GROW!
Europe News | 15 Septembrie 2018

Noutăți

Înregistrează-te acum pentru Convenția Europeană din 2019!

Pentru cei care au fost alături de noi, weekend-ul trecut în Praga, ne-am bucurat mult că am putut sărbători cu voi! De la lansarea noilor produse și a Catalogului sezonier, la discursurile directorului executiv al Young Living, doamna Mary Young, directorul de vânzări Ben Riley și directorul departamentului global de filantropie, Greg Larsen, cu privire la continuarea moștenirii lui Gary, sperăm că te-ai bucurat de experiența ta la convenție.

Vrei să ni te alături? Ne bucurăm mult să putem anunța faptul că te poți înregistra acum pentru Convenția Europeană din 2019!

Alătură-te nouă la aniversarea a 25 de ani de funcționare a firmei Young Living la Convenția Europeană din Bruxelles din 6-8 septembrie 2019. Împărtășește experiențe, îmbunătățește-ți cunoștințele și sărbătorește faptul că faci parte dintr-o comunitate Young Living, pasionată și în continuă creștere.

Înregistrează-te acum pentru a profita de prețul biletelor timpurii.

E aici! Catalogul sezonier 2018

Catalogul sezonier este aici și abia așteptăm să vedem care vor fi noile tale produse favorite. Este plin de seturi sezoniere exclusive, accesorii de ediție limitată și produse nou-nouțe, incluzând rimelul nostru Savvy Minerals, accesorii pentru apă cu marca Young Living și multe altele!

Fă clic aici pentru a vizualiza Catalogul sezonier 2018

Dorești să ai copii imprimate ale catalogului? Achiziționează un exemplar sau un pachet de 10 exemplare- disponibile pentru comandă în 13 limbi (engleză, germană, spaniolă, suedeză, cehă, finlandeză, olandeză, lituaniană, română, rusă, franceză, italiană și poloneză).

Și mai mult de atât, până pe data de 30 septembrie, vei primi un exemplar gratuit cu fiecare comandă plasată (disponibil în limbile engleză, germană, spaniolă, suedeză și cehă, și va fi adăugat în comanda ta în funcție de adresa de livrare).

Comandă-ți produsele favorite acum - disponibile până pe 2 ianuarie 2019 sau în limita stocului disponibil!

Achiziționează-ți propriul website marca YL cu MyYL.com

Există multe lucruri care fac din Young Living liderul mondial în uleiuri esențiale: fermele noastre, produsele noastre, angajamentul nostru Seed to Seal și bineînțeles, membrii noștri. Așa că adăugăm mai mult ”tu” în Young Living!

Introducând MyYL.com- website-ul oficial personalizat marca Young Living care te face pe tine imaginea Young Living.

Aici sunt câteva din funcțiile și caracteristicile care le poți găsi în momentul în care te abonezi la MyYL.com:

- Evidențiază-ți platformele tale de socializare pentru a le fi mai ușor prietenilor tăi și potențialilor membri să te găsească și să împărtășească cu alții, articolele tale cele mai recente
- Accesează opțiuni multiple de contact, incluzând e-mail și telefon pentru a le fi mai ușor celor care ar vrea să se înscrie, să te contacteze
- Evidențiază-ți produsele favorite cu link-uri accesibile pentru comandare cu redirecționare către YoungLiving.com
- Alege o temă personalizată pentru website-ul tău, dintre șabloanele special concepute de noi

După cum am anunțat la Convenția Europeană 2018, MyYL.com este acum disponibil pentru toți membrii europeni în 11 limbi! Dar cea mai tare parte? Până pe data de 1 octombrie, poți încerca MyYL și toate caracteristicile sale pe gratis! Dacă în acel punct, te decizi să nu mai continui, tot ce trebuie să faci să te dezabonezi. Ține cont de faptul că odată ce testarea gratuită europeană se termină pe data de 1 octombrie, vei fi taxat/ă taxa de abonament în valoare de €8.88 (TVA nu este inclus) pe lună pentru a-ți menține website-ul tău MyYL online.

Vizitează MyYL.com acum pentru a arunca o privire în jur. Abia așteptăm să începi!

Recunoaștere: August 2018

Îi felicităm pe toți cei care au avansat în rang, cei care s-au calificat în programul Elite Express și cei care s-au calificat luna trecută, pentru excursie. Pasiunea și dedicarea voastră în a spune comunităților voastre despre Young Living și despre produsele noastre de prim rang mondial, sunt o inspirație!

Fă clic aici pentru a vedea lista completă.

Introducând Angajamentul 5x5 al Young Living

Nu e un secret că Young Living nu numai că a stabilit, dar a și condus mișcarea modernă a uleiurilor esențiale pentru aproape 25 de ani. Pe măsură ce ne apropiem de aniversarea a unui sfert de secol, continuăm să conducem prin menținerea atenției noastre pe țeluri îndrăznețe, care schimbă lumea. Nou anunțat de echipa executivă a Young Living, acest program fără precedent nu numai că va redefini conducerea industriei noastre, ci va și eleva impactul nostru pozitiv asupra pământului, asupra comunităților și asupra familiilor individuale- 5 milioane de familii, mai exact. Află despre Angajamentul 5x5 al Young Living!

Începând în 2019 și pentru următorii cinci ani, Young Living se angajează să extindă viziunea fondatorului nostru D. Gary Young în aceste feluri interconectate:

DE CINCI ORI MAI MULȚI OAMENI ÎMPUTERNICIȚI DE FUNDAȚIA YOUNG LIVING, D. GARY YOUNG De la salvarea copiilor de traficul uman și din mahalale, la prevenirea malariei, Fundația schimbă momentan mii de vieți în fiecare an prin împuternicirea celor insuficient deserviți. Credem în înnobilarea oamenilor, de aceea în următorii cinci ani, ne angajăm să creștem de cinci ori numărul de vieți schimbat de Fundația noastră.

CINCI ANI PÂNĂ LA ZERO DEȘEURI
Știm că prețuiești faptul că, în momentul în care folosești o sticluță de ulei esențial de la noi, interacționezi în mod etic și autentic cu natura. De la pilonul de standarde al Seed to Seal la specificațiile Green Globe și LEED, pe care le vom urma la noul nostru sediu central global, ne luăm în serios rolul de a proteja planeta. Suntem onorați de responsabilitatea și vizibilitatea noastră ca și lider ecologic al industrie, așa că în următorii cinci ani, vom conduce operațiunile globale către stadiul de zero deșeuri și ne vom strădui să contrabalansăm amprenta noastră de carbon prin rețeaua noastră vastă de ferme partenere și deținute de noi.

CINCI SAU MAI MULTE FERME PARTENERE SAU DEȚINUTE DE NOI DEZVOLTATE ÎN FIECARE AN
Fermele noastre sunt centrul angajamentului nostru Seed to Seal și vor fi pentru totdeauna parte a ADN-ului nostru. Ele ne ajută să creem un lanț de aprovizionare mai stabil și mai controlat, ne va permite să stăm în fruntea cercetărilor cu privire la uleiurile esențiale și să vă împuternicim pe voi, membrii noștri, cu informații cu privire la proveniența uleiurilor. Suntem pasionați de colaborarea cu natura pentru a vă aduce vouă cele mai pure produse de pe pământ, așa că în fiecare an, pentru următorii cinci ani, vom dezvolta cinci sau mai multe din aceste frumoase ferme partenere sau deținute de noi.

CINCI SAU MAI MULTE PIEȚE NOI DE DESFACERE DESCHISE ÎN FIECARE AN
Prin fiecare piață nouă de desfacere deschisă de Young Living, deschidem uși de stare de bine și împuternicire pentru membrii noi din acea piață și pentru noii angajați talentați, care sunt pasionați de a face un impact pozitiv. Pentru că misiunea noastră este de a permite la cât mai mulți oameni să experimenteze o stare de bine deplină, devenind o parte a familiei Young Living, de aceea vom deschide cel puțin cinci piețe noi de desfacere în fiecare an, pentru următorii cinci ani.

5 MILIOANE DE GOSPODĂRII ADIȚIONALE ATINSE ÎN CINCI ANI
Pe măsură ce ne extindem impactul nostru pozitiv prin filantropie, inițiative ecologice, ferme și piețe de desfacere noi, influența noastră va crește și ea. Gary și-a dedicat viața pentru aducerea uleiurilor esențiale în fiecare cămin din lume, și pentru că suntem determinați să ducem cât mai departe acea viziune, ne angajăm să ajungem la alte 5 milioane de gospodării în 5 ani.

Acest angajament îndrăzneț este doar atât- îndrăzneț; dar așa a fost și Gary, care nu se mulțumea să se bazeze doar pe realizările lui. Baza acestui angajament este bazat pe fraza latină Gradatim Ferocite, sau ” Pas cu pas, cu ferocitate,” deoarece acesta este modul în care Gary și-a trăit viața.

Folosește angajamentul 5x5 al Young Living pentru a-ți ghida traiectoria în cadrul Young Living, deoarece avem nevoie de pasiunea și participarea fiecărui membru pentru a realiza aceste țeluri. Vom împărtăși mult mai multe informații despre acest angajament cu voi și cu tot restul lumii în lunile următoare.

Mulțumim pentru tot ceea ce faceți! Haideți să facem o diferență de cinci ori mai mare în 2019 și nu numai!

Acceptăm acum aplicații pentru excursii de ajutorare din 2019 al Fundației.

Dacă ai fost alături de noi weekend-ul trecut la Convenția Europeană, cel mai probabil l-ai auzit pe directorul departamentului global de filantropie, Greg Larsen, vorbind despre munca minunată a Fundației Young Living, D. Gary Young.

Te-a inspirat să dăruiești înapoi? Acum ai oportunitatea de a participa în una din excursiile de ajutorare a Fundației Young Living! Până pe data de 1 octombrie, Fundația Young Living va accepta aplicații pentru trei excursii de ajutorare din 2019, unde participarea ta înseamnă foarte mult:

În Uganda între 8 și 18 septembrie 2019, vei avea oportunitatea de a te alătura partenerilor noștri care lucrează în cartierele sărace pentru a salva copiii de pe străzi, care atârnă plase pentru țânțari pentru a ajuta la eradicarea malariei și care curăță și îngrijesc picioarele celor care suferă de purici de nisip. Vei oferi iubire și speranță tuturor celor întâlniți de tine.

Excursia de ajutorare din Cambodia între 17 și 25 octombrie 2019, îți va permite să ai impact asupra vieților de acolo, în persoană, prin predarea unui seminar fetelor care merg la școala Shine Career School. Vei explora, de asemenea, întregul proces de la salvare la reabilitare al organizației Hope for Justice, unde ei ajută fetele să treacă peste traume din trecut, în căutarea vieții visurilor lor, la centrul Lighthouse Centre.

În timpul excursiei de ajutorare din Ecuador, între 1 și 7 decembrie 2019, îi vei întâlni pe copii care studiază la Academia Young Living și vei oferi ajutor familiilor studenților noștri prin construirea și extinderea căminelor lor, oferindu-le un mediu de învățare unde succesul poate prospera.

Abia așteptăm să servim comunitățile alături de tine. Există doar un număr limitat de locuri disponibile în aceste excursii de ajutorare. Vom spune tuturor aplicanților pe data de 5 noiembrie dacă aplicația lor a fost acceptată.

Află mai multe despre aceste excursii de ajutorare și aplică astăzi!

Promoții și multe altele

Help 5: noua ta modalitate de a câștiga premii YL în timp ce îți construiești afacerea!

Noi credem că prin simpla decizie de a împărtăși într-un mod autentic soluțiile naturale care ți-au transformat căminul, ai șansa să îi înfluențezi pe alții înspre bine. De aceea te împuternicim prin programul Help 5! Acest program nou a fost conceput să te susțină în a te concentra pe obiceiurile practicate de cei mai de succes oameni de afaceri YL. Câștigă puncte pentru premiile lunare ale programului Help 5 pentru a face o diferență și pentru a câștiga produse exclusive extraordinare!

Cum poți să participi în programul Help 5?
- Înscrie personal membri noi cu un Set Starter Premium (PSK), sau
- Înscrie personal membrii din echipa ta în programul Essential Rewards (ER), sau
- Reactivează-ți personal membrii care au fost inactivi mai mult de 12 luni

Și nu numai asta! Aici în Europa, trecem la următorul nivel din programul Help 5 cu Provocarea supremă Help 5! Între datele 1 septembrie- 31 decembrie 2018, orice puncte Help 5 câștigate de tine vor fi acumulate și vom premia membrii europeni din primele CINCI locuri cu CINCI călătorii unice!

Descarcă pliantul programului Help 5 pentru mai multe informații cu privire la felul în care funcționează acest stimulent.

Revigorează-te și reîncarcă-te cu promoția noastră din septembrie

Încă mai ai timp să câștigi produse gratuite luna aceasta cu promoția PV de răsfăț a lunii septembrie! Atinge oricare dintre următoarele praguri de puncte valorice (PV) cu comanda ta din septembrie și vei primi:

Clarity 15 ml - Cu plante incluzând Ylang Ylang, Rosemary și Peppermint, poți difuza Clarity în momentele fără energie pentru a promova o minte clară și vigilentă. De asemenea, e un companion excelent de călătorie care te poate ajuta în momentele de oboseală cauzată de diferențele de fus orar.

Harmony 5 ml – Difuzează acest amestec echilibrant în inima casei tale pentru a crea un sentiment de armonie și iubire sau adaugă-l în rutina ta personală de răsfăț! Adaugă opt picături în apa caldă de baie cu sare Epsom pentru o experiență echilibrantă.

Ylang Ylang 5 ml – Așa cum este pentru cei mici, o rutină de seară este importantă și pentru tine, pentru a te pregăti pentru un somn liniștit. Folosește Ylang Ylang ca parte a unui masaj calmant pentru a-ți pregăti organismul de somn și relaxare.

R.C. 5 ml - Acest amestec puternic din 10 uleiuri esențiale incluzând Lavender, Myrtle și trei tipuri de Eucalyptus, este relaxant și în același timp revigorant- ca o zi la spa care te reîncarcă. Tratează fiecare zi ca și cum ar fi o zi la spa, adăugând R.C. în rutina ta zilnică.

Plus o mănușă exfoliantă pentru baie care te va ajuta să îți prelungești strălucirea estivală!

Exclusiv pentru programul Essential Rewards (Recompense Esențiale): Purification 5 ml- Evocă sentimente de pace și de mulțumire cu amestecul nostru Purification care este dulce și intens. Notele citrice și erbacee se combină pentru a crea cea mai bună aromă de bun venit pentru tine și familia ta.

Fă clic aici pentru a vedea pliantul acestei luni, sau fă clic aici pentru termenii și condițiile noastre. De asemenea poți descărca toate aceste materiale plus o vedere care poate fi dată mai departe și imprimată, din secțiunea Resurse pentru membri din biroul tău virtual.

Fii creativ/ă cu gelul de duș Bath & Shower Gel Base care este redus acum cu 10 %

Îți dorești un gel de duș cu Stress Away sau să faci o baie în Lemon și Rosemary? Atunci ai nevoie de gelul de duș al Young Living Bath & Shower Gel Base - ingredientul de bază cu care poți crea propriile tale geluri personalizate de duș!

Pur și simplu adaugă între 5 și 15 picături de ulei esențial, agită bine și folosește cu drag! Lucrează, de asemenea, bine ca săpun lichid de mâini, personalizat cu uleiurile preferate ale tale și a ale familiei tale.

Economisește 10% la toate achiziționările de gel de duș Bath & Shower Gel Base în timpul lunii Septembrie- comandă-l acum și începe să te gândești la prima ta rețetă!

Utilizând clasamentul GLC cu echipa ta

Ține cont de faptul că, datorită legilor GDPR din Europa, trebuie să selectezi butonul care menționează că `Da, vreau să particip în GLC` pentru a putea participa la competiție și pentru ca numele tău să fie vizibil pe clasamentul GLC. În cazul în care nu selectezi acest buton, nu vei fi eligibil/ă pentru GLC 2019.

Îți urmărești progresul pe clasamentul GLC? Este ușor să vezi cât de bine de descurci în concursul pentru Croaziera Globală de Leadership 2019! Pentru a accesa clasamentul, conectează-te în Biroul Virtual și fă clic pe ”GLC 2019”.

Folosește secțiunea Echipă de pe clasament pentru a urmări avansările și punctele și pentru a-ți urmări competitorii. Vei găsi aceste informații și nu numai, în momentul în care începi să folosești acest instrument util! O notă importantă- chiar dacă calificarea pentru GLC se termină pe data de 31 decembrie, clasamentul nu va fi finalizat până pe data de 20 ianuarie 2019. Te rugăm să consulți Clasamentul pe această dată pentru rezultatele finale.

Verifică clasamentul astăzi pentru a vedea cum te descurci!

Evenimente

Alătură-te nouă la evenimentul Balance: Yoga și Wellness Retreat cu Ed Dailey

Evenimentul Balance: Yoga și Wellness Retreat va avea loc în frumosul resort Amadria Park din Sibenik, Croatia între datele 29-31 martie 2019!

Condus de Directorul Educației Globale, Ed Dailey, acest eveniment de trei zile este oportunitatea perfectă de a-ți reface organismul și mintea în timp ce participi la sesiuni de yoga infuzate cu uleiuri esențiale. Vei învăța despre beneficiile unice ale combinării de uleiuri esențiale cu yoga pentru a avea o stare deplină de bine, și cum poți folosi yoga pentru a-ți crește afacerea Young Living. Învață cum să spui despre uleiuri în mod corect, continuă cu încredere și formează lideri puternici, învățând cum să îți conduci afacerea Young Living cu încredere. Crește în toate aspectele vieții!

Biletele includ:

- Sesiuni zilnice de yoga
- Educație cu privire la crearea unei rutini personale de yoga, meditație și de respirație
- Seminare cu privire la integrare a uleiurilor esențiale în rutina ta de yoga
- Oportunitatea de a-ți aprofunda relația cu uleiurile esențiale
- O experiență de o zi (cu un vorbitor special care urmează să fie anunțat)
- Prânz (în 30 și 31 martie)

Oricine a participat la sesiunile matinale de la evenimentul nostru din martie anul acesta Raindrop & Leadership Development Experience știe cât de pasionat este Ed Daily de practicarea de yoga. Fie că ești începător/ începătoare sau ai experiență, nu rata această experiență de a învăța în compania unei persoane așa de inspirante.

Rezervă-ți biletele acum!

YL Day: Termenul limită pentru înregistrare a fost extins!

Mulțumim tuturor acelora care s-au înregistrat pentru a găzdui propriul eveniment Young Living Day în 6 octombrie! Datorită răspunsului copleșitor al primei noastre invitații pentru gazde, de luna trecută, extindem acum termenul limită pentru înregistrare până pe 28 septembrie 2018.

Clic aici pentru a te înregistra acum ca gazdă sau vizitează pagina noastră la YoungLiving.com pentru a găsi un eveniment lângă tine!

Celebrate Italy: vorbitori noi anunțați

Alătură-te nouă în Milano pe 10 noiembrie la evenimentul Celebrate Italy! Ne bucurăm așa de mult să vedem creșterea enormă din Italia și abia așteptăm să sărbătorim realizările membrilor noștri italieni cu o zi plină de educație, motivație și inspirație!

Marta Perales, Director Național pentru Italia și Insula Iberică, abia așteaptă să sărbătorească:

” Ne bucurăm mult să putem anunța faptul că 10 noiembrie va fi o zi foarte specială, nu numai pentru Young Living Europe ci și pentru toți membrii noștri care trăiesc în Italia, au afaceri acolo și au spus altora despre produsele Young Living de ceva timp. Două sute de participanți speciali vor avea șansa de a participa și de face parte la viziunea firmei Young Living pentru Europa și pentru Italia.

Aceste începutul unei noi ere în Italia, o eră care va schimba viața oamenilor. Începând cu data de 10 noiembrie, site-ul YoungLiving.com, comunicațiile și multe din materialele noastre vor fi traduse în italiană. Toți membrii noștri au deja Serviciu pentru clienți disponibil în limba italiană.

Datorită faptului că ați fost o parte importantă în creșterea pieței din Italia, ne-am dori să îi vedem pe cât mai mulți dintre voi și vă încurajăm să invitați pe oricine credeți că merită să fie alături de noi în această zi specială. Acesta este momentul Italiei. Toți meritați să fiți acolo! Ne vedem în Milano!”

Clic aici pentru mai multe detalii cu privire la vorbitorii din acea zi și rezervă-ți acum biletele pentru evenimentul Celebrate Italy!

Pregătește-te pentru evenimentul Celebrate Poland!

Alătură-te nouă la evenimentul `Celebrate Poland` din acest octombrie! Ne bucurăm mult că putem onora realizările membrilor noștri polonezi cu o zi plină de educație, motivație și inspirație.

Locație: Sofitel Warsaw Victoria
Dată: sâmbătă, 27 octombrie
Durată: De la ora 12 la ora 18

Alătură-te nouă în Varșovia, sâmbătă, 27 octombrie pentru a afla mai multe despre viziunea și țelul firmei Young Living. Printre vorbitorii noștri se află:

Aditya Nowotny, Young Living Crown Diamond
Adu mai multă stare de bine, sens și abundență în viața ta cu provocarea de abundență de 30 de zile a lui Aditya- îți va schimba viața!

Nicolas Landel, Young Living Lavender Farm Manager
Importanța procesului nostru brevetat de producție Seed to Seal, care este în centrul viziunii Young Living.

Acest eveniment este și o oportunitate minunată de a te conecta cu lideri europeni inspiraționali și motivaționali cum ar fi Ramona Grosu din România care și-a construit cu succes afacerea ei în Europa. Alătură-te nouă pentru o instruire aprofundată a chimiei și a puterii purității uleiurilor noastre esențiale și conectează-te cu echipa europeană YL, incluzând directorul național al Poloniei, Vaclav Thor și Senior Marketing Manager, Aneta Bojar.

Rezervă-ți biletele acum și pregătește-te să sărbătorești!

My YL

Stilul meu de viață YL: Erika Kulikaitė-Gintalienė membru Gold din Lituania

Inspiră-te și adaugă ceva nou rutinei tale YL cu următorul articol din seria `Stilul meu de viață YL`! Aruncă o privire mai de aproape la felul în care membrul Gold, Erika Kulikaitė-Gintalienė își petrece ziua:

” Sunt răsplătită cu o comoară: Sufletul unei plante trăiește în fiecare picătură de ulei esențial Young Living. În fiecare zi din ultimii patru ani, îmi încep ziua cu o picătură de ulei esențial- dragostea lui Dumnezeu în fiecare picătură.

Dimineața: De obicei folosesc uleiuri esențiale citrice (Lemon, Orange, Citrus Fresh) dar în timpul lunilor mai reci, Thieves este necesar pentru mine. Pentru ritualul meu matinal, îmi fac timp pentru mine atât cât am nevoie pentru că acum am timp destul- Young Living mi-a dat șansa de a fi liberă din punct de vedere financiar.

Realizez multe lucruri cu rutina de uleiuri esențiale a lui Gary Young denumită `O zi minunată`- o dispoziție inspirațională este garantată pe toată perioada zilei! De câteva ori în timpul săptămânii, dimineața, înainte să mă trezesc din pat, îmi fac un masaj la picioare folosind Valor, Awaken sau alte uleiuri esențiale care ajută la îmbunătățirea concentrării. Îmi place să simt fluxul de energie prin tot corpul. Cu așa o încărcătură energetică, sunt pregătită să depășesc orice sarcini aș avea în acea zi.

Dimineața, am o rutină de curățat folosind produse infuzate cu uleiuri esențiale care este un început bun al zilei. Încep cu Gelul de duș Morning Start Bath & Shower Gel , Lavender sau șamponul Copaiba și balsamul Copaiba. După ce îmi spăl părul și înainte de a-l usca, folosesc mai multe picături din uleiurile esențiale Lavender și Rosemary. Am observat faptul că părul nostru arată mai strălucitor și mai puternic. Iubesc produsele Thieves pentru îngrijire orală și iubesc senzația proaspătă de dinți curați. De asemenea, folosesc dimineața ART Skincare System pe față pentru o curățare, o tonifiere și o hidratare sigură și eficientă. Iubesc fiecare celulă din corpul meu așa că le hrănesc în fiecare zi, intern și extern, cu energie nutrițională: Am nevoie întotdeauna de o porție zilnică de NingXia Red înainte de micul dejun.

Ziua: Înainte să plec de acasă, îmi tratez pielea și gâtul cu fond de ten Savvy Minerals Foundation- Fac tot posibilul să evidențiez frumusețea naturală și unică cu rujul Savvy Minerals Lipstick și cu fardul pentru ochi Savvy Minerals Eyeshadow. Pentru mine este foarte important să folosesc ingredientele 100% pe bază de minerale din cosmeticele Savvy Minerals pentru pielea mea sensibilă. Este foarte important pentru mine faptul că pot avea încredere în calitatea și puritatea fără compromis a produselor companiei.

Apa este o parte esențială a dietei mele zilnice, iar eu beau apă doar din sticla Hydrogize de la Young Living. În timpul activităților zilnice, îmi fac timp câteva minute pentru a inhala aromele după ce masez câteva picături de uleiuri în palme. Acesta este amestecul meu pentru o dragoste eternă: Harmony, Sacred Mountain și Joy. Dacă merg la o ședință de aromaterapie, folosesc Valor și Highest Potential.

Seara: După o zi de muncă, abia aștept să mă bucur de ritualul aromat al serii, care este esența uleiurilor esențiale: Gelul de duș Evening Peace Bath & Shower Gel pentru a scăpa de tensiune și de stres. Uleiul de masaj Sensation lasă pielea moale, mătăsoasă și cu un aspect tineresc. Folosesc produsele Thieves de igienă orală și seara- Pasta de dinți Thieves AromaBright, apa de gură Thieves, ața dentară Thieves Pentru curățare, folosesc Orange Blossom Facial Wash pentru a îndepărta machiajul și murdăria fără să îndepărtez uleiurile naturale.

Înainte de a merge la somn, îmi masez picioarele cu Cedarwood sau Transformation, și pun o picătură de Lavender+ sub limbă pentru a fi pregătită de un somn liniștit. Acest ritual de seară îmi completează cu adevărat ziua. Și când sufletul uman și cel al plantelor sunt unite într-o unitate, mă trezesc luminată, pregătită și inspirată de gândurile minunate care mă ajută să continui să răspândesc lumii mesajul despre Young Living.”

Sustenabilitatea și comenzile tale Young Living

La Young Living ne luăm în serios rolul de a proteja planeta. Parte din acest rol este abilitatea de a face afaceri într-un mod responsabil- de la aprovizionarea în mod sustenabil cu plante, la înnobilarea comunităților locale și acordarea unei atenții sporite mediului înconjurător. Pentru a ne asigura că Young Living face tot ce poate pentru a-ți livra comenzile în modul cel mai adecvat posibil, am făcut recent tranziția la ambalaje sustenabile, reciclate pentru toate comenzile care sunt livrate din depozitul nostru din Olanda. Depozitul nostru din Croația va urma să facă la fel în următoarele luni.

Am introdus aceste schimbări pentru ca tu să poți avea încredere în faptul că prin utilizarea produselor Young Living în căminul tău, ajuți la contribuția binelui suprem. Pentru mai multe informații despre principiile de parteneriat Seed to Seal, care sunt lideri în industrie, vizitează YoungLiving.com

Află mai multe: Conturile partenerilor

Vrei să afli mai multe despre schimbarea recentă din politici și proceduri cu privire la conturile partenerilor?

Începând cu data de 1 august 2018, partenerii pot avea conturi separate- o schimbare care, sperăm noi, îți va ajuta familia să prospere cu Young Living.

Citește pliantul de întrebări frecvente cu privire la conturile partenerilor pentru mai multe informații despre schimbare- de asemenea disponibil pentru a fi descărcat în secțiunea de Resurse pentru Membri a Biroului tău virtual.

Serviciu disponibil pentru clienți: 29-30 septembrie

Pentru a te susține și pentru a te ajuta cu orice cereri ai avea în ultimele zile ale lunii, ne bucurăm că putem anunța faptul că Serviciul pentru membri va fi disponibil pentru tine în timpul weekend-ului din 29 și 30 septembrie, de la ora 10 a.m. până la ora 5 p.m.

Vom avea agenți disponibili în Serviciul pentru membri pentru limbile: croată, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, lituaniană, română, rusă și suedeză.

Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de ajutor- serviciul nostru prietenos pentru membri te va ajuta cu drag!