Mitä puhdas kauneus on ja miksi sillä on väliä?

0 02/03/2020 - Uncategorized

Seuraavat sanat saattavat olla tuttuja: “puhdas”, “luonnollinen” ja “vihreä”. Kaikki nämä adjektiivit liittyvät tarpeeseen luoda kestäviä tuotteita, jotka ovat hyviä sekä iholle että planeetalle.  Käyttäessäsi Young Living -tuotteita, voit olla varma, että olet osa puhtaan kauneuden liikettä.

 Millaista on Young Livingin puhdas kauneus?

Meikistä pitää tulla hyvä tunne sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tämän vuoksi me käytämme autenttisia ainesosia kosmetiikassamme. Upouudet runsaspigmenttiset Savvy Minerals -huulikiillot ja vegaanit poskipunat sisältävät luonnollisia ainesosia, ja ne ovat ympäristöystävällisiä pakkauksiaan myöten. Niitä ei ole testattu eläimillä ja ne on vastuullisesti hankittu. Meikkipussisi ei ole sama ilman niitä.

Blush: taianomainen lopputulos

Sano ei koville kemikaaleille, ja vaihda puhtaaseen ja luonnolliseen elämäntapaan valitsemalla nämä kauniit poskipunat. Voit valita helposta eleganttiin ja luonnollisesta hohdokkaaseen, sillä jokaiselle ihotyypille on omansa.

Savvy Minerals I Do Believe You’re Blushin’ Blush

Yllätä sinulle tärkeä ihminen Savvy Minerals I Do Believe You’re Blushin’ -poskipunalla. Tämä pehmeä vaalean ruusunpunainen mineraalipohjainen poskipuna sopii hyvin joko yksinään tai yhdessä toisen sävyn kanssa käytettäväksi. Sillä onnistuu myös kasvojen korostukset ja varjostukset.

Savvy Minerals Passionate Blush

Tämä lämpimän ruusunpunainen poskipuna sopii jokaiseen päivään. Pyöräytä poskipunaa C-kirjaimen muotoisesti ohimolta poskiluulle loihtiaksesi kasvoillesi terveen hehkun. Vaalealla aurinkopuuterilla saat meikkiisi lisähehkua.

Savvy Minerals Smashing Blush

Tämä ruusuinen pinkki saa kasvosi näyttämään siltä, kun olisit juuri nauttinut auringosta. Muotoile poskipuna poskien sivuilta ohimolle.  Tässä on poskipuna, jonka haluat napata mukaan käsilaukkuusi ja lisätä sitä, minne päivä sitten sinut viekin.

Savvy Minerals Awestruck Blush

Lisää elämääsi säteilyä tällä pehmeän pinkillä poskipunalla. Saadaksesi parhaan lopputuloksen levitä poskipunaa meikkivoiteen jälkeen. Sirottele hieman poskipunaa poskipunapurkin kanteen ja käytä levittämiseen hienoa meikkisivellintä. Levitä poskipunaa poskiluulta ohimolle. Viimeistele lopputulos pinkillä huulipunalla.

Savvy Minerals Captivate Blush

Tämä ruskeahko pinkki poskipuna tuo olemukseesi asiallisuutta. Poskipuna on kevyt ja helposti sekoitettava ja se sopii hyvin poskille ja kulmaluulle.  Tämä pitkäkestoinen poskipuna on väriltään monipuolinen, ja se sopii useimmille ihonsävyille.

Savvy Minerals Serene Blush

Sanoi hei terveyttä hehkuvalle iholle! Tämä persikanvärinen matta poskipuna tuo kasvoillesi terveen raikkaan värin. Sopii erinomaisesti tummemmille hipiöille.  Tuo kasvoillesi luonnollista hehkua.

Savvy Minerals Charisma Blush

Tämä kirkkaan pinkki poskipuna korostaa parhaita puoliasi. Kerrosta toisen voimakkaan värin kanssa luodaksesi vaikuttavan lopputuloksen. Nämä poskipunat ovat oiva lahja ystävälle tai mukavaa piristystä itsellesi.

Valitse sinulle oikea väri

Näin voit valita itsellesi sopivimman YL Savvy Minerals -poskipunan:

  • Vaalea iho: Kevyet sävyt kuten I Do Believe You’re Blushin’ tai Smashing.
  • Keskivaalea iho: Captivate, Passionate tai Serene.
  • Tumma iho: Charisma tai Smashing

Huulikiilto: kiiltele kilpaa kevätauringon kanssa

Nämä ei-tahmaiset ja luonnollisen kauniin lopputuloksen antavat huulikiillot on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten auringonkukka-, risiini- ja oliiviöljyistä, eivätkä ne sisällä parabeeneja ja kovia kemikaaleja. Loppusilauksen tuo minttuöljyn ihana kihelmöinti huulilla. Huulikiiltoja ei ole testattu eläimillä, joten sinun ei tarvitse tehdä kompromissia arvojesi suhteen.

Savvy Minerals Abundant Lip Gloss

Abundant Lip Gloss on valmistettu hellivistä ainesosista, jotka tekevät tuotteen levittämisestä helppoa. Tämä kermainen huulikiilto tuo säihkettä päivääsi.

Savvy Minerals Embrace Lip Gloss

Ovatko neutraalien sävyjen ystävä? Tämä nude huulikiilto vie sinut aamusta iltaan. Huulikiilto on hellä huulille ja planeetalle, ja se pitää huulesi kosteutettuna.

Savvy Minerals Journey Lip Gloss

Tämä huulikiilto sopii moniin erilaisiin tilanteisiin. Voit taputella sitä myös poskiin saadaksesi kasvoillesi lisähehkua. Vahva silmämeikki viimeistelee kiinnostavan meikin.

Savvy Minerals Headliner Lip Gloss

Tunne olosi rohkeaksi tässä pinkissä sävyssä. Tämä vahva pinkki huulikiilto kosteuttaa huuliasi ja sen sisältämät jojobaesterit hoitavat huuliasi.

Savvy Minerals Anchors Away Lip Gloss

Anna tämä huulikiilto lahjaksi jollekin, joka pitää koralliin sihtaavasta pinkistä. Vain yksi sipaisu huulille riittää. Tämä huulikiilto sopii kaikille ihonväreille.

Mikä on paras huulikiilto kullekin ihonvärille

Tahdotko kosteuttavan huulikiillon, joka säilyy huulillasi pitkään? Tässä on muutama vinkki:

  • pinkit sävyt ovat parhaita vaalealle iholle.
  • keskivaalealle iholle käyvät persikkaiset ja lämpimät sävyt.
  • tummaihoisten kannattaa käyttää kinuskin ja suklaan sävyjä.

Pidätkö puhtaasta kauneudesta?

Mitä Young Living Savvy Minerals -tuotetta aiot seuraavaksi kokeilla?

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.