Uleiuri esențiale romantice pentru această Zi a Îndrăgostiților

0 14/02/2022 - Toate postările

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților de la noi toți de la Young Living! Deoarece februarie este luna iubirii și a afecțiunii, nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a sărbători decât să vorbim despre unele dintre cele mai romantice uleiuri esențiale, amestecuri și produse cu infuzie de uleiuri. Fie că dorești să pregătești atmosfera cu un amestec senzual, fie că speri să-ți răsfeți persoana specială cu un cadou cu tematică de uleiuri sau pur și simplu plănuiești să pui iubirea de sine și îngrijirea pe primul loc în luna februarie cu niște parfumuri super-dulci, acest blog îți va răspunde la întrebările tale despre unele dintre cele mai romantice produse Young Living – toate acestea vor asigura că dragostea este în aer în această Zi a Îndrăgostiților!

Poate înflori romantismul cu uleiul esențial de trandafir?

Lasă florile! De Ziua Îndrăgostiților, de ce nu optezi pentru ceva mai puțin tradițional și oferă-i iubitei tale o sticlă din superba noastră sticlă de ulei esențial de trandafiri? Proaspăt, floral și profund liniștitor în mirosul său, Rose este un ulei esențial minunat de romantic care este la fel de frumos ca și floarea însăși. Datorită faptului că sunt necesare 10 kg de petale de trandafir pentru a face fiecare sticluță de ulei, trandafirul este cât se poate de luxos și, fie că adaugi câteva picături la o baie de răsfăț, fie că îl pui pe decolteu ca parfum senzual, acest ulei te va fermeca cu siguranță.

Ulei esențial de trandafir cu flori de trandafir

Pot pregăti atmosfera cu uleiul esențial de lemn de santal sacru?

Dacă a fi în preajma partenerului tău te face să te simți deosebit de cald și înviorat, atunci Sacred Sandalwood ar putea fi mirosul potrivit pentru tine. O notă de bază populară folosită în multe parfumuri și arome, uleiul esențial de lemn de santal sacru este deosebit de romantic datorită aromei sale dulci, lemnoase și senzuale. Pentru un impact maxim de Ziua Îndrăgostiților, încearcă să combini 2-3 picături de lemn de santal sacru cu ulei de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex pentru o experiență de masaj profund indulgentă, care cu siguranță va pregăti atmosfera!

Ulei esențial de lemn de santal sacru cu masaj pentru spate

Pot să prepar o poțiune romantică cu ulei esențial de ylang ylang?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre uleiul esețial de ylang ylang este cât de fantastic de versatil este. De Ziua Îndrăgostiților, folosește acest ulei exotic pentru a crea un amestec profund romantic, care va face ca jumătatea ta să se simtă îndrăgostită până peste cap! Ylang Ylang este un ulei esențial ideal pentru a promova dragostea și romantismul, deoarece se potrivește de minune cu parfumuri precum trandafirul, iasomia și eucaliptul, toate acestea creează arome atrăgătoare, perfecte pentru a fi folosite de Ziua Îndrăgostiților! Se aplică ca parfum sau se folosește în cadrul rutinei de înfrumusețare pentru a te bucura de o piele moale și delicat parfumată.

Ulei esențial de ylang ylang cu flacon de parfum

Pot să le dau un impuls cu uleiul de piper negru?

Când vine vorba să ne gândim la Ziua Îndrăgostiților, uleiul esențial de piper negru s-ar putea să nu fie primul miros la care te gândești. Cu toate acestea, parfumul său poate fi profund stimulativ, ceea ce face ca experiența de masaj să fie fantastică. Alternativ, dacă ești în căutarea unor modalități de a-ți condimenta Ziua Îndrăgostiților, de ce să nu încerci să prepari o rețetă folosind uleiul nostru esențial Black Pepper+? Nu numai că este perfect pentru supe și salate, dar poate fi folosit într-o varietate de marinate și este un înlocuitor fantastic pentru piperul negru proaspăt!

Uleiuri esențiale Black Pepper și Black Pepper+ cu cină la lumina lumânărilor

Cum speri să folosești uleiurile esențiale romantice în această Zi a Îndrăgostiților? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.