Frankincense Essential Oil

Frankincense Essential Oil

Tămâia (Boswellia carteri) are un plăcut parfum dulce și balsamic, care stimulează simțurile și mintea. Util pentru vizualizare, îmbunătățirea proprii legături spirituale și echilibrare, are proprietăți calmante care contribuie la concentrarea minții și depășirea stresului și sentimentului de disperare. Tămâia este considerară un ulei sfânt folosit pentru miruire din Orientul Mijlociu, în care este utilizat în cadrul ceremoniilor religioase de mii de ani. Mai recent, a început să fie utilizat în spitalele din Europa și America și este supus unor studii extinse. Tămâia este, de asemenea, un ingredient valoros al produselor dermatocosmetice destinate pielii uscate și îmbătrânite. Egiptenii antici o utilizau în măștile de față de reîntinerire.

How to Use

Posibilă sensibilitate a pielii. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. Pentru uz topic sau aromaterapie. A se dilua înainte de utilizare în zonele sensibile precum fața, gâtul, zona genitală etc. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se utiliza la sugari și copii cu vârstă foarte mică.

Ingredients

Ulei esențial Frankincense (Tămâie)
Frankincense Essential Oil
15 ml - 104,60 lei
• Item # 354808
15 ml - 104,60 lei
• Item # 354810
5 ml - 42,24 lei
• Item # 354910
5 ml - 42,24 lei
• Item # 354908