Schone handen schoon met de kracht van Thieves

0 23/03/2020 - Lifestyle, WELLNESS

Schone handen

Schoon met de kracht van Thieves

Iedereen maakt zich momenteel zorgen over het verspreiden van ziektes en het is makkelijk om te vergeten dat de beste bescherming begint met een goede basis.

We moeten ons allemaal bewust zijn van de rol die we spelen in het voorkomen van de verspreiding van ziektes.

Als je kiest voor plantaardige producten, kun je gezond blijven zonder giftige stoffen. Eenvoudige maatregelen, de juiste informatie en goede middelen helpen je gezond te blijven.

Blijf gezond en wel met deze drie eenvoudige tips.

  1. Voorkomen: de basis

Het wassen van de handen is één van de beste manieren om de verspreiding van virussen tegen te gaan.

Eén op de vijf luchtweginfecties, zoals verkoudheid, kan voorkomen worden door de handen te wassen.

Als de handen goed gewassen worden, wordt over het algemeen 16-21% minder mensen ziek. Centres for Disease Control and Prevention (CDC)

De mens houdt over het algemeen van gemak. De juiste producten op het juiste moment zorgen ervoor dat je overal gebruik kunt maken van SCHONE handen en oppervlakken.

  • Was de handen minimaal twintig seconden met zeep (je kunt in die tijd twee keer ‘Lang zal hij leven’ zingen). Breng voldoende zeep aan en wrijf over de bovenkant van de handen, tussen de vingers en onder de nagels. Als er geen water en zeep in de buurt is, kun je een handgel op basis van alcohol gebruiken.
  • Hoest of nies in de elleboog en vermijd bij vieze handen het aanraken van het gezicht, de mond, ogen of neus.
  • Maak oppervlakken of dingen die vaak gebruikt worden regelmatig schoon (bijvoorbeeld winkelwagentjes, deurklinken, afstandsbedieningen, tafels, etc.).

Deze maatregelen vormen de eerste bron van bescherming en helpen je gezond te blijven.

  1. Verlichting: hoesten en verkoudheid

Soms worden we, ondanks goed voorzorgsmaatregelen, toch ziek. Als je begint te hoesten en verkouden bent, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Verstuif Thieves en R.C.

gedurende de dag om een verfrissende omgeving te creëren. Verdun en breng voor het slapen gaan of na het wakker worden aan op de onderkant van de voeten.

Drink voldoende

Zorg ervoor dat je genoeg water en vloeistoffen binnenkrijgt om verloren vloeistoffen te vervangen en slijm los te maken.

Doe rustig aan

Voldoende rust helpt het immuunsysteem te herstellen zodat je sneller geneest. Blijf thuis. Tenzij je medische hulp nodig hebt, is het beter om contact met anderen te vermijden. Ga niet naar school, werk of andere openbare gelegenheden.

Verminder de impact van hoesten en andere verkoudheidssymptomen met onze producten.

  1. Handhaving: alledaags welzijn

Dagelijkse welzijnsroutines en supplementen zijn een soort verzekering voor het lichaam. Voedingsstoffen en vitamines helpen ons proactief te blijven en ondersteunen algemeen welzijn.

Blijf in beweging

Regelmatige lichaamsbeweging en fysieke inspanning kunnen de aanmaak van witte bloedcellen, die het immuunsysteem ondersteunen, stimuleren.

Eet groente en fruit

en neem supplementen. Een gebalanceerd, gezond dieet zorgt ervoor dat het lichaam voldoende antioxidanten, voedingsstoffen en vitaminen binnenkrijgt waardoor het gezond blijft.

Goede nachtrust

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk.

Neem dagelijks twee Super C-tabletten. Vitamine C gaat vermoeidheid en slaperigheid tegen.

Een dagelijkse routine met gezonde producten helpt je het leven waar jij voor kiest te leiden.

Het is nu aan jou!

Verspreid liefde en welzijn met Thieves

 

 

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.