențiale cu cei mici. Setul nostru `KidScents® de sărbători` include trei dintre cele mai populare roll-on-uri KidScents®: Refresh, KidCare și GeneYus pe lângă o jucărie foarte specială de pluș: leul Lex. Noul lor prieten de pluș poate fi parfumat cu uleiuri, astfel încât micuții tăi îl pot îmbrățișa, bucurându-se de arome încântătoare. Privește veselia din ochii copiilor tăi, în ziua de Crăciun, în timp ce deschid acest cadou perfect!

Setul `KidScents® de sărbători` alături de jucăria de pluș, leul Lex.

Pentru cel mai bun prieten

Se zice că cel mai mare dar din viață este prietenia! Dăruiește iubire și energie pozitivă celui mai bun prieten de Crăciun, oferindu-i setul nostru `Energie pozitivă`. În timp ce uleiul esențial Harmony furnizează o aromă echilibrantă, eliberatoare și calmantă, Rise Above oferă o aromă motivaționala, care îți va ajuta prietenul să-și atingă scopul sufletului. Au fost câțiva ani grei pentru toată lumea, dar acum este momentul să ne ridicăm și să deschidem calea către un viitor strălucit.

2 prieteni care îți dau cadouri în fața bradului de Crăciun.

Pentru tine

Bineînțeles că nu putem uita de noi! Nu aștepta ca altcineva să-ți cumpere bijuterii, răsfață-te cu unicul nostru colier `Ochi de tigru` sau, dacă preferi o pată de culoare optează pentru colierul `Yoga` cu pietre de Jasp și de turcoaz verde. Sfat: adaugă uleiul tău preferat în centrul bijuteriei pentru a te bucura de un impuls delicat de aromă.

Sau, numără zilele până-n ziua cea mare cu ajutorul calendarului nostru Advent 2022 și descoperă 24 de cadouri fabuloase! De la uleiuri festive minunate la produse exclusive, care nu pot fi găsite altfel. Începe fiecare zi cu zâmbetul pe buze și profită de ocazia de-a încerca niște produse YL minunate, de sărbători.

Calendarul Advent 2022 înconjurat de zăpadă și brazi din hârtie.

Ce o să le dăruiești celor dragi de Crăciun? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.