Tutustu Seed to Sealiin: Hankinta, tiede ja laatustandardit

1 21/09/2018 - ETEERISET ÖLJYT, Infograafit, Standardit ja turvallisuus, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Seed to Seal: Hankinta, tiede ja laatustandardit

Sinä varmastikin jo tiedät, että Young Living tuotteet eivät ole samanlaisia kuin muut; tunnet sen, kun käytät eteeristä öljysekoitusta diffuuserissa, kun siivoat kotiasi Thieves® Household Cleanerilla, ja kun tartut NingXia Rediin saadaksesi lisää puhtia päivään. Tunteesi ei ole tuulesta temmattu. Young Livingin tuotteiden korkealaatuisuus perustuu niiden valmistuksessa noudatettaviin korkeisiin laatustandardeihin. Ja laatustandardimme ovat alamme korkeimmat.

Meidän Seed to Seal® -ohjelman kolme peruspilaria, hankita, tiede ja laatustandardit ovat jotain, jonka suhteen emme tee kompromisseja.

On aika tutustua Seed to Sealiin tarkemmin:

Hankinta, tiede ja laatustandardit

Seed to Seal -ohjelman perusta-hankinta, tiede ja laatustandardit-pitää huolen siitä, että tuote, jonka saat käsiisi on puhdas ja tehokas.

Hankinta

Hankintaperiaatteemme määrittelevät sen, mistä ainesosamme on hankittu ja miten varmistamme laatuvaatimuksiemme täyttymisen.

Maatilat ja kalustot

Hankimme ainesosamme ainoastaan omilta maatiloiltamme, kumppanuusmaatiloiltamme tai tarkkaan valikoiduilta toimittajilta.

 • Valmistus

Tuotteemme kehitetään, testataan ja valmistetaan huipputeknologian tuotantolaitoksissamme.

 • Ulkopuolinen valvonta

Toimitusketjuamme valvotaan sekä sisäisin että ulkopuolisin toimin.

Tiede

Ainesosamme ja tuotteemme läpikäyvät tiukat laatutestit voidaksemme varmistaa korkeiden laatustandardien täyttymisen.

Huipputason tutkimus ja laatu

Jokainen öljymme testataan huipputeknologiaa hyödyntävässä laboratoriossamme. Jos öljy ei täytä laatuvaatimuksiamme, se hylätään.

 • Ulkopuolinen testaus

Tuotteitamme testataan myös kahdessa ulkopuolisessa ja riippumattomassa laboratoriossa.

 • Innovatiivinen tuotekehittely

Tuotteemme valmistetaan vain puhtaista, tehokkaista ja innovatiivisista ainesosista. Ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja.

Laatustandardit

Harjoitamme liiketoimintaamme vastuullisesti. Vastuullisuutemme kattaa mm. harvinaisten kasvien kestävän hankinnan ja paikallisten yhteisöjen tukemisen. Kun käytät tuotteitamme, saat tuntea olevasi osa yhteistä hyvää.

Huippustandardit

 • Halvat eteeriset öljyt ovat usein synteettisiä, laimennettuja tai niiden aineosien hankinta on tapahtunut epäeettisellä tavalla. Me teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten hankkijoiden kanssa, jotka toimivat eettisesti ja noudattavat lakia.

Kestävän kehityksen -ohjelma

 • Suojelemme luontoa noudattamalla voimassa olevia ympäristöoikeudellisia normeja.
 • Vihreät valinnat:
 • Toimintamme muuttuu päivä päivältä vihreämmäksi; kierrätämme ja pääkonttorimme on rakennettu LEED-periaatteiden mukaisesti.
 • Miksi noudatamme monimutkaisia käytäntöjä?

Koska haluamme antaa käyttöösi tuotteita, jotka

 • tulevat luotettavista lähteistä
 • analysoidaan puhtautensa puolesta laboratorioissa
 • edustavat suurempaa hyvää
 • antavat mielenrauhaa

Seed to Seal -ohjelmamme kolme keskeistä peruspilaria tukee toisiaan ja pitää huolen siitä, että perheesi käyttämät tuotteet ovat monipuolisia ja tehokkaita.

Lue lisää seedtoseal.com

Oletko koskaan kokenut “Seed to Seal -hetkeä”, jolloin kaikki Young Livingissä on loksahtanut paikoilleen? Kommentoi ja kerro!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.