Presenter till nära och kära i jul

0 29/11/2022 - Helgdagar, I HEMMET, YL-produkter, YOUNG LIVING

Julen närmar sig med stormsteg och även om det är en magisk tid så är den ofta väldigt hektisk. En julkonsert på torsdag, en julfest på fredag och så vidare! Innan du sveps med i julrushen kan du ta en stund nu och planera alla inköp till hela familjen i jul. I den här bloggen tipsar vi om våra bästa julklappar med eteriska oljor som passar oljeentusiasterna i ditt liv.

Till henne

Visa hur mycket du uppskattar den mest arbetsamma kvinnan du känner med en avkopplande julklapp i år. Vår kollektion Very Merry Vanillamint är en utmärkt present för att hjälpa din favorittjej att varva ner och pyssla om sig själv hemma. Ta bort grov hud med vår havssaltsskrubb Pink Himalayan Sea Salt Scrub och avsluta med vårt Vanillamint Body Butter som innehåller mangosmör, jojobaolja och kupuasusmör för att vårda huden. För att skämma bort henne extra mycket kan du ge henne våra Sweet Maple Bath Bombs så hon kan njuta av en riktig spakänsla.

Bild på kollektionen Very Merry Vanillamint dekorerad med myntablad.

Till honom

Varför inte ge den oljeälskande mannen i ditt liv några nya dofter? Rogivande skogsdofter såsom svartgran (Northern Lights Black Spruce), blågran (Idaho Blue Spruce) och cederträ (Cedarwood) är populära bland män. Alla dessa finns i kittet Underbara stunder. Dessutom kommer kittet med åtta basala pimpstenar i en YL-ask av björkträ som ser riktigt elegant ut på skrivbordet och sprider underbart milda dofter.

Bild på en julkrans och kittet Underbara stunder.

Till barnen

Dela kärleken till eteriska oljor med barnen på jullovet. Vårt KidScents®-julkit innehåller tre av våra mest populära KidScents® Roll-Ons: Refresh, KidCare och GeneYus plus ett riktigt speciellt mjukdjur – Lejonet Lex. Man kan använda olja på lejonet så barnen kan krama det och njuta av härliga dofter. Se hur barnens ögon tindrar när de öppnar den här klappen på julafton!

Bild på KidScents®-julkittet i en julstrumpa tillsammans med Lejonet Lex.

Till bästa kompisen

Den bästa gåvan i livet är vänskap, brukar man säga! Ge bästa vännen kärlek och positiv energi i jul med kittet Positiv stämning. Den eteriska oljan Harmony har en frigörande och balanserande doft medan Rise Above har en stärkande doft som hjälper din vän att nå själens sanna syfte. Vi har alla haft några jobbiga år, men nu är det dags att gå vidare och öppna dörren till en ljus framtid.

Bild på två vänner som byter julklappar framför en julgran.

Till dig själv

Självklart kan vi inte glömma oss själva! Vänta inte på att någon annan köper smycken till dig, unna dig själv vårt unika halsband med stenen tigeröga eller kanske vårt yogahalsband med jaspis och grönturkosa stenar om du föredrar mer färg. Tips: ta en droppe av din favoritolja på smyckets sten för att njuta av en mild och härlig doft.

Som alternativ kan du i stället räkna ner dagarna till jul med vår adventskalender 2022 och upptäcka 24 presenter bakom luckorna! Den innehåller allt från juliga oljor till exklusiva artiklar som inte finns till salu någon annanstans. Le stort varje dag och ta chansen att prova några fantastiska YL-produkter i jul.

Bild på YL:s adventskalender samt snö och pappersgranar.

Vilka julklappar tänker du ge bort i år? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.