Cedarwood Essential Oil

Cedarwood Essential Oil

Kedrams (Cedrus atlantica) būdingas šiltas, balzaminis, medžių aromatas. Kai naudojamas masažuojant, aliejus veikia atpalaiduojančiai ir raminamai. Kedrai nuo seno naudojami kosmetiniuose preparatuose, skirtuose riebiai odai. Kedrų eterinio aliejaus „Cedarwood “ deguonies radikalų absorbcijos galia (ORAC) lygi maždaug 1 689 996 TE/L. TE/L išreikštas kaip trolokso mikromolio ekvivalentas litrui.

Kaip naudotis

Aromatiniam arba vietiniam naudojimui.

Galimas odos jautrumas. Jeigu laukiatės arba jums paskirta gydytojo priežiūra, pasitarkite su savo gydytoju. Naudojant vietiškai, rekomenduojame skiesti. Atskieskite prieš naudodami ant jautrių vietų, pavyzdžiui, veido, kaklo, genitalijų srities ir t. t. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite kūdikiams ir labai mažiems vaikams.

Ingredientai

Kedrų eterinis aliejus „Cedarwood“
Cedarwood Essential Oil
15 ml - 15,92 €
• Item # 350908
15 ml - 15,92 €
• Item # 350910