Minyak Pati Cedarwood

(Cedrus atlantica)

Cedarwood mempunyai aroma hangat. Ia adalah santai dan menenangkan apabila digunakan untuk mengurut. Cedarwood mempunyai sejarah penggunaan yang mendalam sebagai bahan bermanfaat dalam persediaan kosmetik untuk kulit berminyak.

Item No.
Item
Borong:
Runcit:
PV

Item ini pada masa ini tidak tersedia untuk dibeli.

Produk ini hanya boleh dibeli oleh ahli Young Living. Untuk menjadi ahli Young Living klik pada pautan Menjadi Ahli di bahagian atas halaman ini.

* Semua harga yang ditunjukkan termasuk VAT. Tidak termasuk caj penghantaran.