Haal de herfst in huis

0 07/10/2019 - Doe-het-zelf, Gezond en fit, Lifestyle, SCHOONHEID, WELLNESS

Ben je dol op de herfst? Wij ook! Als dit je favoriete seizoen is, sta je vast te popelen om deze tijd van het jaar met open armen te verwelkomen. Dikke truien, warme drankjes en bepaalde geuren zijn onlosmakelijk verbonden met de herfst.

Daarom hebben we vier heerlijke melanges samengesteld.


Herfstlucht

Geniet van de zoete kant van de herfst met deze lichte, frisse melange. Verstuif deze oliën op een warmere herfstdag om je huis te vullen met een frisse geur.

Warme cider

Thieves is herfst in een flesje! Deze melange, in combinatie met Bergamot en Ginger, ruikt net als een kop heerlijk warme cider.

Herfstromantiek

Er is het hele jaar door tijd voor romantiek en deze speelse melange is daar het bewijs van. Verstuif deze melange tijdens een romantisch diner om de juiste sfeer te creëren.

4 druppels Cedarwood

3 druppels Patchouli

3 druppels Geranium (of Jasmine)

Vallende bladeren

Het is helemaal niet moeilijk om de natuur in huis te halen. Deze melange bevat de frisse geur van de natuur, zonder dat je takken en bladeren in huis hoeft te halen!

6 druppels Northern Lights Black Spruce

2 druppels Eucalyptus Globulus

 


Welke melange doet jou aan de herfst denken?

Laat het ons weten!

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.