Frumusețea pură și de ce este importantă

0 02/03/2020 - FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii, Make-up, Stil de viață YL, YOUNG LIVING

Probabil că îți sunt familiare aceste cuvinte la modă în industria cosmeticelor:  ”pur”, ”natural” și ”ecologic”, toate alimentate de nevoia tot mai mare pentru produse sustenabile care sunt delicate cu pielea ta și cu planeta noastră.   La Young Living, poți avea încredere în faptul că ai parte din noile cosmetice pure.

Cum susține Young Living frumusețea pură?

Machiajul ar trebui să te facă să te simți frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. De aceea utilizăm doar ingrediente autentice pentru a ne crea cosmeticele.  Noile noastre luciuri de buze și farduri vegane din gama Savvy Minerals includ ingrediente naturale, fără compromisuri cu privire la calitate, cu nuanțe durabile.  Produsele noastre nu sunt testate animale și sunt obținute în mod responsabil; adaugă acum aceste produse esențiale la ritualul tău de frumusețe.

Fardul de obraz: Bagheta magică a machiajului

Fă trecerea la produse cosmetice pure cu aceste farduri de obraz naturale și hrănitoare, evitând chimicalele dure pentru o opțiune simplă și etică.  Ușoară sau elegantă, naturală sau seducătoare, există o nuanță pentru fiecare.

Savvy Minerals I Do Believe You’re Blushin’ Blush

Suprinde pe cineva special cu fardul de obraz I do Believe You’re Blushin’ de la Savvy Minerals și observă cum li se luminează privirea. Acest fard de obraz pe bază de minerale cu o nuanță delicată de piersică roz, este minunat pentru definirea trăsăturilor feței (contouring) și poate fi folosit simplu sau în combinație cu o altă nuanță complementară pentru o notă de strălucire naturală.

Savvy Minerals Passionate Blush

Acest fard de obraz cu o nuanță caldă de trandafiriu închis este ideal pentru un look zilnic.  Aplică în forma literei C din partea de sus a tâmplelor până pe pomeți pentru a te bucura întreaga zi de o strălucire subtilă.  Înviorează-ți tenul măsliniu sau accentuează-ți pomeții cu o pudră ușor bronzantă.

Savvy Minerals Smashing Blush

Acest fard de obraz cu o nuanță de roz închis pentru acea strălucire văratică.  Conturează-te din colțul obrajilor până pe tâmple.  Păstrează-l în trusa ta de cosmetice pentru a-l avea la îndemână oricând îți dorești fie un look dramatic fie unul subtil și delicat.  De la cafeaua de dimineață până la sfârșitul zilei, poți utiliza într-una acest fard versatil de obraz.

Savvy Minerals Awestruck Blush

Radiază cu ajutorul acestui fard de obraz cu o nuanță delicată de roz sidefat.  Pentru cele mai bune rezultate aplică utilizând o pensulă fină, după aplicarea fondului de ten, pulverizând o cantitate mică pe capac.  Înmoaie pensula și aplică ușor de pe pomeți până pe tâmple.  Combină cu niște buze roz pentru un look remarcabil.

Savvy Minerals Captivate Blush

Dezvăluie-ți frumusețea și încrederea cu ajutorul acestui fard de obraz cu o nuanță de bej mat cu tentă de roz.  Pentru o aplicare ușoară și o omogenizare perfectă cu o finisare ușor satinată, ideal pentru pomeți și pentru tâmple.  Această nuanță versatilă complementează orice ten pentru o finisare durabilă a oricărui tip de machiaj.

Savvy Minerals Serene Blush

Acceptă în viața ta o strălucire caldă și sănătoasă.  Acest fard de obraz cu o nuanță mată de coral-piersică este alegerea perfectă pentru împrospătarea machiajului. Potrivit pentru tenurile închise la culoare, pentru o aplicare luxuriantă cu o finisare mată.  Lucrezi din greu în timpul iernii?  Obține acea strălucire estivală senzuală cu acest fard natural de obraz.

Savvy Minerals Charisma Blush

Ușor de aplicat, acest fard roz deschis îți evidențiază trăsăturile și le pune în cea mai bună lumină.  Combină cu o culoare îndrăzneață pentru un look spectaculos.  Aceste farduri de obraz pot fi un dar minunat pentru prietenele tale sau o mică atenție pentru tine pentru a-ți lumina ziua.

Alege nuanța potrivită pentru tine

Iată un ghid despre cum să alegi fardul perfect de obraz din gama Savvy Minerals de la YL:

  • Ten deschis: Nuanțe deschise ca I Do Believe You`re Blushin` sau Smashing.
  • Ten mediu: Captivate, Passionate, sau Serene.
  • Ten închis: Charisma sau Smashing

Luciu de buze: Strălucește plină de încredere luna aceasta

Făcute cu ingrediente naturale, ca uleiurile de floarea-soarelui, de ricin și de măsline, fără parabeni sau chimicale dure, aceste luciuri de buze oferă o strălucire naturală cu un aspect nelipicios.  Fiecare luciu este îmbogățit cu ulei esențial de mentă de grădină, pentru o senzație ușor revigorantă la fiecare aplicare.  Încearcă-le cu încredere pentru un machiaj memorabil și o stare de bine deplină.
Nu sunt testate pe animale.

Savvy Minerals Abundant Lip Gloss

Luciul de buze Abundant este formulat special cu ingrediente delicate și poate fi aplicat cu ușurință pe buze pentru o finisare hidratantă.  Bogat și cremos, acest luciu de buze roz deschis ne reamintește de farmecul anilor `90.  Este alegerea perfectă pentru un retuș rapid.

Savvy Minerals Embrace Lip Gloss

O acoperire completă și o strălucire intensă?  Acest luciu de buze roz nud face trecerea de la zi la seară.  Formula delicată hidratează buzele și este ecologică. Potrivită atât pentru ședințele importante cât și pentru o seară în oraș.

Savvy Minerals Journey Lip Gloss

Încrederea în sine este contagioasă cu acest luciu de buze versatil cu o nuanță de bej închis.  Nuanța sa subtilă poate fi aplicată și pe pomeți pentru o luminare naturală.  Combină-l cu un fard îndrăzneț pentru ochi și cu un machiaj tip cat-eye (ochi de pisică).

Savvy Minerals Headliner Lip Gloss

Simte-te ireproșabil de feroce cu această nuanță aprinsă de roz.  Această nuanță simbolică, electrică, de roz aprins este mătăsoasă, hidratantă și plină de esteri hrănitori de jojoba pentru un luciu seducător, divin.

Savvy Minerals Anchors Away Lip Gloss

Dăruiește cuiva drag, șansa de a zâmbi cu încredere cu ajutorul acestui luciu de buze cu o nuanță caldă de roz coral.  Cu fiecare aplicație a acestui luciu catifelat și mătăsos, își vor da seama că își pot realiza orice vise.  Acest luciu este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Găsește luciul potrivit de buze pentru fiecare tip de ten.

Îți dorești niște buze cât mai hidratate?  Iată câteva sugestii simple:

  • Pentru un ten deschis alege tonuri de roz.
  • Pentru un ten măsliniu, încearcă tonuri calde de piersică.
  • Pentru un ten închis, aplică nuanțe de caramel, ciocolată și fructe de pădure.

 

Iubești frumusețea pură? 

Ce produs Savvy Minerals de la Young Living vei încerca?

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.