Tutustu Seed to Sealiin: Hankinta, tiede ja laatustandardit

0 21 syyskuu, 2018 - Infograafit, Kaikki postaukset

Seed to Seal: Hankinta, tiede ja laatustandardit

Sinä varmastikin jo tiedät, että Young Living tuotteet eivät ole samanlaisia kuin muut; tunnet sen, kun käytät eteeristä öljysekoitusta diffuuserissa, kun siivoat kotiasi Thieves® Household Cleanerilla, ja kun tartut NingXia Rediin saadaksesi lisää puhtia päivään. Tunteesi ei ole tuulesta temmattu. Young Livingin tuotteiden korkealaatuisuus perustuu niiden valmistuksessa noudatettaviin korkeisiin laatustandardeihin. Ja laatustandardimme ovat alamme korkeimmat.

Meidän Seed to Seal® -ohjelman kolme peruspilaria, hankita, tiede ja laatustandardit ovat jotain, jonka suhteen emme tee kompromisseja.

Oletko koskaan kokenut “Seed to Seal -hetkeä”, jolloin kaikki Young Livingissä on loksahtanut paikoilleen? Kommentoi ja kerro!

This post is also available in: englanti tsekki hollanti ranska saksa liettua romania venäjä espanja ruotsi

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi. Varmista kommenttien vaatimustenmukaisuus tutustumalla Oikea Tapa Kertoa Young Livingistä -asiakirjaan.