Värm dig med dessa hemgjorda höstblandningar

0 07/10/2019 - Hemgjort, Livsstil, SKÖNHET, VÄLBEFINNANDE

Älskar du hösten? Det gör vi med! Kanske har du också sett fram emot att ta fram alla höstsaker som vi tålmodigt har väntat på hela året. Mysiga tröjor, varma drycker och vissa särskilda dofter passar perfekt på hösten.

Vi har därför utformat dessa fyra nya, hemgjorda blandningar som är utmärkta på hösten!


Höstluft

Njut av hösten med den här friska blandningen. Sprid dessa oljor på en varm höstdag för att skapa en uppfriskande stämning hemma.

Kryddig cider

Inget påminner om hösten lika mycket som Thieves!  Tillsammans med bergamott och ingefära doftar den här blandningen precis som varm cider.

 

Höstromantik

Romantik passar alla årstider och den här lekfulla blandningen skapar en kärleksfull stämning. Sprid den under en romantisk middag.

 

När löven faller

Nu är det lätt att känna den där härliga skogsdoften inomhus! Med den här blandningen kan du njuta av de härligt friska naturdofterna utan att dra hem en massa blad och grenar.

 


Vilka blandningar för doftspridning påminner dig om hösten?

Berätta i kommentarerna!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.