BLOOM ja ihosi hehkuu – Miten saat luonnollista hehkua ihollesi uusilla ihoa kirkastavilla tuotteillamme!

0 03/02/2021 - Ihonhoito, KAUNEUS, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Terveellinen, kirkas ja kosteutettu iho on varma tapa kohentaa itseluottamusta. Me Young Livingillä välitämme jäsenistämme. Siksi haluamme antaa käyttöösi elämänlaatua kohentavia tuotteita. BLOOM by Young Living -tuotesarja on juuri tällainen. Tämän tuotesarjan hellät ja innovatiiviset tuotteet sisältävät mm. Sheerlumé Brightening Complexia, ja sarjan tuotteet nostavat ihonhoitosi uudelle tasolle.

Aurinko, stressi ja vähäinen uni kuormittavat kehoa ja niiden jäljet näkyvät ihossa. BLOOM by Young Living -tuotesarjassamme on kaikki, mitä tarvitset laadukkaaseen ihonhoitorutiiniin. Tuotteiden sisältämät ainesosat on valmistettu Young Livingin Seed to Seal -laatustandardien mukaisesti ja jokaisessa tuotteessa on läsnä kolme peruspilariamme – hankinta, tiede ja laatustandardit. Young Living on eteerisen öljyliikkeen edelläkävijä. Siksi meille on kunnia-asia varmistaa, että BLOOM-sarjamme tuotteet ovat täynnä huippulaatuisia öljyjämme.  Sheerlumé Brightening Complex, joka on olennainen osa jokaista BLOOM-sarjan tuotetta, sisältää jasmiinin, pelargonian ja olibaanihartsin eteerisiä öljyjä. Alhaalla kerromme uusista BLOOM-tuotteistamme ja valotamme niiden käyttötapoja.

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser

Tämä luonnollisesta ainesosista valmistettu kasvojenpuhdistusaine tekee ihostasi raikkaan ja pehmeän. BLOOM Brightening Cleanser sisältää temppelipuun kukkauutetta, natriumhyaluronaattia ja pracaxi-siemenöljyä, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Tämä erityisesti kirjavalle iholle suunniteltu kasvojenpuhdistusaine tekee ihostasi kirkkaamman ja tasaisemman värisen.

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser

BLOOM by Young Living Brightening Essence

Jos sinusta tuntuu, että ihosi on menettänyt luonnollisen hehkunsa, BLOOM by Young Living Brightening Essence on tuote sinua varten. Tämä geelimäinen hoitovesi kosteuttaa ihoa ja huolehtii ihosi normaalista suojakerroksesta. Lopputuloksena on raikas ja hehkuva iho. Hoitoveden sisältämä Sheerlumé Brightening Complex varmistaa, että aamulla saat ihailla peilistä hehkuvaa ihoa.

BLOOM by Young Living Brightening Essence

BLOOM by Young Living Brightening Lotion

BLOOM by Young Living Brightening Lotion sisältää myös Sheerlumé Brightening Complexia. Kasvovoide sopii kaikille, jotka kaipaavat raikkaamman ja kirkkaamman väristä ihoa. Kasvovoide sisältää filippiiniläisellä Happy Pili -puutilalla Seed to Seal -laatustandardien mukaisesti kasvatettua elemin hedelmälihaöljyä.

BLOOM by Young Living Brightening Lotion

BLOOM by Young Living Collagen Complete

Nämä kollageenikapselit sisältävät Young Livingin puhtaita greipin, sitruunan ja limetin eteerisiä öljyjä sekä gojimarjamehua, CoQ10:tä, vihreää teeuutetta sekä vitamiineja ja mineraaleja. Sen lisäksi BLOOM Collagen Completessa on 10 000 mg:aa nestemäistä Peptan-merikollageeniä. Kollageeni täydentää hienosti Bloom by Young Living -ihonhoitosarjaa.

BLOOM by Young Living Collagen Complete

Upea ihonhoitorutiini

  1. Aloita päivittäinen ihonhoitorutiinisi BLOOM by Young Living Brightening Cleanserilla. Kastele kasvosi ja hiero pieni määrä puhdistusainetta kasvoillesi. Huuhtele hyvin ja taputtele iho kuivaksi.
  2. Seuraavaksi on BLOOM by Young Living Brightening Essencen vuoro. Ravista pulloa ennen käyttöä. Kaada pieni määrä kämmenellesi. Hiero käsiä yhteen ja paina kämmenesi kasvoillesi. Siirrä käsiäsi kasvojen keskikohdasta ulospäin. Muista myös käsitellä kaula ja dekolteen alue.
  3. Lopuksi vuorossa on BLOOM by Young Living Brightening Lotion. Levitä kaksi pumpullista voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
  4. Toista sama rutiini iltaisin. Nauti sen lisäksi BLOOM by Young Living Collagen Complete -pullo päivittäin.

Mikä BLOOM-tuote on mielestäsi “must”? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.