Amestecuri pentru aromatizator `Cu aromă de desert`

0 09/12/2019 - Acasă, Clipuri video, DIY, Infografice, Menținerea sănătății și a siluetei, Toate postările

Un cămin frumos mirositor e ceva special, mai ales în timpul sezonului festiv. Cu zilele petrecute în familie care se apropie, pline de distracție, listele lungi de lucruri de făcut pot fi o piedică în calea tradițiilor tale favorite de copturi festive. Soluția: Păcălește-ți simțurile cu amestecuri delicioase de uleiuri esențiale care îți vor umple căminul cu miresme calde și primitoare, pentru a părea că ai copt timp de ore întregi.

Următoarele amestecuri sunt bazate pe 10 picături pentru fiecare aromatizator, dar poți modifica această cantitate pentru a se potrivi cu gustul tău personal.


Amestec pentru aromatizator `Bomboane bastonaș`

Îți dorești un miros dulce, plăcut?  Atunci când cei mici ai tăi îl așteaptă pe Moș Crăciun, amestecul nostru pentru aromatizator `Bomboane bastonaș` îi va entuziasma și îi va face să intre imediat în spiritul festiv.  Pentru o aromă intensă, dulce, încearcă următorul amestec în aromatizatorul tău favorit.

Amestec pentru aromatizator `Plăcintă de dovleac`

Mirosul plăcintelor este divin, dar acestea nu sunt ușor de făcut.  Combină aceste trei uleiuri esențiale pentru a-ți convinge prietenii și familia că ai lucrat la făcut plăcinte proaspete de dovleac toată ziua.

Amestec pentru aromatizator `Plăcintă cu mere`

Plăcinta cu mere este o delicatesă tradițională care umple instantaneu casa cu aroma primitoare a scorțișoarei și a merelor.  Simte-te bine cu cei dragi ai tăi alegând aceste uleiuri esențiale calde și primitoare.  Este modul perfect de a face față serilor reci care urmează.

 • 4 picături de ulei esențial Cinnamon Bark
 • 2 picături de ulei esențial Lemongrass
 • 2 picături de ulei esențial Grapefruit
 • 2 picături de ulei esențial Bergamot

Amestec pentru aromatizator `Înghetață de portocale`

Te-ai săturat de zilele sumbre, înnorate? Îți dorești mai multe raze de soare iarna aceasta?  Alege un miros care evocă mirosul înghețatelor de portocale pentru a-ți reîmprospăta căminul.  Suntem siguri că mirosul delicios al acestor uleiuri esențiale vor lumina chiar și cele mai întunecate zile.

 • 5 picături de ulei esențial Orange
 • 5 picături de ulei esențial Cedarwood

Amestec pentru aromatizator `Chiflă cu scorțișoară`

Începe-ți ziua în mod corect inundându-ți dormitorul cu aroma de chifle proaspete de scorțișoară.  Uită de copt și de calorii și alege un comfort fără efort cu acest miros.

Pur și simplu adaugă aceste 10 picături pentru a-ți transforma dimineața într-una plină de bucurie.

 • 5 picături din amestecul de uleiuri esențiale Stress Away
 • 2 picături din amestecul de uleiuri esențiale Citrus Fresh
 • 2 picături de ulei esențial Cinnamon Bark
 • 1 picătură de ulei esențial Cardamom +

Amestec pentru aromatizator `Ciocolată cu portocale`

Nimic nu te poate face să te gândești la o dimineață de Crăciun mai mult ca niște portocale și ciocolată; dar de ce să aștepți până pe data de 25 decembrie pentru a avea acea senzație magică?  Adaugă aceste patru uleiuri esențiale irezistibile împreună și lasă-te transportat/ă înapoi în acele amintiri calde din copilărie.

 • 3 picături de ulei esențial Orange
 • 3 picături din amestecul de uleiuri esențiale Peace & Calming
 • 3 picături de ulei esențial Copaiba
 • 1 picătură de ulei esențial Cinnamon Bark

Amestec pentru aromatizator Snickerdoodle

Îți plac dulciurile, condimentele și tot ce este bun?  Suprinde-ți oaspeții cu acest amestec intens, dulce, de uleiuri esențiale pentru aromatizator, un amestec care evocă mirosul fursecurilor cu zahăr și scorțișoară proaspăt coapte.  Populari în America, acești `biscuiți cu zahăr` sunt un amestec de bunătate cu unt și scorțișoară.

 • 5 picături din amestecul de uleiuri esențiale Stress Away
 • 3 picături de ulei esențial Cinnamon Bark
 • 2 picături de ulei esențial Nutmeg

Acum ești gata să îți umpli căminul cu aceste miresme delicioase în câteva secunde.

Pentru mai multe idei despre cum să faci cele mai delicioase arome cu ajutorul uleiurilor tale esențiale, încearcă rețeta noastră pentru parfum.


Ai mai încercat și alte amestecuri cu miros de desert pentru aromatizator?

Împărtășește și cu noi mai jos în comentarii combinațiile utilizate de tine!

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.