Musim sekolah sudah bermula dan tugas harian akan menjadi bertambah sibuk. Dengan pelbagai perkara yang berlaku, adalah mudah untuk anda mengetepikan kesejahteraan dalam menyediakan bekalan persekolahan untuk anak-anak anda. Berikut merupakan beberapa produk kegemaran kami yang direka khas bagi mana-mana pelajar, mahupun ibu bapa, untuk menetapkan minda dan membantu menyokong kesejahteraan!

 

GeneYus™: Anda sudah tahu bahawa anak anda seorang yang genius, tapi apa salahnya jika anda ingin dapatkan lonjakan tambahan? Campuran minyak pati GeneYus merupakan campuran manis Spearmint, Peppermint, Tangerine dan minyak pati yang lain yang amat sesuai untuk minda muda. Dalam mereka sedang fokus melakukan projek, kira-kira atau membaca, anda boleh:

  • Sapukan pada pergelangan atau tengkuk anak anda sebelum ke sekolah bagi membantu memberikan mereka lebih manfaat.

 

Pembaur Ultrasonik Kanak-Kanak Feather the Owl

Pembaur Feather the Owl: Subjek dan kelas baharu, serta bertemu rakan baharu kadang-kala amat mengujakan. Perkenalkan rakan baharu di rumah anda, iaitu Feather the Owl! Pembaur yang direka khas ini mempunyai pelbagai fungsi dan merupakan pelengkap tambahan di rumah anda!

  • Letakkan Feather atas almari dan jadikannya sebagai lampu malam sambil anda baurkan campuran yang menenangkan untuk menikmati rutin waktu malam yang mudah!
  • Feather juga mempunyai pilihan hingar putih yang boleh membantu menggalakkan tidur yang lebih lena dan lebih lama.
  • Cuba campuran di bawah yang menampilkan Orange, Rosemary dan Peppermint untuk menghilangkan rasa gusar hari pertama di sekolah!

 

Campuran pembaur

Pembersih Tangan Tanpa Air Thieves

 

Pembersih Tangan Tanpa Air Thieves®: Kita tidak akan pernah tahu bagaimana kanak-kanak boleh menjadi begitu kotor! Ajari anak-anak tentang kebersihan sebelum mengambil snek atau makan tengah hari dengan mudah bersama Pembersih Tangan Tanpa Air Thieves®.

  • Simpan dalam poket depan beg sandang atau beg gim bagi membasmi kuman.
  • Letakkan di dalam kotak simpanan dalam kereta anda untuk memudahkan anda menggunakannya sebelum dan selepas hari persekolahan!

 

Minyak Pati Lavender Young Living

Minyak Pati Lavender: Cipta satu persekitaran yang tenang dengan minyak pati Lavender. Berikut ialah beberapa tip dan cara mudah untuk menikmati kebaikan Lavender anda!

  • Cuba campurkan 2-4 titis ke mandian air suam untuk mengurangkan tekanan anak anda.
  • Letakkan beberapa titis Lavender pada sarung bantal untuk mencipta satu persekitaran yang tenang dan damai untuk tidur yang lena.
  • Lavender juga boleh disapu pada pergelangan tangan atau tapak kaki dalam rutin malam anda!

Produk mana yang akan anda gunakan dalam menghadapi hari-hari sibuk?

Beritahu kami dalam ruangan komen!

This post is also available in: English Chinese (Simplified)