Därför är ren skönhet viktigt

1 02/03/2020 - Hudvård, SKÖNHET, Smink, YL-livsstil, YOUNG LIVING

Du har säkert hört modeorden ”ren”, ”naturlig” och ”miljövänlig” som ofta används nu när efterfrågan är stor på produkter som är bra för både huden och planeten.  Med Young Living kan du känna dig trygg med vetskapen om att du är delaktig i den rena skönhetsbranschen.

Vad innebär ren skönhet för Young Living?

Smink bör handla om att känna sig vacker, inifrån och ut. Därför använder vi bara äkta ingredienser i vårt sminksortiment. Våra nya läppglans och veganska rouge från Savvy Minerals innehåller naturliga ingredienser utan att tumma på kvaliteten och ger en färgklick som sitter länge. Allt är ansvarsfullt anskaffat och inte testat på djur. Använd dessa produkter på en gång, utan dåligt samvete!

Rouge: magisk makeup

Byt till rent smink med dessa vårdande rouge som ger en naturlig look utan starka kemikalier. Vardagligt eller elegant, naturligt eller glamoröst – vi har en nyans för varje hudtyp.

Savvy Minerals I Do Believe You’re Blushin’ Blush

Överraska någon du tycker om med Savvy Minerals I Do Believe You’re Blushin’ Blush. Den skapar konturer och den mineralbaserade rougen ger en ljusrosa persikofärg och passar bäst antingen i sig eller tillsammans med en annan nyans.

Savvy Minerals Passionate Blush

Denna varma och brunrosa rouge passar perfekt på vardagarna. Applicera i en halvcirkelrörelse från tinningarna till kindbenen och njut av fin lyster hela dagen. Ge kindbenen lite extra färg med en svag bronzer.

Savvy Minerals Smashing Blush

Denna rosa rouge ger dig rosenröda kinder. Applicera längs kindbenet och upp mot tinningarna. Ha med dig denna i sminkväskan för en naturlig vardagslook eller en dramatisk kvällssminkning. Från morgonkaffet till läggdags – denna rouge kommer du att använda gång på gång.

Savvy Minerals Awestruck Blush

Få glans med denna ljusrosa och skimrande rouge. Använd en borste för bästa resultat och strö en liten mängd rouge i locket efter att du har applicerat foundation. Doppa borsten i pudret och applicera längs kindbenet och upp mot tinningarna. Matcha med ett rosa läppstift för en riktigt snygg stil.

Savvy Minerals Captivate Blush

Känn dig snygg och självsäker med denna matta, beigerosa rouge. Den känns lätt och kan blandas ut för att få silkeslen hy, perfekt på kinder och ögonbryn. Den användbara nyansen passar alla hudtoner och sminkstilar och sitter länge.

Savvy Minerals Serene Blush

Ge huden varm lyster. Denna ljusa, matta och persikofärgade rouge gör att du ser riktigt fräsch ut. Den passar utmärkt för mörka hudtoner och ger en lyxig applicering och en matt look. Arbetar du mycket på vintern? Få naturlig lyster som om du kom direkt från stranden med denna naturliga rouge.

Savvy Minerals Charisma Blush

Denna rosa rouge är lätt att applicera och gör att du ser snygg ut från varje vinkel. Använd den tillsammans med en annan färgstark nyans för en snygg och färggrann stil. Dessa rouge passar utmärkt som present eller för att ge dig själv något litet när du behöver muntras upp.

Hitta den perfekta nyansen

Här får du lite tips för att välja rätt Savvy Minerals Blush:

  • Ljus hy: Ljusa nyanser såsom I Do Believe You’re Blushin’ eller Smashing.
  • Mellanmörk hy: Captivate, Passionate eller Serene.
  • Mörk hy: Charisma eller Smashing

Läppglans: skimra och gläns denna månad

Dessa läppglans är gjorda på naturliga ingredienser såsom solrosolja, ricinolja och olivolja och innehåller inga parabener eller starka kemikalier. De ger glans utan att kladda med en naturligt svag till medelhög täckning. De är berikade med pepparmynta som ger en svagt kittlande känsla. De är inte testade på djur så att du kan känna dig trygg med bra och rent smink.

Savvy Minerals Abundant Lip Gloss

Abundant Lip Gloss innehåller milda ingredienser som återfuktar läpparna och är lätt att applicera. Den krämiga, ljusrosa läppglansen påminner om nittiotalets glamour. Använd denna läppglans när du snabbt behöver fixa sminket.

Savvy Minerals Embrace Lip Gloss

Stark täckning och mycket glans? Denna beigerosa läppglans passar både dag- och kvällstid. Den är bra för huden och miljön och återfuktar läpparna. Den passar både på jobbmötet och AW:n.

Savvy Minerals Journey Lip Gloss

Ditt självförtroende kommer att smitta med denna mörkbeiga nyans. Du kan också använda lite läppglans och blanda ut på kinderna för lite naturlig lyster. Matcha med en färgstark ögonskugga och kattögon för en dramatisk stil.

Savvy Minerals Headliner Lip Gloss

Känn dig grym med denna härligt rosa nyans. Den knallrosa läppglansen känns silkeslen och återfuktar läpparna med jojobaestrar som ger en läcker glans.

Savvy Minerals Anchors Away Lip Gloss

Hjälp någon känna sig riktigt självsäker med denna varma och korallrosa läppglans. Den sammetslena läppglansen ger en drömlik glans och passar alla hudtoner.

Hitta rätt läppglans för din hudton

Vill du ha en läppglans som återfuktar och sitter länge? Här kommer några tips:

  • Om du har ljus hy bör du hålla dig till rosa nyanser.
  • För olivfärgad hy passar varma och persikofärgade nyanser.
  • Mörk hy passar bra med karamell-, choklad- och bärnyanser.

Gillar du ren skönhet?

Vilken Young Living Savvy Minerals-produkt vill du prova?

 

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.