Mâini fericite și curățenie cu puterea gamei Thieves

0 23/03/2020 - Produse YL, Stil de viață, WELLNESS, YOUNG LIVING

Când vine vorba de răspândirea virușilor, este ușor să uiți că elementele de bază pot fi cea mai bună apărare, aducându-ți liniște sufletească în grija pentru sănătatea și bunăstarea ta.

Depinde de fiecare dintre noi să fim conștienți de rolul pe care îl jucăm în prevenirea răspândirii germenilor prin modul în care avem grijă de noi înșine și de comunitatea noastră.

Când ai instrumentele adecvate din plante, păstrarea curățeniei nu trebuie să includă substanțe chimice sintetice dure. Măsurile simple cu informații și resurse corespunzătoare de calitate, ne pot împuternici pe toți să rămânem sănătoși.

Iată trei sfaturi pentru a rămâne sănătos.

  1. Prevenire: Revino la elementele de bază.

Spălarea mâinilor este una dintre cele mai bune metode de a preveni răspândirea germenilor de sezon, cum ar fi tuse și viruși de răceală.

1 din 5 infecții respiratorii, cum ar fi o răceală, pot fi prevenite prin spălarea mâinilor.

Spălarea mâinilor poate reduce bolile respiratorii, precum răcelile, cu 16-21% în populația generală. Centre pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC).

În calitate de creaturi ale complezenței, a fi înarmat cu uneltele potrivite la momentul potrivit te asigură că poți menține suprafețele și mâinile CURATE acasă sau în deplasare!

  • Spală-ți mâinile cu săpun timp de cel puțin 20 de secunde. (sau cântă `Mulți ani trăiască` de două ori). Spumează și freacă-ți palmele, între degete și sub unghii! Dacă săpunul și apa nu sunt disponibile, utilizează un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool.
  • Tușește sau strănută în coate și evită să îți atingi fața, gura, ochii sau nasul, dacă nu ai mâinile curate.
  • Pulverizează suprafețele și obiectele atinse frecvent (cum ar fi mânerele de la coșurile de cumpărături, clanțele ușilor, telecomenzile, mesele etc.).

Măsurile preventive sunt prima ta linie de apărare pentru a rămâne sănătos.

  1. Alinare: tuse și răceală

Uneori, în ciuda celor mai bune eforturi, s-ar putea să ne îmbolnăvim. Când tusea și răceala apar, este important să ai grijă și să fii motivat în ceea ce privește recuperarea ta.

Difuzează Thieves și R.C.

pe tot parcursul zilei pentru a crea un mediu revigorant. Diluează și aplică pe tălpi înainte de culcare sau dimineața.

Hidratează-te!

Asigură-te că bei multă apă și lichide pentru a înlocui lichidele pierdute.

Odihnește-te!

Odihna corespunzătoare poate susține sistemul imunitar pentru a te face bine mai repede.  Stai acasă!  În afara cazului în care trebuie să mergi la medic, evită contactul cu alte persoane și mersul la muncă, școală sau alte zone publice.

Limitează impactul tusei tale și a simptomelor tale de răceală cu ajutorul soluțiilor noastre de wellness.

  1. Menținere: Stare zilnică de bine

Rutine zilnice de wellness și suplimentele zilnice sunt ca un fel de asigurare pentru corpul nostru.  Alimentează-te cu nutrienți și cu vitamine pentru a fi proactiv în ceea ce privește starea ta generală de bine și de sănătate.

Continuă să te miști!

Exercițiile fizice regulate pot ajuta la sporirea numărului de globule albe din sânge, care ajută la îmbunătățirea generală a sistemului imunitar.

Mănâncă fructe și legume

și suplimentează-ți dieta!  O dietă sănătoasă și echilibrată te ajută să te asiguri că organismul tău primește antioxidanții, nutrienții și vitaminele necesare pentru a fi bine.

Reglează-ți somnul

Un somn consistent și de calitate este vital când vine vorba de starea ta de bine.


Ia zilnic două tablete de Super C.  Vitamina C poate ajuta la prevenirea amețelii și a oboselii.

O rutină naturală zilnică cu produse integrale te împuternicește să îți trăiești viața așa cum dorești.

E în mâinile tale (fericite)!

Răspândește dragoste și stare de bine cu Thieves!

 

 

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.