O examinare mai atentă a programului Seed to Seal: Aprovizionare, Știință și Standarde

0 21/09/2018 - Produse YL, Standarde și siguranță, ULEIURI ESENȚIALE, YOUNG LIVING

O privire mai îndeaproape a programului Seed to Seal: Aprovizionare, Știință și Standarde

Știi că produsele Young Living sunt diferite; simți asta de fiecare dată când difuzezi amestecul tău favorit de uleiuri esențiale, de fiecare dată când îți cureți casa cu detergentul de uz casnic Thieves Household Cleaner, și oricând îți energizezi după amiaza cu un impuls de NingXia Red. Nu simți această diferență din întâmplare. Produsele Young Living utilizate și îndrăgite de tine sunt la fel de bune ca standardele îndeplinite de ele, și de aceea am conceput standarde de calitate care sunt cu mulți pași înaintea industriei din care facem parte.

Programul nostru Seed to Seal® este cel care face posibile produsele noastre prin criterii riguroase, fără compromis în Aprovizionare, Știință și Standarde. Află mai multe despre acești trei piloni ai programului Seed to Seal și descoperă cum fac aceștia diferența în fiecare din produsele noastre!

SeedToSeal

Ai avut vreodată un ”moment Seed to Seal” în care diferența Young Living face toată diferența? Spune-ne despre asta în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.