Blue Tansy

Ačkoli se esenciální olej Blue Tansy, Tanacetum annuum, sklízí z drobných žlutých květů rostliny z čeledi hvězdicovitých, přirozeně se vyskytující složka chamazulen mění během procesu parní destilace čirou barvu tohoto mocného esenciálního oleje v krásnou sytě modrou. Vratič modrý pochází z Maroka a je to vzácná rostlina, která se nejčastěji používá ve špičkových, luxusních kosmetických produktech.

Členové Young Living si již řadu let užívají prospěchu esenciálního oleje Blue Tansy v některých našich oblíbených směsích, jako jsou Valor, Peace & Calming a JuvaFlex. Blue Tansy je nyní k dispozici jako jednodruhový olej, který můžete rozptylovat, nanášet lokálně a sdílet!

Náš závazek kvality Seed to Seal je již po 25 let naším slibem a odrazem našeho smyslu pro globální ochranu a zodpovědnost. Věříme, že pro vaši rodinu a pro sebe chcete pouze to nejlepší – produkty, které jsou opravdové, bez škodlivých syntetických látek a bezkonkurenčně čisté. Náš patentovaný slib Seed to Seal je naším závazkem, který dáváme vám, zemi i sobě, že produkty Young Living budou ty nejlepší dostupné, nyní a navždy.

Postup Seed to Seal a jeho tři pilíře – využití zdrojů, věda a normy – inspirují každou stránku našich náročných postupů výroby esenciálních olejů na našich vlastních farmách i na našich pečlivě vybraných partnerských farmách. Postup Seed to Seal inspiruje naši důkladnou kvalitu testování a opětovného testování, abychom zajistili, že si vaše rodina užije nejčistší produkty s esenciálními oleji na planetě. Konec konců, program Seed to Seal inspiruje vše, co děláme. Víme, že nám – ani vám – jednoduše nic jiného stačit nebude.
Způsob použití

Způsob použití

Lokální: Zřeďte 1 kapku s 1 kapkou oleje Young Living V-6 nebo olivového oleje a podle potřeby naneste na požadované oblasti.

Aromatické: Rozptylujte až 30 minut 3krát denně.

Varování: Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze pro vnější použití. Zabraňte vniknutí do očí a sliznic. Pokud jste těhotná, kojíte, berete léky nebo trpíte nějakou nemocí, před použitím kontaktujte lékaře.

Složení

Složení

Olej z vratiče modrého (Tanacetum annuum)