Jasmín (Jasmine)

Olej Jasmine, který je sladký a smyslný, se získává z egyptského jasmínu kvetoucího v noci, jenž se ručně sbírá za rozbřesku. Olej z jasmínu se často používá jako hlavní složka parfémů a je ceněný pro své romantické tóny. Přidejte několik kapek do hydratačního krému nebo tělového másla pro nádherně hebkou a pružnou pokožku. Nebo si vytvořte osobní parfém, když ho zkombinujete s olejem Rose, Geranium nebo Lemon pro lahodnou vůni.

Položka č.
MNOŽSTVÍ
Velkoobchod
Maloobchod
PV

Tuto položku momentálně nelze zakoupit.

K dispozici pouze pro zaregistrované Brand Partnery. Pro nákup se prosím zaregistrujte nebo přihlaste do Virtuální kanceláře.

* Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Způsob použití

  • Inhalace: Jemně vdechujte tuto nádhernou vůni.
  • Kosmetika: Přidejte jednu nebo dvě kapky do hydratačního krému pro jemnou a pružnou pleť.
  • Koupel: Přidejte 6–8 kapek do horké koupele a užijte si veselé tóny.
  • Masáž: Zřeďte několik kapek v 10 ml oleje Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex pro oživující masáž.
  • Parfém: Krásně se hodí k oleji Rose, Geranium nebo Lemon.

Složení

Olej z jasmínu (Jasminum officinale)^^

Může obsahovat: benzyl alcohol**, benzyl benzoát**, benzyl salicylát**, eugenol**, limonen**, linalool**

^^100% čistá silice
**Přírodní složky esenciálních olejů