Sărbători Pascale cu Uleiuri Esențiale: 4 idei festive

0 03/04/2023 - Bricolaj, Copii, Toate postările, Vacanțe

Se apropie Paștele și ce modalitate mai bună de a petrece această Sărbătoare voioasă decât prin a incorpora puterea uleiurilor esențiale în practicile tale festive? Uleiurile esențiale pot fi folosite în nenumărate feluri pentru a adăuga o notă festivă Sărbătorilor Pascale. Fie că ești în căutarea unor idei de lucru manual de Paște DIY (făcute de tine) pentru a-i înveseli pe cei mici sau a unor modalități de a folosi ouăle de ciocolată rămase, acest articol îți vine în ajutor. Să trecem la treabă!

Imagine cu un copil alergând după ouă la vânătoarea de ouă de Paște

1. Adaugă o notă excitantă vânătoarei de ouă de Paște

Vânătoarea de ouă de Paște este o tradiție pe care copiii o așteaptă cu nerăbdare în fiecare an. În Duminica Paștelui, mai adaugă încă un element surpriză la vânătoare de ouă, ascunzând ouă de Paște reutilizabile pline cu uleiuri esențiale și produse infuzate cu uleiuri esențiale. Aici la Young Living, oferim o gamă întreagă KidScents® concepută cu grijă cu gândul la copii, astfel încât părinții să aibă certitudinea că fiecare produs este formulat cu ingrediente derivate în mod natural și fără chimicale dure sau parfumuri sintetice. Înlocuiește dulciurile cu miresme și umple fiecare ou cu uleiuri esențiale, precum amestecul nostru KidScents® DreamEase sau KidScents® Refresh Roll-On și privește-i pe micuții tăi alergând fericiți în căutarea ouălor. Aceasta este o modalitate grozavă de a-i introduce pe cei mici în lumea minunată a uleiurile esențiale, într-un mod distractiv și festiv!

Imagine cu un copil mic care colectează ouăle de Paște în coș.

2. Lucru manual: Rețetă de săpun cu temă Pascală.

În perioada Sărbătorilor, poți găsi forme de silicon cu temă Pascală pe raftul pentru gătit, pentru a-ți eleva creațiile artistice și preparatele. O modalitate de a utiliza aceste forme de silicon este prin această rețetă adorabilă de săpun de Paște de care copiii tăi se pot bucura după ce intră înăuntru de la vânătoarea de ouă. Pe lângă faptul că este o activitate distractivă de Paște, sunt multe beneficii în a-ți face propriul tău săpun: poți alege aroma săpunului, astfel încât să se potrivească cu preferințele familiei tale, în plus te poți asigura că nu conține ingrediente dăunătoare sau coloranți și parfumuri sintetice.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

 1. Pune baza de săpun într-un vas pentru cuptorul cu microunde.
 2. Pune-o în cuptorul cu microunde și lasă să se topească în intervale de câte 30 de secunde, amestecând regulat până când se topește de tot.
 3. Odată topită, adaugă colorantul alimentar pentru a obține culoarea dorită.
 4. Adaugă uleiul esențial ales de tine și amestecă bine până se incorporează.
 5. Toarnă amestecul de săpun topit în formele de silicon cu temă Pascală și lasă să se întărească complet.

3. Simte-te festiv cu amestecuri de uleiuri esențiale personalizate

Părinți, nu am uitat de voi! Intră în spiritul Sărbătorilor Pascale făcându-ți propriile amestecuri de uleiuri esențiale pentru a le purta ca parfum sau pentru a le adăuga în produsele tale preferate de îngrijire corporală de-a lungul sărbătorilor. Citește mai departe pentru a descoperi câteva amestecuri de uleiuri esențiale încercate și testate, special create pentru a intra în starea festivă! Și nu uita să diluezi întotdeauna uleiurile esențiale corespunzător atunci când le aplici local.

`Tort de morcovi`:

Chifle dulci `Hot Cross Bun`:

`Întâmpină primăvara`:

`Iarbă proaspăt tăiată`:

O imagine cu o femei care aplică uleiuri esențiale pe încheieturi.

4. Folosește ouăle rămase de Paște cu această rețetă de ciocolată de casă

Nu arunca ouăle de ciocolata rămase după Paște! Această rețetă de ciocolată de casă, ușor de făcut, este modalitatea perfectă de-a utiliza excesul de ciocolată care s-ar putea să-ți fi rămas. Savurează acest răsfăț delicios ca pe o gustare sau un desert în preajma Sărbătorilor Pascale și nu numai.

Ingrediente:

 • 300 g ciocolată de la ouăle de Paște rămase, tăiată grosier
 • 50 g de bezele (marshmallows) mici
 • 50 g alune nesărate, tăiate grosier
 • 50 g fructe uscate, tăiate grosier
 • Un vârf de fulgi de sare de mare
 • 2-3 picături din uleiul esențial Peppermint+

Instrucțiuni:

 1. Pune hârtie de copt pentru prăjituri, tip pergament, într-o tavă.
 2. Topește ouăle de ciocolată într-un vas termorezistent și așază-l peste o oală în care fierbe apă, amestecă ocazional până se topește complet.
 3. Îndepărtează vasul de pe foc și adaugă 2-3 picături de ulei esențial Peppermint+.
 4. Toarnă ciocolata topită în tava pregătită cu hârtie de copt și întinde ciocolata, folosind o spatulă.
 5. Adaugă bezelele mici, alunele tăiate, fructele uscate și fulgi de sare de mare peste ciocolata topită.
 6. Așază tava în frigider și lasă să se răcească timp de o oră sau până când se întărește ciocolata.
 7. Odată întărită, îndepărtează ciocolata din tavă și rupe-o în bucăți mai mici cu mâna.
 8. Depozitează ciocolata de casă, făcută din ouă de ciocolată rămase de la Paște, într-un recipient închis ermetic, într-un loc răcoros, uscat și ține-o până la o săptămână.

Imagine cu cineva amestecând într-un bol de ciocolată.

Dă like la acest blog și spune-ne pe care dintre aceste idei ai vrea să le încerci de Paște?

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.