Cum se folosesc uleiurile esențiale

0 03/08/2018 - Începător în uleiuri esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Cum se folosesc uleiurile esențiale

Cum se folosesc uleiurile esențiale:

-Uz aromatic

-Uz local

-Uz intern (gama noastră Plus de suplimente pe bază de uleiuri esențiale)

Poate îți despachetezi setul tău Starter Premium, ți-au fost dăruite câteva uleiuri esențiale-ce noroc pe tine- sau, ca unii dintre noi, sari cu capul înainte în lumea uleiurilor esențiale pentru că știai deja că sunt speciale. Acum ești copleșit/ă și te întrebi cum să folosești aceste uleiuri!

Ei bine, nu ți se întâmplă numai ție. Toți ne-am întrebat cum să le folosim, am cerut prietenilor un grafic cu utilizările uleiurilor esențiale, și am răscolit platforma Pinterest pentru ghiduri cu utilizările uleiurilor esențiale. Cu puțină practică și acest ghid simplu, vei învăța imediat. De fapt, tu vei fi acel prieten sau acea prietenă care va fi întrebat/ă într-una ”Cum folosesc acest ulei esențial?”!

Pentru a fi expert/ă în utilizarea uleiurilor tale Young Living, va trebui să înțelegi câteva elemente de bază ale uleiurilor esențiale. În general, uleiurile sunt folosite în cel mult trei feluri. Învață bazele listei noastre de utilizare a uleiurilor esențiale- garantată să te ajute să răspunzi câteva dintre cele mai frecvente întrebări puse de către începători.

Cum se folosesc uleiurile esențiale în mod aromatic?

AriaUltrasonicDiffuser

AriaUltrasonicDiffuser

Uzul aromatic al uleiurilor esențiale este probabil, cel mai obișnuit. Poate ai intrat într-o spa și te-ai bucurat de aroma uleiurilor de Eucalyptusși Tea Tree sau poate ai simțit calmul liniștitor al aromei de Lavandă într-unul din produ tale favorite de acasă. Acum poți învăța cum să ai parte de beneficiile uleiurilor esențiale prin difuzarea aromei lor!

Dacă nu știi cum să folosești un aromatizator de uleiuri esențiale, verifică instrucțiunile specifice acelui produs, cu privire la proporțiile de apă și ulei. De exemplu, dacă folosești Aromatizatorul Aria™ de la Young Living, vei adăuga 15-25 de picături de ulei în apă, dar dacă folosești Aromatizatorul Dewdrop de la Young Living, vei folosi doar 8-10 picături. Vor xista întotdeauna câteva calcule implicate, dar în curând îți vei perfecționa propriul amestec personalizat pentru aromatizator!

Încearcă această combinație în aromatizatorul tău înainte de a merge la somn pentru a promova somnul odihnitor și relaxarea:

-4 picături de ulei esențial Lavender

-3 picături de ulei esențial Cedarwood

-2 picături de ulei esențial Frankincense

Chiar și fără un aromatizator, te poți bucura de multe dintre beneficiile aromatice ale uleiurilor esențiale. Adaugă picături din uleiurile tale esențiale favorite pe o bucată de vată și plaseaz-o în zonele în care dorești ca mirosul să se disperseze. Vei fi uimit/ă de cât de bine funcționează această soluție simplă!

Reîmprospătează un spațiu urât-mirositor în câteva minute, adăugând câteva picături din uleiul tău citric preferat pe o bucată de vată, apoi plaseaz-o în geanta de sport, în coșul de gunoi sau în oricare altă zonă care are nevoie de un miros îmbunătățit.

Cea mai simplă cale de a avea parte de beneficiile aromatice ale unui ulei esențial este pur și simplu prin luarea a câteva picături dintr-o sticluță în palmele tale. Acoperă-ți gura și nasul cu mâinile și inhalează, respirând adânc cât timp ai nevoie- dar, ai grijă să nu te hiperventilezi sau ceva asemănător.

Cum se folosesc uleiurile esențiale local?

Aplicarea locală a uleiurilor esențiale este una din cele mai cunoscute. Odată ce înveți acest mod de aplicare, o vei îndrăgi pe loc! De obicei, a afla cum să folosească uleiurile esențiale pe piele este ceea ce îi transformă pe oameni din utilizatori ocazionali în adepți ai uleiurilor esențiale.

Literalmente, folosește-ți capul! Uleiurile esențiale pot fi aplicate pe creștetul capului, în spatele urechilor, pe gât și pe tâmple.

Dacă aroma unui ulei este prea puternică sau pielea ta prea sensibilă, îl poți dilua cu un ulei de bază. Complexul de uleiuri vegetale V-6™ de la Young Living, îți permite să adaptezi puterea uleiului în funcție de preferințe. Poți aplica uleiuri esențiale pe majoritatea zonelor corpului tău, dar fii precaut/ă la cele mai sensibile zone ale pielii, și ai grijă să eviți zona ochilor. Pentru a putea beneficia cât mai bine de uleiurile tale esențiale, vei afla că anumite aplicări sunt mai efective ca altele.

Uleiurile esențiale sunt minunate pentru masaj! Pentru un masaj liniștitor, uleiurile esențiale Lavender și Cedarwood pot fi adăugate la un ulei de bază. Pentru a revigora mușchii după un antrenament intensiv, experimentează efectul răcoritor al mentolului din uleiul esențial Peppermint într-un masaj pentru sportivi.

În domeniul îngrijirii aromatice, mulți oameni aleg să aplice uleiurile esențiale pe vârfurile și tălpile picioarelor. Pentru uzul cosmetic, o aplicare comună este folosirea uleiului esențial Tea Tree ca parte a tratamentelor de spa și de înfrumusețare- în special împotriva mirosurilor neplăcute ale picioarelor, înainte de tratamentul de pedichiură. Doar 10-15 picături într-o cadă cu apă călduță ar trebui să fie de ajuns.

Unele uleiuri esențiale pot ajuta la îmbunătățirea aspectului sănătos al pielii! Cu aceste trucuri în arsenalul tău, vei ști cum să folosești uleiurile esențiale pe piele pentru a ajuta la reducerea petelor și pentru a-ți conferi un aspect strălucitor și sănătos.

Uleiul esențial Tea Tree este de asemenea, un ulei extraordinar pentru îngrijirea pielii- folosește un bețișor cu vată pentru a aplica uleiul direct pe zonele de congestionare pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii.

Pentru un impuls înviorător, încearcă să adaugi uleiul esențial Bergamot la rutina ta nocturnă. Ține cont de faptul că Bergamot și alte uleiuri citrice pot cauza fotosensibilitate, deci ar trebui să eviți expunerea la soare după aplicare.

Pentru un răsfăț aromatic care poate conferi întregului tău corp un aspect mai fin, adaugă ulei esențial Lavender în următoarea ta baie.

Cum se folosesc uleiurile Plus de la Young Living în mod intern?

Știai că poți beneficia de unele uleiuri esențiale prin ingerarea lor? Adaugă suplimentele alimentare pe bază de uleiuri esențiale din gama Plus a Young Living în rutina ta cotidiană pentru un impuls de aromă naturală!

Area a 1-2 picături din uleiul tău Plus favorit în apă în timpul zilei este o modalitate excelentă de a te hidrata. Uleiuri ca Lemon+, și Orange+ conferă o aluzie de savoare într-un înlocuitor cu valoare calorică zero pentru băuturi sau sucuri carbogazoase. Alte arome ca Peppermint Plus și Thieves Plus conferă un impuls intens pe durata întregii zile.

Adăugarea uleiurilor esențiale în rețete este o modalitate minunată de a avea arome puternice și unice în mâncărurile tale favorite.

Iubești înghețata făcută în casă? Adaugă o schimbare sofisticată cu Lavender+ și înghețată din afine proaspete.

Pentru a da sosurilor tale pentru paste un fler italian, doar câte o singură picătură din uleiurile Oregano+ șiRosemary+ vor da meniurilor tale o aromă intensă.

Dacă iubești mâncarea tailandeză, adaugă uleiurile Lemongras+ și Ginger+în supe și în marinate.

Folosirea în mod sigur a uleiurilor esențiale

Uleiurile esențiale, sunt foarte puternice, deci va trebui să fii precaut/ă când le folosești. Amintește-ți, cu puțin ajungi departe!

Mai puțin înseamnă mai mult! Poți întotdeauna să adaugi încă o picătură, așa că începe cu puțin, fie că folosești uleiurile local sau în mod aromatic, sau uleiurile Plus de la Young Living în mod intern.

Datorită intensității lor, unele uleiuri pot fi iritabile pentru piele. În cazul producerii de iritații, aplică imediat Complexul de uleiuri vegetale V-6 sau ulei pur vegetal pe zona afectată pentru a dilua.

Citește întotdeauna eticheta fiecărui produs pentru instrucțiuni de utilizare.

Nu aplica uleiuri pe ochi, urechi, nas sau alte zone cu pielea sensibilă.

De la prima ta sticluță de ulei esențial Lavender la un amestec personalizat de șapte uleiuri pentru aromatizator, a te învăța cum se folosesc uleiurile esențiale este un proces. Ne bucurăm că te putem ajuta la fiecare pas! Acest ghid de utilizări ale uleiurilor esențiale este doar începutul-spune-ne în comentarii dacă mai ai alte întrebări!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.