GROW!
Europe News | 15 IUNIE 2019

Noutăți

Dorești ceva mai bun? Un Aria nou și îmbunătățit acum disponibil

Aromatizator Aria- te iubim! Fiind unul din cele mai bune aromatizatoare premium, vei afla că acest clasic îndrăgit în multe cămine din toată lumea, aduce un impuls de farmec (și arome Young Living de vis) în orice cameră.

De aceea ne bucurăm să îți prezentăm o versiune nouă și îmbunătățită a aromatizatorului Aria- mai ușor de utilizat și cu funcționalități noi!

Versiunea actualizată va fi livrată în momentul în care comanzi un Aria Diffuser sau Set Starter Premium cu aromatizator Aria, noile caracteristici includ:

- Un buton de pornire/oprire adăugat pe partea inferioară a aromatizatorului- pentru acele momente în care nu îți găsești telecomanda!

- Opțiuni de funcționare mai îndelungată, inclusiv cronometre de 2 ore și de 6 ore, plus un cronometru de 12 ore pentru modul intermitent (1 minut pornit/1 minut oprit)

- Opțiuni adiționale de iluminare, inclusiv 5 culori și modul de schimbare a luminilor

Sperăm că îți plac noile funcționalități ale aromatizatorului nostru Aria. Comandă-ți unul acum pentru a te bucura de noile funcționalități- la același preț!

Felicitări membrului Julia Mafalda Blaisdell- câștigătoarea premiului global 5x5!

Felicitări din inimă Juliei Mafalda Blaisdell- Senior Star YL din Polonia și câștigătoarea mondială a premiului 5x5 Zero deșeuri!

Anunțate în aprilie, premiile 5x5 te-au încurajat să nominalizezi alți membri care fac tot ce pot pentru a ne ajuta să ne îndeplinim țelurile angajamentului nostru 5x5. Premiul? O excursie pentru două persoane la Marea Convenție Internațională `Aniversarea a 25 de ani` din Utah, SUA, și intrare gratuită la eveniment pentru toate cele 4 zile!

Eforturile incredibile ale Juliei de a trăi și a împărtăși un stil de viață fără deșeuri a uimit juriul și au făcut ca ea să se evidențieze printre zecile de mii de nominalizări pentru premiile 5x5.

Iată povestea Juliei:

Julia este fondatoarea a ETHYMAPS- un proiect global care combină trei instrumente pentru a-i educa pe oameni să trăiască într-un mod mai sustenabil: o hartă ecologică cu o bază mare de date cu toate locațiile ecologice sănătoase, fără deșeuri, din lume; un magazin online cu produse locale fără deșeuri; o revistă digitală cu instrucțiuni despre cum să trăiești un stil de viață fără deșeuri, inclusiv utilizarea uleiurilor esențiale Young Living. De asemenea, organizează seminare și lecturi la evenimente culturale și muzicale din Polonia și peste hotare pentru a educa oamenii cu privire la un mod de viață sănătos, natural și sustenabil, fără deșeuri. În viața ei de zi cu zi, Julia utilizează ambalaje multifuncționale sau biodegradabile, și nu cumpără produse sau ambalaje de plastic de unică folosință. Își ia cu ea peste tot setul ei pentru zero deșeuri: o cupă de cafea/ceai din hârtie reciclată, sacoșe reciclate de bumbac, boluri de aluminiu sau de sticlă pentru mâncare. De asemenea face parte din inițiativa Boomerang Bags, își produce propriile cosmetice utilizând uleiurile esențiale YL, și promovează reutilizarea sticluțelor de uleiuri YL în mai multe moduri diferite, cum ar fi punerea lor în sărurile de baie sau reconfigurarea lor în coșul de gunoi pentru sticlă.

Felicitări Julia- abia așteptăm să te premiem pe scenă la Marea Convenție Internațională de luna viitoare!

Fă cunoștință cu cea mai nouă fermă parteneră a noastră- Ferma de cocos Kalipay!

Introducând ferma de cocos Kalipay- cea mai nouă adiție a familiei de ferme partenere a Young Living.

Ferma de cocos Kalipay este situată în Insulele Filipine și este deținută și operată de o familie din 1963. Timpul și munca pusă de Kalipay în ferma sa, se extinde și asupra comunității sale. Ferma donează o porțiune din profiturile sale în fiecare an pentru a finanța educația și instruirea în roluri de conducere pentru oamenii din Filipine. De asemenea, ei sponsorizează copiii fermierilor de cocos pentru a primi instruire în tehnologia electromecanică, ajutându-i să întrerupă ciclul sărăciei.

De la Young Living V-6® până la anumite amestecuri de uleiuri esențiale care utilizează ulei de cocos pentru a calma și a hrăni pielea, uleiul de cocos este esențial pentru produsele Young Living îndrăgite de tine. Dar ferma de cocos Kalipay nu produce doar ulei de cocos- produce schimbare.

Află mai multe despre fermele noastre corporative și partenere pe SeedtoSeal.com!

Te sărbătorim pe tine: Recunoașterea lunii mai

Îi felicităm pe toți cei care au avansat în rang, cei care s-au calificat în programul Elite Express și cei care s-au calificat luna trecută, pentru excursie. Dedicarea ta de a împărtăși Young Living cu lumea este o inspirație!

Clic aici pentru a vizualiza ultima recunoaștere

Promoții și multe altele

Gentuță YL gratuită pentru cosmetice cu comanda ta eligibilă de 450 de PV

Cu promoția PV a acestei luni, îți aducem o picătură din istoria Young Living cu o selecție din cele mai îndrăgite amestecuri ale noastre din primii 25 de ani, plus o gentuță mov cu roz auriu în care să le poți depozita!

Clic aici pentru a descoperi produsele pe care le poți câștiga când plasezi o comandă eligibilă luna aceasta, sau conectează-te în Biroul Virtual pentru a descoperi materialele noastre pentru promoția PV.

Ultima ta șansă de a câștiga premiul exclusiv al lunii în programul Help 5!

Vrei să câștigi premii exclusive Young Living în timp ce îți construiești afacerea? Programul Help 5 este răspunsul!

Programul nostru de construire a afacerii, Help 5, ajută liderii YL să își crească echipele și să își motiveze membrii echipelor lor. Câștigi un punct prin înscrierea unui membru nou cu un Set Starter Premium, înscrierea unui membru din echipa ta în programul Essential Rewards sau reactivând un membru care a fost inactiv timp de cel puțin 12 luni.

Atinge 5 puncte luna aceasta și vei primi premiul nostru exclusiv pentru luna iunie- o șapcă YL gata pentru soare, chiar la timp pentru vară!

Vizitează pagina noastră Help 5 de pe YoungLiving.com pentru mai multe detalii despre program și despre premii sau clic aici pentru a vedea lista calificaților din mai!

Prosperă vara aceasta cu Stimulentul de vară 2019!

Împărtășește Young Living și setul Starter Premium (PSK) vara aceasta pentru șansa ta de a câștiga un loc la excursia noastră din octombrie, în frumoasa Sevilie din Spania!

Pentru a-ți oferi inspirația necesară pentru a atinge țelurile tale pentru Stimulentul de vară, am contactat câțiva din câștigătorii anului 2018 pentru a auzi despre experiențele lor cu privire la participarea lor și ce trebuie să faci ca să câștigi!

Outi Caven, Executive

Finlanda

De unde ai auzit despre Stimulentul de vară?

În GROW! și de la echipa Injoy.

Ce te-a motivat să participi la Stimulentul de vară?

Am avut boala Lyme timp de 2 ani și în timp ce eram în concediu medical, am găsit din întâmplare uleiurile esențiale, în timp ce căutam alternative naturale pentru susținerea organismului meu. După aceea, am simțit că era datoria mea să îi fac pe oameni mai conștienți de uleiurile esențiale naturale! Young Living mi-a oferit o nouă viață și o soluție. În stimulentul de vară, a fost o plăcere să văd cum performanța mea s-a îmbunătățit și a contribuit la o campanie de vară de succes. Întregul proces a fost o experiență foarte puternică la nivel fizic și mental. De fapt, nu sunt foarte competitivă! Victoria a venit fără o competiție conștientă, pentru că am făcut ceea ce am simțit din inimă că era bun și drept. Am vrut doar să întâlnesc oameni, unul câte unul, și să împărtășesc cu ei, într-un mod onest și sincer, puterea uleiurilor Young Living și propriile mele experiențe.

Ce ai învățat din excursia Stimulentului de vară în Girona?

Cum stilul natural de viață al Young Living și valorile sănătoase ale vieții pot uni oameni care gândesc la fel, din medii diferite culturale și lingvistice. De asemenea, cât de generos îi premiază Young Living pe membrii săi și oportunitățile minunate oferite lor!

De ce ar trebui ca membrii să participe la stimulentul de vară?

Vei fi surprins/ă de cât de generos îi premiază Young Living pe membrii săi. Este o oportunitate fantastică pentru a învăța lucruri noi și pentru a te conecta cu oameni din toată lumea și poate fi o sursă enormă de inspirație pentru a te ajuta să deschizi noi căi în viață!

Andrea Etzkorn, Gold

Germania

De unde ai auzit despre Stimulentul de vară?

Am aflat de stimulentul de vară în revista GROW!

Ce te-a motivat să participi la Stimulentul de vară?

Am citit despre instruirea de business din Girona și am știut imediat că vreau să particip. În momentul în care am reușit, am fost premiată cu un timp foarte special- cu mulți oameni care gândesc la fel.

Ce ai învățat din excursia Stimulentului de vară în Girona?

În Girona, m-am întâlnit cu mulți membri, iar unii dintre ei s-au alăturat recent firmei YL. Modul în care aceștia și-au început călătoria cu atâta bucurie, încă de la început, m-a impresionat mult și mi-a arătat din nou că TOȚI au aceeași șansă când participă la concursuri. Oportunitatea de a te conecta cu oameni care gândesc la fel ca tine, din toată Europa, m-a bucurat mult, iar programul și hotelul au fost minunate- un vis!

De ce ar trebui ca membrii să participe la stimulentul de vară?

Pentru că vei învăța mult acolo și vei avea o șansă extraordinară de a împărtăși poveștile și experiențele tale cu alți membri Young Living. În mod personal, sunt în special interesată de vizita la distileria din Sevilia din acest an!

Ann-Marie Collins, Silver

Irlanda

De unde ai auzit despre Stimulentul de vară?

Am auzit despre asta în GROW! și am fost foarte bucuroasă când am citit despre asta!

Ce te-a motivat să participi la Stimulentul de vară?

Sunt o persoană competitivă așa că îmi plac provocările! Am fost întotdeauna pasionată de călătorii (și de YL), și faptul că am putut să le combin a fost un vis pentru mine.

Ce ai învățat din excursia Stimulentului de vară în Girona?

Am învățat mult mai multe despre promisiunea Seed to Seal a Young Living, datorită managerului Nicolas de la fermă. Prezentarea lui Ulrike și Vijay Churfuerst mi s-a părut foarte inspirațională, în special despre cum să atragi membri noi. Ca bonus, faptul că am făcut cunoștință cu alți membri YL a fost un moment special pe care îl voi prețui pentru totdeauna. Cred că platformele de socializare au deja o influență enormă asupra felului în care produsele YL sunt introduse oamenilor, și după ce am văzut prezentarea lui Alice Fekete, în viitor văd oportunități enorme de a utiliza tehnicile corecte pentru a evidenția beneficiile multiple ale utilizării produselor YL. Discuția directorului de vânzări, Jennifer Stoll despre setarea unor țeluri INTELIGENTE, a fost, de asemenea foarte importantă, deoarece cred că pentru a avansa cu afacerea ta, trebuie să poți seta țeluri pentru tine și pentru echipa ta. Activitățile în grup nu numai că au fost minunate, ci ne-au și învățat multe aptitudini necesare în echipă.

De ce ar trebui ca membrii să participe la stimulentul de vară?

Oportunitatea de a învăța de la alți membri experimentați de la Young Living și de la minunații angajați de la Young Living este un dar care trebuie acceptat în totalitate pentru că este neprețuit în avansarea afacerii tale în direcția corectă. Doar participarea la Stimulentul de vară și încercarea de a câștiga un loc vor fi benefice pentru afacerea ta.

Isabella Magdala, Gold

Spania

De unde ai auzit despre Stimulentul de vară?

Cred că am citit în GROW sau am auzit de stimulent la Convenția Europeană. Oricum, sunt una din acele persoane care întotdeauna citește GROW! și încerc să merg la convenții și la toate evenimentele de leadership oferite de Young Living. Cred că este esențial să fii la curent cu toate noutățile pentru a ne putea îndruma echipele să ajungă la potențialul lor maxim. Dacă noi facem asta, va fi mai ușor și pentru echipa noastră să facă asta.

Ce te-a motivat să participi la Stimulentul de vară?

Când am aflat că va fi o listă exclusivă de participanți, am vrut să fiu acolo pentru a putea oferi echipei mele ce e mai bun. Le doresc tot ce e mai bun și cred mult în instruire- pentru mine a fost combinația perfectă. De asemenea, cred că este un lucru necesar pentru mine, deoarece nu am niciun fel de instruire anterioară în roluri de conducere, marketing sau vânzări și știu că în Young Living, cunoașterea acestor aspecte poate spori impactul acțiunilor noastre.

Ce ai învățat din excursia Stimulentului de vară în Girona?

Am învățat să lucrez în echipă cu oameni necunoscuți, lucru care m-a ajutat să consolidez anumite legături. Am învățat ca putem avea ce ne dorim și că este important să îi facem pe oameni să se simtă importanți. Young Living ne-a răsfățat și mi-a plăcut mult asta. Am învățat despre recompensările financiare care pot fi realizate cu Young Living, ceea ce m-a ajutat să plănuiesc cât de departe dorim să ajungem și cum să ne atingem țelurile. În cele din urmă am învățat despre valorile companiei, valori care mi-au sporit devotamentul față de Young Living. Îmi place să am o viață îmbelșugată și să primesc cadouri!

De ce ar trebui ca membrii să participe la stimulentul de vară?

Pentru că ne ajută să ne dezvoltăm și ne dă oportunitatea de a susține acea dezvoltare. Este de asemenea o oportunitate minunată de experimenta cât de norocoși suntem pentru că facem parte din familia Young Living. Totul este luxuriant și simplistic în același timp. Young Living s-a concentrat mult pe acest eveniment. Acest lucru ne-a ajutat să ne conectăm cu abundența din viața noastră, să fim mai profesionali și să excelăm în afaceri. După acea experiență, a fost mai ușor pentru mine să continui să promovez acel fel de viață, să încurajez echipele și colegii noștri pentru ca în următorul an să fie și ei acolo. Așa că... participă la Stimulentul de vară!

Dorești să participi? Află exact cum îți poți câștiga locul în excursia din Sevilia la YoungLiving.com, și descarcă acest urmăritor care te poate ajuta să fii atent/ă la țintă pentru a-ți atinge țelurile cu privire la stimulentul de vară!

De asemenea poți accesa grupul nostru de Facebook Thrive! pentru a afla ultimele noutăți și sugestii cu privire la Stimulentul de vară 2019. Sperăm să te vedem în octombrie!

Evenimente

Devino un susținător al Fundației Young Living în calitate de gazdă YL Day!

A început înregistrarea pentru gazde pentru evenimentul Young Living din august și de data aceasta, schimbăm tipul evenimentului!

Pregătește-te să împuternicești, să influențezi și să reușești pe 10 august, în timp ce te provocăm să devii un susținător al Fundației Young Living D. Gary Young., și să îți faci partea de a-i ajuta pe cei în nevoie.

Cu Young Living și angajamentul 5x5, transformă-ți pasiunea de a îmbunătăți viețile într-o strângere comunitară de fonduri (Împuternicește), susține eradicarea deșeurilor (Realizează) și introdu mai mulți oameni familiei tale YL, unindu-ți comunitatea (Influențează).

Pe măsură ce îți începi călătoria ta ca gazdă YL Day, vom fi aici să te ajutăm și să îți oferim instrumentele necesare pentru a reuși!

În câteva săptămâni, îți vom oferi câteva instrumente și idei despre cum să te implici în ajutorarea comunității tale, Fundația sau organizația caritabilă aleasă de tine- fie că ești acasă sau în deplasare în acest 10 august.

Unește-te cu Young Living și susține cauze onorabile prin:

- Oferind un masaj Raindrop unei persoane care are nevoie de el
- Făcând o vânzare de prăjituri făcute cu uleiuri Plus
- Organizând un maraton sau o plimbare locală
- Organizând o petrecere cu produse de machiaj Savvy Minerals pentru a sărbători frumusețea naturală
- Predând o clasă de yoga utilizând uleiuri esențiale
- Planificând o activitate familială unde toți membrii familiei pot deveni creativi.

Te încurajăm să te gândești și tu la niște idei pentru strângerea de fonduri! Utilizează-ți pasiunile și motivația ta pentru a inspira acțiunile tale în YL Day pentru a susține o cauză extraordinară.

Alătură-te nouă vara aceasta, și împreună, haideți să facem din acest eveniment YL Day cel mai bun de până acum!

Înregistrează-te acum ca gazdă Young Living Day!

Evenimentul Celebrate France în 12 octombrie

Alătură-te nouă în acest octombrie la evenimentul Celebrate France! Suntem uimiți de creșterea extraordinară din Franța și ne bucurăm că putem sărbători succesul cu membrii noștri francezi într-o zi plină de educație, inspirație și distracție!

Fie că uleiurile sunt o noutate pentru tine, abia îți începi afacerea sau ești un om de afaceri experimentat în YL, acesta este un eveniment care nu trebuie ratat- toată lumea se va bucura și va beneficia de ceea ce avem pregătit! Vei întâlni angajați de la sediul central european cum ar fi Jennifer Stoll, directorul vânzărilor și Aileng Seymour, director național pentru Franța și Europa de Vest.

Vino și descoperă viziunea fondatorului nostru, D. Gary Young și află despre cum a susținut mișcarea uleiurilor esențiale. Află de ce Young Living este liderul mondial în uleiuri esențiale și a fost timp de 25 de ani. Descoperă cum îți aducem uleiuri esențiale 100% pure cu procesul nostru brevetat Seed to Seal, explicat de managerul fermei franceze, Nicolas Landel.

Nu rata oportunitatea de afla cum istoria Young Living a fost intersectată cu Provența, timp de mai mult de 30 de ani, și ce e cel mai important, de a asculta poveștile inspiraționale ale membrilor francezi și a liderilor internaționali care au împărtășit Young Living și felul în care produsele YL au făcut o diferență enormă în viețile lor personale și în viețile altor persoane.

Rezervă-ți azi biletele pentru Celebrate France!

My YL

60 de secunde despre...Cool Azul

Află mai multe despre Cool Azul, amestecul nostru puternic și eficient de uleiuri esențiale- și economisește 10% în luna iunie!

1. Senzația răcoritoare a lui Cool Azul când este aplicat topical, face din acesta un ulei fantastic pentru a-l avea la îndemână în timpul vremii călduroase.
2. Amestecul nostru Cool Azul poate fi găsit și în Cool Azul Sports Gel - un gel pe bază de aloe vera ușor de aplicat, cu 10 procente de uleiuri esențiale în fiecare tub!
3. Amestecul nostru Cool Azul conține 2 uleiuri exclusive Young Living- Plectranthus Oregano (cultivat exclusiv la ferma Finca Botanica a Young Living din Ecuador) și Dorado Azul.
4. Dacă mușchii tăi sunt obosiți după un antrenament lung, poate părea imposibil să poți adormi. Oferă-ți o șansă la un somn odihnitor, masându-ți mușchii cu Cool Azul înainte, în timpul sau după un antrenament.
5. Încearcă să atașezi un aplicator cu rolă AromaGlide (disponibil aici sau inclus în fiecare set Starter Young Living) la sticluța ta de Cool Azul. Împachetează-l în geanta ta de sport sau în ghiozdanul tău pentru data viitoare când ești în deplasare- mușchii tăi obosiți ne vor mulțumi!

Adaugă Cool Azul în rutina ta de wellness!

Se aplică doar codului cu D la sfârșit (539908D / 539910D). Codul standard afișat în Ghidul de Produse nu va fi redus.

Poveștile membrilor: Îți sărbătorim succesul!

Vești extraordinare pentru membrii noștri norvegieni- suntem acum înregistrați în scopuri de TVA în Norvegia!

Deci nu vom mai avea rata forfetară de TVA pentru Islanda, ci TVA-ul va fi calculat cu acuratețe pentru fiecare comandă. De asemenea, vei vedea TVA-ul norvegian inclus în Biroul virtual în procesul de comandare.

Te rugăm să ții cont de faptul că orice comenzi plasate de membrii care trăiesc în Norvegia, care au valoarea de mai puțin de 350 NOK (sau valoare echivalentă în euro) vor fi taxate de sistem, iar taxa va fi rambursată pe contul Young Living al membrului în lunea ulterioară plasării comenzii.

Descarcă azi din Biroul Virtual, listele noastre de prețuri pentru distribuitori și pentru clienți pentru Norvegia!