En inblick i Seed to Seal: inköp, vetenskap och kvalitetsstandarder

2 21/09/2018 - ETERISKA OLJOR, Standarder och säkerhet, YL-produkter, YOUNG LIVING

En inblick i Seed to Seal: inköp, vetenskap och kvalitetsstandarder

Du vet säkert att det är något speciellt med Young Livings produkter. Det märker du varje gång du sprider doften av din favoritblandning av eteriska oljor, varje gång du rengör ditt hem med Thieves® rengöringsmedel och när du tar tag i dagens utmaningar med hjälp av NingXia Red. Skillnaden du märker är ingen tillfällighet. De Young Living-produkter du använder är endast så bra som de kvalitetsstandarder de uppfyller och vi har skapat branschledande standarder.

Vårt Seed to Seal®-program gör det möjligt för oss att framställa våra produkter med strikta krav på inköp, vetenskap och kvalitet. Lär dig mer om de tre huvudområdena för Seed to Seal-programmet och upptäck vilken skillnad de gör för varenda en av våra produkter!

SeedToSeal

SeedToSeal

Har du varit med om ett “Seed to Seal-ögonblick” när du upptäckte vilken skillnad Young Living faktiskt gör? Berätta om det i kommentarerna!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.