6 vidám ötlet az illóolajok használatához gyerekekkel

0 18/07/2022 - Gyerekek, OTTHON

Ha illóolajokról van szó, a Young Living tudja, hogy milyen fontos olyan termékeket létrehozni, amelyekben az egész család örömét leli.  Ha Te is lelkes használója vagy az olajoknak, akkor valószínűleg szeretnéd megismertetni a Young Living kollekcióját a kicsikkel is, ezért ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk néhány kedvencünket a Young Living gyermekbarát KidScents® termékcsaládjából, miközben elmagyarázzuk a hígított illóolajok biztonságos használatát a gyermekek számára.

1. Édesítsd meg az esti lefekvés idejét a KidScents® DreamEase Roll-On segítségével

Ha már régóta szerettél volna egy olyan illóolajkeveréket, amely segít a békés atmoszféra megteremtésében a gyerekek lefektetésekor, akkor lehet, hogy a KidScents® DreamEase a te roll-onod.  Ez az exkluzív keverék olyan olajokat tartalmaz, mint a Levendula és a Római kamilla, és könnyedén bekenheted vele a gyermeked lábát vagy mellkasát. Hűsítő és nyugtató illata tökéletes kiegészítője az esti lefekvés előtti ellazulásnak. A DreamEase segítségével békés lefekvési rutint vezethetsz be gyermekeid számára, abban a biztos tudatban, hogy ők is mosolyogva alszanak el.

2. Pörgesd fel a házifeladat készítés idejét a KidScents® GeneYus Roll-On segítségével

Amikor a legjobb gyermekeknek való illóolajokra gondolunk, akkor leggyorsabban a KidScents® GeneYus Roll-On jut az eszünkbe. Ha a házi feladat elkészítésének idejét szeretnéd könnyebbé tenni, próbáld ki ezt a könnyen szállítható és praktikus olajkeveréket gyermeked csuklójára vagy vállára kenve. A KidScents GeneYus több mint 15 különböző illóolaj földelő kombinációja, amely a gyermekek igényeinek megfelelően lett kifejlesztve, és olyan világos illatot kínál, ami segít éles, friss környezetet teremteni és tökéletesen alkalmas a tudatuk újbóli összpontosítására, segíti az iskolai munkára koncentrálást.

KidScents® DreamEase Essential Oil & KidScents® GeneYus Roll-On színesceruzákkal és kosztümös gyerekkel

3. Erősítsd meg és nyugtasd gyermekeidet a KidScents® KidCare Roll-On segítségével

Bármennyire is érettnek tűnnek gyermekeid, mindig jó, ha van kéznél egy megnyugtató illat, különösen akkor, ha a szabadtéri tevékenységeken veszünk részt. A KidScents® KidCare Roll-On olyan olajokat tartalmaz, mint a Teafaés az Elemi, és illata határozottan megerősítő és nyugtató. Könnyen alkalmazható a bőrön, amikor szükséges. A legjobb eredmény érdekében, mindig érdemes utánkövetni a hatást egy nagy öleléssel!

4.       Hagyd, hogy a kicsid felszabadítsa a belső erőit a KidScents® KidPower Roll-On segítségével

Ha a gyermekek számára történő helyi alkalmazásról van szó, imádjuk a KidScents® KidPower Roll-On illatát, valamint a bátorság, az önbizalom és a pozitivitás érzését, amelyet egyedülálló aromájával segít létrehozni. A KidScents KidPower olajkeverékünket olyan olajokból állítottuk össze, mint a Narancs és a Geranium, amelyeket gyermeked csuklójára kenve segít nekik kapcsolódni a bennük rejlő belső erőhöz, amikor otthon, az iskolában vagy a játszótéren kihívásokkal kell szembenézniük!

KidScents® KidCare Essential Oil & KidScents® KidPower Roll-On gyermek virágos réten

5. Könnyíts a kényelmetlenség érzésén a KidScents® Refresh Roll-On segítségével

Amikor sűrűvé válik az élet gyermeked számára, használd a KidScents® Refresh Roll-On termékünket, és élvezd pihentető illatát.
Az Eucalyptus, Palo Santo, és a Young Living R.C.® gyöngéd keveréke, amely közvetlenül a mellkasra vagy a torokra kenhető, hogy a világos, frissítő aroma enyhítse a kellemetlen érzéseket, miközben elősegíti a normális, tiszta légzés érzését.

6. Teremts nyugtató és vigasztaló légkört a KidScents® TummyGize Roll-On segítségével

Amikor a kicsid kényelmetlenül érzi magát,  használd a KidScents® TummyGize Roll-On terméket. A TummyGize olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek nyugtató aromájukkal elősegítik a kellemes légkör kialakulását, és közvetlenül a hasra kenhető. A KidScents TummyGize olyan olajokat tartalmaz, mint a BorsmentaMandarin, és a Gyömbér, mert amikor a gyermekek megvigasztalódnak, mindenki nagyobb békét érez a szívében.

KidScents® Refresh Essential Oil & KidScents® TummyGize Roll-On anya és gyermeke ölelésben

Végezetül fontos megjegyezni, hogy amikor gyermekeidet megismerteted az illóolajokkal, figyelembe kell venni az illóolajok biztonságát, a megfelelő hígítást és a napérzékenységet. Kérjük, az új illóolajok használata előtt olvasd el az egyes címkéken található használati utasításokat, és konzultálj egészségügyi szakemberrel, mielőtt kisgyermekeidet bevezetnéd a helyi alkalmazásba.

Kipróbáltad már az új KidScents® Roll-On termékeket? Írd meg kommentben alul, vagy írj nekünk közvetlenül  a mseublog@youngliving.com email címen.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.