Băuturi și spray-uri răcoritoare de vară: 4 rețete irezistibile

0 17/07/2023 - FRUMUSEȚE, Îngrijire a părului, Îngrijire a pielii

Suntem în toiul verii, momentul ideal să te bucuri de frumusețea sezonului estival cu o serie de rețete de băuturi și spray-uri revigorante care îți vor înviora simțurile în zilele caniculare de vară. Indiferent dacă îți dorești un cocktail vibrant fără alcool, o apă facială revitalizantă, un spray de păr inspirat de părul sirenelor sau un spray pentru curățarea mâinilor, toate făcute din ingrediente obținute din surse naturale, noi îți punem la dispoziție tot ceea ce îți trebuie. Pregătește-te să sorbi, să te pulverizezi și să te răsfeți cu esențele verii prin aceste creații irezistibile care valorifică puterea uleiurilor esențiale. Citește mai departe și descoperă spray-ul perfect pentru a-ți eleva experiența estivală.

NingXia Red® Spritz

Introducem NingXia Red® Spritz: un cocktail fără alcool care combină savoarea NingXia Red® cu o explozie de fructe de pădure și apă minerală carbogazoasă. Fie că găzduiești o mare petrecere în grădină sau pur și simplu te relaxezi la soare, acest cocktail încântător este modalitatea perfectă de-a te răsfăța cu o băutură delicioasă și răcoritoare. Această băutură va adăuga o notă veselă momentelor tale de vară.

Ingrediente:

 • 60 ml NingXia Red®
 • Fructe de pădure la alegere
 • Apă minerală carbogazoasă

Metodă:

Adaugă câteva fructe de pădure la alegere pe fundul unui pahar de șampanie. Adaugă NingXia Red® și umple cu cât de multă apă carbogazoasă dorești. Noroc!

O imagine cu un cocktail de NingXia fără alcool lângă o sticlă de NingXia Red®.

 

Spray facial răcoritor

Revitalizează-ți rutina de îngrijire a pielii cu acest spray facil revigorant făcut din ingrediente derivate în mod natural. Trezește-te în fiecare dimineață și răsfață-ți pielea cu un impuls de hidratare, care va oferi o senzație înviorătoare pielii tale și o va pregăti pentru întreaga zi. Când te întorci acasă, după orele de relaxare petrecute sub soare, experimentează o explozie răcoritoare, pe măsură ce acest spray îți intră delicat în piele. Pulverizează-te pe tot parcursul zilei și bucură-te de puterea înălțătoare a naturii!

Ingrediente:

 • Apă distilată
 • Hamamelis (fără alcool)
 • 5 de picături de ulei esențial
 • Sticlă mică cu pulverizator

Metodă:

 1. Umple sticla cu pulverizator pe trei sferturi (¾) cu apă distilată și apoi adaugă hamamelis până la vârf.
 2. Adaugă uleiurile esențiale alese în funcție de nevoile și preferințele tale. Noi recomandăm Frankincense sau Lavender, ambele apreciate pentru beneficiile lor asupra pielii.
 3. Agită bine și începe să pulverizezi!

Imagine cu o femeie care se pulverizează

 

Spray pentru un păr ca de sirenă

Bucură-te de un păr ca de sirenă cu spray-ul nostru fermecător pentru păr. Această poțiune, infuzată cu arome dulci și erbacee, îți va lăsa părul cu un aspect spectaculos, strălucitor și gata să facă furori. Bucură-te de spiritul estival și lasă acest spray minunat să devina arma ta secretă pentru un păr frumos, ca de sirenă fără efort, oriunde te-ar duce aventurile tale.

Ingrediente:

Metodă:

 1. Amestecă uleiurile esențiale și hamamelis într-o sticlă goală cu pulverizator.
 2. Umple restul sticlei cu apă.
 3. Atașează etichetă pe sticlă
 4. Agită bine înainte de utilizare, apoi pulverizează ușor pe părul umed.
 5. Usucă-ți și aranjează-ți părul în mod obișnuit.

Sfat YL: Înlocuiește apa cu apă sărată! Îți va oferi un aspect natural, ca de plajă, pentru orice ocazie!

O imagine cu o femeie cu părul undulat la plajă.

 

Spray pentru curățarea mâinilor

Spune adio chimicalelor dure și adoptă o soluție naturală și eficientă cu spray-ul nostru pentru curățarea mâinilor. Indiferent dacă mergi la muncă, ieși la cumpărături pentru a te aproviziona cu produsele esențiale pentru vară sau pleci într-o vacanță, acest spray va deveni companionul tău de încredere. De la pulverizarea mâinilor până la ștergerea suprafețelor, lasă această rețetă să te însoțească pretutindeni, astfel încât, să ai parte de o vară plină de încredere și liniște sufletească în ceea ce privește igiena.

Ingrediente:

Metodă:

 1. Adaugă uleiurile esențiale și uleiul de cocos într-o sticlă de sticlă cu pulverizator.
 2. Umple restul sticlei cu spirt medicinal
 3. Instrucțiuni: Agită bine înainte de fiecare utilizare.
 4. Pentru a-l utiliza, pulverizează-ți mâinile și freacă-ți mâinile una de alta până se absoarbe în piele. În mod alternativ, pulverizează pe o suprafață și apoi șterge-o cu o lavetă.

Imagine cu o femeie care își pulverizează mâinile.

 

Dă like la acest articol și spune-ne pe care dintre aceste rețete vrei s-o încerci?

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.