Kopaivaöljyn matka Amazonin sademetsästä kotiisi

0 04/11/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Lämmin ja upea eteerinen kopaivaöljy höyrytislataan brasilialaisen Copaifera reticulata -puun kumihartsista. Tämän paksun hartsin väri vaihtelee kultaisen ja tummanruskean välillä riippuen siitä, kuinka paljon hartsissa on eteeristä öljyä. Kopaivahartsia saadaan Brasilian sademetsässä kasvavasta puusta, joka voi kasvaa jopa 15–30 metrin korkuiseksi. Kopaivaöljyä on käytetty aina 1700-luvulta asti. Nykyään kopaivaöljyä on monissa ihonhoitotuotteissa kopaivaöljyn sisältämän beetakaryofylleenin vuoksi. Öljyn eksoottinen tuoksu takaa, että sitä tuoksutteleva tuntee olevansa syvällä Amazonin sademetsässä. Alhaalla kerromme, mitkä ovat meidän suosikkitapamme käyttää tätä monipuolista öljyä.

copaiba oil bottle

1. Kopaivaöljyn haihduttaminen diffuuserissa

Kopaivaöljyn nostalginen, puinen tuoksu sopii diffuuseriin erityisen hyvin pitkän työpäivän tai raskaan treenin jälkeen. Voit kokeilla valmistaa oma sekoituksesi lisäämällä kopaivan sekaan esimerkiksi seetripuu- tai kanelinkuoriöljyä.

copaiba oil for diffuser

2. Kopaivaöljyn käyttäminen ihonhoidossa

Eteerinen kopaivaöljy tunnetaan sen makean aromaattisesta profiilista ja sen korkeista beetakaryofylleenitasoista. Ota se mukaan ihonhoitoosi vaikka lisäämällä muutama tippa öljyä kasvovoiteeseesi. Huomaat pian, miten ihosi hehkuu.

3. Jalkakylpy kopaivaöljystä

Pitkän päivän jälkeen jalkakylpy tuntuu taivaalliselta. Anna itsellesi brasilialainen jalkakylpy tällä ylellisellä rentoutumistekniikalla.

Trooppinen jalkakylpy

Ainesosat:

Ohjeet:

  1. Sekoita Epsom-suola ja eteeriset öljyt keskenään pienessä kulhossa.
  2. Lisää suola- ja öljyseos lämpimään veteen.
  3. Istu alas ja liota jalkojasi 15-30 minuuttia.

4. Kopaiva hierontaöljynä

Rehkittyäsi kuntosalilla ansaitset kunnon hemmottelua. Laimenna 2-4 Copaiba-öljytippaa Young Living V-6® -perusöljyyn tai muuhun vastaavaan öljyyn ja hiero kivistäviä lihaksia. Voit myös kokeilla yhdistää Copaiban Peppermint-öljyn kanssa.

copaiba oil for massage

5. Kopaiva ja kauniit kutrit

Mikäli hiuksesi ovat kuivat tai liian käsitellyt, Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo ja Conditioner ovat sinulle täydellisiä tuotteita. Nämä tekevät kutreistasi raikkaat, kosteutetut ja pehmeät.

6. Kopaiva hajuvetenä

Kopaivaöljyn aromaattinen profiili on ihanan makea, joten se sopii hienosti hajuvetenä käytettäväksi. Voit lisätä sitä suosikkihajuveteesi tai tehdä oma henkilökohtainen hajuvetesi yhdistelemällä Copaiba-öljy vaikka Young Livingin Breathe Again Roll-Onin kanssa. Kopaivan, myrtin ja piparmintun tuoksut luovat yhdessä raikkaan ja viilentävän tuoksukokemuksen.

Miten sinä tapaat käyttää kopaivaöljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.