GROW!
Europe News | 15 februarie 2019

Noutăți

Fii în cea mai bună formă a ta la evenimentul nostru Balance Retreat!

Menține-ți rezoluțiile anului 2019 cu evenimentul nostru Balance, tabăra noastră de Yoga și de Wellness!

Creat pentru a-ți oferi oportunitatea de a scăpa de cotidian, de a te îndepărta de micile griji ale vieții și de a te împuternici cu cunoștințele necesare pentru a-ți umple căminul cu o schimbare pozitivă când te întorci la rutina ta, Balance este modul perfect de a te lăsa absorbit/ă de stilul de viață Young Living- înconjurat/ă de prietenii și familia ta Young Living.

Alătură-te gazdelor noastre experte, Ed Dailey, Lindsey Elmore și Tamara Packer pentru o ieșire de weekend în frumoasa Croație, plină de instruire practică și sugestii care îți vor energiza ziua!

Aruncă o privire la programul evenimentului pentru a vedea ce avem pregătit:

Vineri, 20 martie
- Bazele respirației conștiente/meditației cu Ed Dailey
- Transformarea stresului cu uleiuri esențiale, cu Lindsey Elmore
- Practica Asana (Explorând conceptele practicii YL Yoga), cu Ed Dailey
- Meditația de final cu întrebări și răspunsuri

Sâmbătă, 30 martie
- Respirația conștientă de dimineața, practică Asana
- Aprofundarea relației cu uleiurile esențiale, cu Ed Dailey
- Beneficiile suplimentelor și a îmbătrânirii sănătoase, cu Lindsey Elmore
- Construirea afacerii tale și accesarea comunității de yoga, cu Ed Dailey
- Raindrop Partner Experience, cu Tamara Packer

Duminică, 31 martie
- Practică Asana
- Stomac super, creier super 101, cu Lindsey Elmore
- Succesiunea mișcărilor cu Ed Dailey
- Stomac super creier super 102, cu Ed Dailey
- Yoga fortifiantă pentru digestie, cu Ed Dailey
- Mișcări de yoga cu setul Starter Premium, cu Ed Dailey
- Postări pe platformele de socializare și instrumente pentru construirea afacerii: Discuție
- Cerc final de meditație, cu Ed Dailey

Abia așteptăm să îți urăm un bun venit la Balance și să îți prezentăm câteva din surprizele pregătite! Nu uita că nu este necesar să ai experiență în fitness sau în yoga și poți beneficia indiferent de nivel. Studiile au arătat că activitatea fizică pentru cel puțin 15 minute în fiecare zi îți poate transforma mintea și sănătatea. Află cum poți adăuga câteva activități de îmbunătățire a dispoziției pentru rutina ta cotidiană la Balance!

Ești gata să îți rezervi biletele? Super- clic aici pentru a începe traiectoria de wellness!

Vrei să afli mai multe? Urmărește clipul nostru video despre Balance pentru a vedea ce te așteaptă!

Sărbătorind recunoașterea lunii ianuarie 2019!

Ai început 2019 în forță! Îi felicităm pe toți cei care au avansat în rang, cei care s-au calificat în programul Elite Express și cei care s-au calificat luna trecută, pentru excursie— a fost un ianuarie record! Realizările vostre ne uimesc întotdeauna- mulțumim pentru tot ce faceți pentru a împărtăși Young Living cu oamenii din toată lumea.

Vezi ultima recunoaștere!

Promoții și multe altele

Promoția PV a lunii februarie: cele mai bune uleiuri esențiale pentru rutina ta de seară

Contează mult cum îți termini ziua. Rutina ta de seară te poate seta pentru o zi plină de bucurie și împliniri sau una plină de frustrare sau extenuare. Pregătește-te pentru un somn bun cu ajutorul promoției noastre PV din februarie!

Plasează o comandă eligibilă luna aceasta și primește sticluțe de 5 ml de Lavender și German Chamomile, roll-on-ul Tranquil, plus o selecție cu cele mai îndrăgite amestecuri ale noastre inclusiv Peace & Calming II, Thieves, White Angelica și Valor!

Clic aici pentru mai multe detalii și utilizări ale produselor promoției acestei luni, sau îndreaptă-te către VO pentru a descărca materialele noastre pentru promoția PV.

Anunțarea câștigătorilor noștri pentru Croaziera Globală de Leadership!

Calificarea pentru Croaziera Globală de Leadership 2019 este completă!

Felicitări tuturor celor care au participat în această promoție globală pentru oportunitatea de a câștiga un loc pe croaziera Globală de Leadership și de a experimenta uimitorul pasaj intern al Alaskăi- sărbătorind cu toții aniversarea de 25 de ani a Young Living!

În ultimele cinci luni prin creșterea rangului lor și a rangurilor membrilor din echipa lor de la care câștigă comision, următorii membrii și-au depășit propriile limite pentru a aduna destule puncte GLC pentru a-și câștiga biletele pentru croazieră- Felicitări din inimă câștigătorilor noștri europeni!

Clic aici pentru a vedea lista cu calificații noștri de top!

Economisește 10% când achiziționezi uleiul Dream Catcher 15 ml luna aceasta

Vrei să continui să lucrezi la rezoluțiile tale? Ai nevoie de ceva energie pozitivă pentru a începe un proiect nou? Vei dori să ai sticluța cu Dream Catcher la îndemână- disponibil luna aceasta cu o reducere de 10%!

Formulat de D. Gary Young pentru a ajuta la stimularea creativității emoționale, acest amestec motivant te va ajuta să continui să îți transformi visele în realitate! s

Dream Catcher este compus din Sacred Sandalwood, Tangerine, Ylang Ylang, Jasmine, Blue Tansy, Rose, Ocotea și alte uleiuri esențiale- fiecare din ele, bineînțeles, obținute în conformitate cu angajamentul Young Living pentru calitate Seed to Seal pentru puritate și sustenabilitate.

Găsește motivație în aroma înălțătoare a uleiului Dream Catcher și economisește 10% acum

Se aplică doar codului cu D la sfârșit (333008D/333010D). Codul standard afișat în Ghidul de Produse nu va fi redus.

Odihnește-te cu ajutorul setului nostru de ediție limitată Sleep Kit

Nu trebuie să îți spunem noi cât de important este un somn bun. Este posibil să știi și tu cât de perturbator poate fi un somn neliniștit pentru organismul tău, pentru mintea ta și pentru dispoziția ta.

Pentru a te ajuta să plutești spre lumea viselor, îți aducem cu drag setul de ediție specială Sleep Kit- trio-ul nostru de Lavender 5 ml, mierea Lavender Honey și o pernă pentru gât Lavender Neck Pillow, disponibil exclusiv în februarie.

Clic aici pentru a descoperi cum setul nostru de ediție limitată Sleep Kit poate crea o atmosferă care te va ajuta să te trezești simțindu-te mai plin/ă de lumină și mai reîmprospătat/ă, și citește în continuare pentru a afla mai multe despre puterea somnului!

12% din oameni visează în alb-negru. Înainte de introducerea televizorului color, doar 15% din oameni visau în culori.

Conform Fundației Naționale a Somnului, până la 15% dintre noi suntem somnambuli. De asemenea, este un mit faptul că nu ar trebui să trezești pe cineva care e somnambul.

Nu e nicio îndoială că tuturor ne-a fost greu să ieșim din pat câteodată- în special în timpul dimineților întunecoase de iarnă. Acest lucru este cunoscut ca Distonie.

În medie, oamenii petrec o treime a vieții lor dormind.

În mod ideal, ar trebui să dureze 10-15 minute până adormim seara. Dacă adormi în mai puțin de cinci minute, e posibil că ai nevoie mare de somn.

Ai visat noaptea trecută? Studiile spun că în maxim 5 minute din momentul în care te trezești, uiți aproape 50% din visul tău. După alte 5 minute, 90% din vis sunt uitate.

Motivează-te cu Help 5!

Ne place mult faptul că ești extrem de dedicat/ă stimulentului nostru Help 5- oportunitatea ta de a câștiga cadouri exclusive când înscrii entuziaști noi a uleiurilor esențiale și când reactivezi membri. Cu fiecare înscriere sau reactivare nouă, vei câștiga un punct; când ajungi la 5 puncte te vei califica pentru premiul exclusiv a lunii februarie!

Dacă aduni cinci sau mai multe puncte luna aceasta, îți vom trimite o cutie pentru suplimente marca YL- perfectă pentru păstrarea uleiurilor tale favorite Plus, pentru suplimentele zilnice și multe altele.

Vezi lista noastră de calificați Help 5 a lunii ianuarie aici, și lasă-te inspirat/ă!

Pe lângă asta, luna aceasta sărbătorim câștigătorii provocării supreme Help 5! Aici în Europa, am dus Help 5 la următorul nivel la sfârșitul anului 2018, cu cinci excursii unice ca premii! Din 1 septembrie- 31 decembrie 2018, orice puncte Help 5 primite de membrii participanți au fost adunate pentru șansa de a câștiga excursii în ferma Finca Botanica din Ecuador cu Fundația Young Living, Croaziera Globală de Leadership către Alaska, și Convenția Aniversară a 25 de ani de Young Living din Salt Lake City!

Clic aici pentru a vedea lista câștigătorilor provocării supreme a Help 5- felicitări!

Evenimente

Sărbătorește cu noi pe data de 6 aprilie!

Valorifică-ți avântul unui început în forță al 2019 și unește-te cu comunitatea YL la următorul eveniment YL Day pe data de 6 aprilie!

Young Living Day este șansa ta de a te conecta cu familia ta globală Young Living, și de a împărtăși YL cu cei din comunitățile tale. Fie că găzduiești propriul eveniment sau te alături evenimentului altui membru, ne bucurăm că faci parte din aceasta!

În calitate de gazdă a evenimentului YL Day, vei avea acces exclusiv la clipuri video și prezentări special create pentru acest eveniment, și acces timpuriu la lansările noastre noi de produse, înaintea tuturor celorlalți membri.

Înregistrează-te acum ca și gazdă sau participant!

Pe lângă asta, anunțăm cu bucurie faptul că îți poți adăuga propriile evenimente Young Living pe website-ul YoungLiving.com prin noua noastră caracteristică. Începând de astăzi, poți introduce un eveniment YL de orice dimensiune- în timpul evenimentului Young Living Day sau de altă natură- pentru a fi adăugat în calendarul de evenimente conduse de membri și pentru a promova evenimentele tale miilor de oameni.

Clic aici pentru a vedea calendarul!

Vezi momentele cheie de la evenimentul nostru London Leadership Experience

Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat în Londra pentru al doilea eveniment al nostru numit London Leadership Experience! Organizat exclusiv în germană pentru prima dată, acest eveniment a avut peste 50 de membri care ni s-au alăturat pentru o instruire personalizată de construire a afacerii, concepută specific să te echipeze cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a plănui calea necesară pentru a atinge următorul nivel de Silver și nu numai!

Iată care este părerea lui Ali Peimann, directorul nostru național pentru Germania, Austria și Elveția despre evenimentul London Leadership Experience:

”A fost o oportunitate minunată pentru membrii Young Living de a se întâlni și a se sărbători unii pe alții! Poți găsi și simți spiritul și viziunea Yl în povestea fiecărui membru Young Living. Am avut patru lideri minunați ca vorbitori, care și-au împărtășit poveștile lor și de asemenea cele mai bune sugestii de practică pentru construirea unei afaceri YL. De asemenea, au impresionat cu atitudinea lor de conducere și i-au motivat pe cei care au participat, să le calce pe urme. Am avut un timp minunat în biroul Young Living și am conectat membrii cu echipa Young Living. Priveliștea din spatele scenelor a fost o experiență minunată pentru membri! Turul orașului de care ne-am bucurat într-un autobuz special marcat cu sigla Young Living a fost de asemenea o surpriză minunată, iar cina la o locație istorică frumoasă din inima Londrei a fost o experiență fantastică pentru toată lumea. Acest eveniment London Leadership Experience a fost un început minunat al noului an și abia așteptăm următorul eveniment!”

Vrei să ni te alături data viitoare? Vești bune- avem trei evenimente viitoare London Leadership Experience din care poți alege! Clic pe oricare din titlurile evenimentelor de mai jos pentru mai multe informații și pentru a-ți rezerva locul:

NOU! London Leadership Experience: Limba rusă
12- 13 aprilie 2019
Lansându-se astăzi, vă aducem pentru prima dată versiunea în limba rusă a acestui eveniment! Alătură-te nouă în Londra pentru oportunitatea perfectă de a te conecta cu liderii de top și de a-ți accelera pasiunea pentru stilul de viață YL.

London Leadership Experience, spaniolă
Londra, 10-11 mai 2019

London Leadership Experience, engleză
Londra, 17–18 mai 2019

Sperăm că ni te vei alătura în biroul din Londra pentru unul din evenimentele de Leadership Experience! Îți promitem că vei pleca plin/ă de vigoare și pregătit/ă să îți atingi și să îți depășești țelurile!

Fă cunoștință cu Nicolas și Dominik- vorbitorii noștri de la evenimentul Seed to Seal Experience

Fie că iubești și te entuziasmează uleiurile esențiale YL sau vrei să îți sporești cunoștințele pentru a putea să le spui altora despre experiențele tale, evenimentele Seed to Seal Farm Experience 2019 sunt perfecte pentru tine.

Avem două experiențe din care poți alege anul acesta- Helichrysum în Croația și Lavender în Provența, Franța. Sau poți alege ambele evenimente! Fiecare experiență este creată în colaborare managerii fermelor noastre Young Living pentru a-ți oferi oportunitatea de a vedea cu ochii tăi toată dragostea și puritatea de care au parte uleiurile noastre esențiale, și vei aprecia și mai mult angajamentul Young Living pentru calitate.

Haideți să facem cunoștință cu vorbitorii evenimentului și managerii fermelor noastre YL, Nicolas și Dominik:

Nicolas Landel

Nicolas Landel
Managerul fermei de lavandă din Simiane-la-Rotonde.

Nicolas s-a născut în mediu de lavandă și de Young Living. La nașterea lui, ambii părinți lucrau la o distilerie locală unde vaporii de lavandă umpleau aerul. În perioada aceea, tatăl lui, Jean-Noël Landel, a început parteneriatul cu Gary Young în timpul primelor zile ale Young Living.

La frageda vârstă de 6 luni, a primit un masaj la picioare cu ulei esențial de lavandă de la Gary, masaj care a devenit o legendă. Și-a petrecut tinerețea jucându-se în câmpurile de lavandă, înconjurat de uleiuri esențiale.

În ultimii șapte ani, Nicolas a lucrat cu tatăl lui la fermă, învățând de la Gary și de la alți fermieri. Această experiență vastă a făcut din el persoana perfectă pentru a-și asuma responsabilitatea de a gestiona ferma franceză a Young Living. Îi place să învețe despre cum plantele aromatice devin uleiuri esențiale- de la cultivare la recoltă și în final, la distilare- și iubește să împărtășească aceste cunoștințe oriunde călătorește în lume cu Young Living.

Dominik Bekavac

Dominik Bekavac
Managerul fermei Dalmatia Aromatic

Dominik Bekavac este german prin naștere, dar a crescut în Croația și a petrecut majoritatea carierei lui în lumea naturii, lucrând cu albine și plante. A început să facă agricultură în 2008, iar în 2014 viața lui a luat o mare întorsătură când l-a întâlnit pe Gary Young în Croația. Cu mulți ani înainte de a se întâlni, Dominik a devenit fascinat de cunoștințele excepționale ale lui Gary și de experiența lui în plante aromatice și s-a bucurat mult că l-a putut întâlni personal.

La scurt timp după ce s-au întâlnit, Gary și Dominik au devenit parteneri, rezultând în dezvoltarea uneia dintre primele și acum cea mai mare fermă de imortele din lume. Fiind îndrumat de Gary, Dominik a învățat și a pus în practică procesul Seed to Seal la fermă. În calitate de manager al fermei Young Living, el se asigură că cele mai înalte standarde de agricultură sunt aplicate pentru a putea produce ulei esențial Helichrysum de cea mai înaltă calitate disponibilă acum în lume. Este foarte mândru de ferma Dalmatia Aromatic și îi primește pe membrii noștri cu mult entuziasm să vină și să viziteze.

În timpul lui liber, lui Dominik îi place navigatul, urcușurile și toate activitățile în aer liber. Cel mai mult îi place să petreacă timp în natură.

Dacă nu ai vizitat niciodată una din fermele Young Living până acum, te va uimi frumusețea naturală a câmpurilor nesfârșite de lavandă și de imortele.

Vizitează secțiunea de evenimente din YoungLiving.com pentru mai multe informații despre evenimentele noastre de la ferme și pentru a-ți rezerva propria experiență vara aceasta!

My YL

Iubește Lavender- cuțitul elvețian al uleiurilor esențiale!

Fie că folosești uleiul esențial Lavender pentru utilizările sale locale și aromatice sau Lavender+ pentru utilizările sale culinare, Lavender este popular pentru aroma, parfumul și versatilitatea sa!

Arată-ți dragostea față de uleiul Lavender și încearcă:

- să masezi o picătură de Lavender în palme și apoi să netezești pernele pentru a te bucura de aroma calmantă în timp ce adormi.
- să adaugi cinci picături în apa de baie cu puțină sare Epsom, pentru a alina un corp și o minte obosită.
Savvy Minerals Mascara! Acest rimel natural infuzat cu Lavender hidratează și hrănește și a fost testat pentru o utilizare sigură în zona ochilor sensibili.
- să plasezi câteva picături de ulei Lavender pe o cârpă umedă și să o arunci în uscător pentru a-ți împrospăta hainele.
- să adaugi suplimentul alimental cu ulei esențial Lavender+ în gemurile și conservele tale favorite pentru intensitate în savoare- are un gust extrem de bun cu caise sau piersici!
- să difuzezi Lavender pentru a crea o atmosferă relaxantă înainte de a adormi. Poți chiar să stingi luminile din cameră și să lași doar lumina aromatizatorului tău favorit pentru a te ajuta să te adaptezi unui mediu relaxant. În timp, acest ritual de seară poate începe să semnalizeze corpului și minții tale că este timpul pentru somn.

Cunoscut pentru utilizările sale multiple, niciodată nu poți avea prea multe sticluțe de ulei esențial Lavender la îndemână! Primește o sticluță gratuită de 5 ml când plasezi o comandă eligibilă în programul Essential Rewards luna aceasta (află mai multe aici) sau bucură-te de el ca parte a setului de ediție specială Sleep Kit împreună cu mierea Lavender Honey și perna noastră Lavender Neck Pillow- disponibile exclusiv în luna februarie!

Îndrăgește Lavender azi și citește postarea noastră de pe blog pentru mai multe detalii despre acest ulei esențial necesar!

Memento: creșteri minore de preț din 1 martie

Angajamentul Young Living față de cele mai înalte standarde din industrie este vital în asigurarea produselor îndrăgite de tine.

Deci pentru a ne menține angajamentul față de puritate și aprovizionare de încredere- standardul Seed to Seal care ne-a făcut liderii industriei în mișcarea uleiurilor esențiale pentru ultimul sfert de secol- vei notifica o mică creștere în prețurile unora din produsele noastre, începând cu 1 martie.

Mulțumim pentru susținerea ta; Young Living este mândră de faptul că e liderul industriei în calitate și standarde.

Fă cunoștință cu: suplimentele alimentare YL

Vrei să afli mai multe despre suplimentele alimentare infuzate cu uleiuri esențiale Young Living dar nu știi de unde să începi?

Avem răspunsul pentru tine! Deschide Young Living Central din Biroul tău virtual pentru a descărca un ghid definitiv pentru dezvoltarea propriei tale rutini de suplimente! Fie că abia ai început sau cauți ceva specific pentru a te ajuta în susținerea rutinei zilnice de wellness, prezentarea noastră în Powerpoint despre menținerea sănătății și a siluetei- împărtășită cu voi la ultimul eveniment Young Living Day- te poate ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta.

Descarcă prezentarea acum!