GROW!
Europe News | 15 ianuarie 2018

Noutăți

Află mai multe despre cele peste 30 de produse noi!

Una dintre părțile cele mai interesante ale acestui weekend Young Living Day a fost lansarea noilor noastre game de produse!

Gazdele noastre Young Living Day au avut din nou onoarea de a anunța aceste lansări europene în acest domeniu cu două noi uleiuri esențiale individuale, împreuna cu linia noastră proprie de machiaje Young Living, cu produse pe bază de minerale, Savvy Minerals făcând-și debutul.

Fiecare produs extraordinar din gama Savvy Minerals a fost creat ca să te facă să te simți minunat cu tine însăți și în legătură cu produsele pe care le folosești pe pielea ta. Iată o scurtă prezentare despre ce face această gamă să fie atât de minunată:

– Cosmeticele Savvy Minerals sunt pigmentate cu minerale derivate în mod natural care îndeplinesc standardele superioare ale ingredientelor Young Living și oferă culori superbe și concentrate.
– Gama folosește pudre pe bază de minerale care sunt făcute dintr-o bază de mică fin măcinată, rezultând într-o aplicare netedă și perfectă.
– Cosmeticele noastre pe bază de minerale nu conțin bismut și talc, care sunt ieftine, de calitate inferioară și materiale de umplutură potențial dăunătoare pentru piele și care sunt utilizate de alte brand-uri de make-up pe bază de minerale.

Ca toate celelalte produse Young Living, Savvy Minerals a fost având ca scop suprem calitatea și puritatea. Vezi cum această gamă îți dă puterea să fii persoana care îți dorești să fii, făcând astăzi prima achiziție Savvy Minerals - fă clic aici pentru a vedea întreaga gamă. Acum disponibil la preț promoțional până la 1 februarie.

Și asta nu e tot! Avem de asemenea două uleiuri esențiale noi nouțe, inclusiv Lemon Myrtle energizant, cu miros de verbină, plus lansarea globală a Blue Tansy.

Găsește astăzi paginile cu informații despre produse și toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu noile noastre lansări în Magazin virtual!

Ghidul produselor 2018 este aici

Lansat de către gazdele noastre la evenimentele Young Living Day din Europa în acest weekend, noul Ghidul produselor 2018 cuprinde toate noile noastre produse, inclusiv Savvy Minerals! În plus, acest catalog actualizat include un aspect nou cu caracteristici adăugate, astfel încât oricine poate vedea cât este de ușor să folosească produsele Young Living acasă la ei.

Vizitează acum pagina Young Living Issuu pentru a vedea și distribui copiile digitale ale Ghidul produselor 2018 - disponibil în toate cele 16 limbi, incluzând și limba italiană pentru prima dată.

Exemplarele tipărite ale noului Ghidul produselor vor fi disponibile în curând pentru achiziție. Verifică-ți căsuța poștală, pentru a primi de la noi în zilele următoare un email cu toate detaliile!

Recunoaștere: Decembrie 2017

Ai terminat în forță anul 2017! Felicitări tuturor celor care au trecut la niveluri ierarhice superioare, persoanelor care s-au calificat pentru programul Elite Express, precum și celor care s-au calificat pentru Retreat luna trecută! Realizările voastre continuă să ne surprindă - mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru a împărtăși Young Living cu lumea!

Fă clic aici pentru a vedea cea mai recentă Recunoaștere ..

Promoții și multe altele

Începe anul 2018 cu promoția noastră de PV pentru luna ianuarie!

Faptul de a începe un nou an este un lucru extrem de plăcut. Suntem întâmpinați de noi propuneri, deoarece renunțăm la problemele din anul precedent, și posibilitățile cu privire la ceea ce putem obține se îndreaptă spre orizont.

Pentru a începe cu dreptul anul 2018, am selecționat cu grijă o serie de recompense pe care nu ți-ai dori să le ratezi, printre care și amestecul extrem de îndrăgit Peace & Calming®—exact în momentul potrivit când se dă tonul unui an nou fericit!

Comandă o cantitate minimă de PV la comanda lunii ianuarie și poți primi gratuit aceste produse excelente:

Helichrysum 5 ml – uleiul din imortele provine de la o plantă cu flori care crește în mod normal în natură, în munții din Croația și are un miros natural, erbaceu care revitalizează. Pulverizează-i parfumul dulce și stimulant în momentul în care studiezi sau îți faci temele sau aplică-l la nivel topic pentru a reduce apariția liniilor fine și a ridurilor.

Joy 15 ml – Joy™ este un amestec exotic luxuriant cu vibrații de stimulare, care creează o energie magnetică. Îl poți folosi și sub formă de parfum sau apă de colonie pentru a emana un parfum fascinant și irezistibil care inspiră momente romantice și intime.

Peace & Calming 5 ml – Peace & Calming® este un amestec delicat și dulce de ylang ylang, portocală, mandarină, patchouli și mușețel albastru marocan. Aroma proaspătă și reconfortantă creează o atmosferă relaxantă, care este excelentă în special pentru casele cu copii—îl poți utiliza înainte de culcare și apoi pentru tine pentru un moment de liniște după ce atmosfera din casă s-a liniștit.

Eucalyptus Globulus 15 ml – Eucalyptus Globulus este un ulei cu extract din marele arbore aromatic de eucalipt din familia Myrtaceae. Frunzele arborelui sunt distilate la aburi pentru a produce acel ulei proaspăt și natural care este popular în cadrul produselor de îngrijire personală și al tratamentelor de spa.

Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards:
Citrus Fresh 15 ml – combinând uleiuri cu extract din portocală, tangerină, grepfrut, lămâie și mandarină cu o notă de mentă, uleiul Citrus Fresh™ este un amestec brevetat de la Young Living, care oferă o aromă proaspătă și stimulantă.

Fă clic aici pentru a vizualiza pliantul din această lună, sau fă clic aici pentru termeni și condiții. De asemenea, poți descărca toate aceste materiale, plus o carte poștală care poate fi distribuită, din secțiunea Resurse pentru Membri din Magazinul Virtual!

Anunțăm câștigătorii noștri Race to the Finish

Race to the Finish este completă!

Felicitări tuturor celor care au participat la această promovare globală pentru oportunitatea de a câștiga o călătorie unică în viață către frumoasa Mauna Lani Bay, Hawaii.

De-a lungul ultimelor trei luni prin avansarea în rang și creșterea înrolării, următorii membrii au mers mai presus și dincolo de orice altceva pentru a aduna suficiente puncte Race to the Finish, pentru a câștiga biletele către paradis - imense felicitări pentru câștigătorii noștri europeni!

Nume Points
OPREA, DOINA 587
ROXANA ANDREEA PANA 277
SIMONE VAN DER HEIDE 197
TOMA, CORNELIA 177
DELIS, CORINNE 82
ALKA DE BOER 167
BRIGIT SAES 163
ANNEMARIE MINNEN 155
SIMONA MIHALCA 152
ANDRADA ROXANA COVASA 152
RODRIGUEZ, LINDSEY 140
HOFMAN, MARIJE 133
HAMETNER, CLAUDIA 132
HUBER, CHRISTINE 126
NADIA KOPENHAGEN 119

Felicitări Doina Oprea, câștigătoarea globală Race to the Finish!

Câștigând primul loc dintre miile de membrii Young Living din toată lumea, felicitările noastre din toată inima merg către Doina Oprea din România, Young Living Gold și câștigătoarea oficială a Race to the Finish!

Citește mai departe pentru a afla povestea ei:

Nume
Doina Oprea

Țară
România

Rang
Gold

Descrie-te în 3 cuvinte
Nonconformist, Spiritual, Creativ

Cum te-ai simțit când ai aflat că ai câștigat concursul "Race to the Finish"?
M-am simțit bucuroasă si împlinită. Pentru cineva din Romania a fost o provocare să țină pasul cu țări care au o putere economica mult mai mare si alta deschidere către acest tip de business. Deși am fost mult timp pe primul loc în aceasta cursă, spre final lucrurile s-au precipitat si am avut mari emoții pana în ultima clipă. Însă a meritat!

Descrieți-vă călătoria spre primul loc, ce ați făcut și cum ați stat motivați?
Am sperat din start să câștig această competiție și chiar daca îmi place enorm ceea ce fac si lucrez in general foarte mult, recunosc că pentru aceasta ocazie mi-am intensificat eforturile si m-am dedicat complet acestui scop. Tot ceea ce făceam înainte pentru a mă dezvolta a fost multiplicat și mi-am folosit creativitatea ca să descopăr noi moduri de a ajunge la oameni și de a le capta interesul în direcția pe care o doream.

Am realizat cu aceasta ocazie cât de inventivă devine mintea când este provocată să își depășească limitele și sa iasă din zona de confort. Pentru mine, acesta a fost un prilej de autodepășire pe mai multe planuri, iar in momentele in care lucrurile nu păreau favorabile a fost un act de încredere în mine și în puterea mea de a realiza ceea ce mi-am propus.

Young Living este un stil de viață și cea mai mare împlinire o am când văd cum oamenii își schimbă viețile in bine urmându-mi sfaturile, iar mărturiile pe care le primesc zilnic mă fac să merg înainte cu tot entuziasmul.

Care este vârful dvs. de top pentru noii membri?
Dorința de a ajuta oamenii este cea mai importantă; restul vine de la sine.

What do you love most about Young Living?
Este starea de miracol pe care o trăim chiar și după câțiva ani după ce folosim aceste uleiuri esențiale. Sunt mereu uimită cât de precis, rapid și magic acționează acestea. Sunt un dar misterios trimis umanității în aceasta perioada atât de problematica. Sunt profund impresionată de genialitatea lui Gary Young, de tot ce a făcut și face pentru a duce în fiecare casă acest dar. Îi sunt profund recunoscătoare și îi admir activitatea. Mă bucur ca fac parte și eu din acest flux.

Evenimente

Anunțam The Young Living Beauty Essentials Tour

Alătură-te nouă anul acesta în luna mai pentru a experimenta The Young Living Beauty Essentials Tour!

Acesta începe cu 7 orașe europene pornind din Vilnius, apoi în London, Cluj, Frankfurt, Madrid, Amsterdam și se încheie în Viena. Fiecare oraș remarcabil pe care îl vizităm ne va oferi o zi unică și de neuitat, în care va avea loc o formare profesională completă la un nivel intensiv în ceea ce privește produsele și se vor oferi recomandări privind crearea de afaceri. Acesta este un eveniment de neratat, așa că asigură-ți locul acum pentru a nu fi dezamăgit(ă) apoi.

Formarea profesională de o zi la nivel intensiv include:

– Orice informații pe care trebuie să le cunoști pentru a oferi produsele tale de îngrijire personală esențiale preferate
– Formare profesională intensivă cu produse de îngrijire personală și Savvy Minerals selectate care îți va arăta cum să îți întocmești un program zilnic de îngrijire a pielii, fără substanțe chimice
– Prezentări de la un expert de top de la Beauty School, Luba Vozarova, și directorul de vânzări, Jennifer R. Stoll

Vei primi, de asemenea o plasă personalizată promoțională care include amestecul nostru de uleiuri esențiale cu semnătura Beauty School, Amoressence™, plus unele surprize interesante! Masa de prânz și gustările sunt de asemenea incluse!

Locații:
– Vilnius, Lituania
– Londra, Marea Britanie
– Cluj, România
– Frankfurt, Germania
– Madrid, Spania
– Amsterdam, Olanda
– Viena, Austria

Rețineți faptul că atelierul de lucru se va desfășura în limba engleză. Dacă aveți nevoie de traducere în limba nativă a țării gazde, se va aplica un tarif suplimentar de 10 € de persoană pentru o cască.

Adoră produsele! Distribuie-ți cunoștințele! Depășește-ți limitele! Fă clic aici pentru a-ți rezerva astăzi un loc!

Mulțumim pentru o altă YL Day de succes!

Ce weekend minunat! Mulțumim tuturor gazdelor noastre Young Living Day pentru că au făcut din această petrecere globală un succes răsunător - peste 1.200 de gazde înregistrate numai în Europa! Este de-a dreptul inspirator să vezi atât de mulți dintre voi care se unesc pentru a împărtăși stilul de viață Young Living cu comunitățile voastre.

Vom anunța curând detalii despre următoarea Young Living Day, dar între timp ne-ar plăcea să avem feedback-ul vostru în legătură cu această experiență. Fă clic aici pentru a completa sondajul nostru rapid de 5 minute până la data de 31 Ianuarie 2018, pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre cele trei kit-uri Raindrop Technique!

Raindrop Technique în Croația

Află totul despre inovativa Raindrop Technique® a lui D. Gary Young la superbul Solaris Beach Resort de la Marea Adriatică! Acest eveniment unic în viață va fi ținut în Croația, pe 24-28 martie, iar Gary însuși va face demonstrații, în plus vor fi excursii la fermă și distilerie, iar atelierele te vor ajuta să începi să utilizezi Raindrop Technique și să îți dezvolți afacerea.

Fă clic aici pentru a te înregistra și pentru a-ți rezerva camera la hotel începând cu 24 Februarie 2018.

Nu pierde această oportunitate de a afla de la creator despre această tehnică inovativă într-un cadru atât de idilic!

My YL

Poveștile membrilor: Emilia Savolainen, Platinum

Nume
Emilia Savolainen

Țară
Finlanda

Cum te-ai descrie în trei cuvinte:
Pozitivă, inspirațională și cu un țel bine determinat

Ce anume te motivează?
Produsele, oamenii și creșterea personală

Care este principalul tău sfat pentru noii membri?
Doar deschideți sticla și mirosiți. Este simplu! Ulei face ceea ce trebuie să facă. Extindeți, de asemenea, utilizarea în afara uleiurilor (îngrijire personală, NingXia, suplimente etc.) și DISTRIBUIȚI poveștile cu alte persoane - puteți face o diferență în viața altor persoane. Aveți un țel aici - străluciți și faceți și celelalte persoane să strălucească!

Poveștile membrilor: Kapalika Kemmann, Gold

Nume
Kapalika Kemmann

Țară
Germania

Cum te-ai descrie în trei cuvinte:
Fericită, activă, entuziastă

Ce anume te motivează?
Să văd oameni fericiți și luminoși. Uneori poți vedea literalmente cum se luminează, în timp ce miros uleiurile și aud despre aventurile lui Gary

Care este principalul tău sfat pentru noii membri?
Continuă mereu să faci ceva pentru ceilalți și întâlniți oameni acolo. Online, offline și în cel mai bun caz, ambele!

Member Stories: Mariana Popan, Gold

Nume
Mariana Popan

Țară
România

Cum te-ai descrie în trei cuvinte:
Tenace, silitoare și empatică.

Ce anume te motivează?
Dorința de a-i ajuta pe alții.

Care este principalul tău sfat pentru noii membri?
După ce experimentezi uleiurile esențiale, le vei iubi și le vei împărtăși și celorlalți.

An în Revizuire: Momente importante din 2017

De la noile produse Young Living până la recunoașterea record, 2017 a fost un an memorabil! Îl marcăm ca una dintre numeroasele povești de succes Young Living și ne îndreptăm spre 2018 cu anticipare.

Fă clic aici pentru a arunca o privire înapoi la unele dintre momentele noastre importante, cu această ilustrație „Europa în Numere”!

Metodele tale de plată YL

Pentru a procesa cât mai rapid și mai eficient comenzile voastre Young Living, vă încurajăm să optați pentru o metodă alterna

Deseori fiind costisitor să trimiți și să primești, acum dispunem de un număr de metode de plată care vă pot îmbunătăți experiența comenzilor Young Living, inclusiv PayPal, cărți de credit, SEPA sau transfer bancar folosind SEPA.

Pentru mai multe informații despre opțiunile de plată disponibile și despre cum te pot ajuta aceste metode alternative să accelerezi procesul de comandă, te rugăm să intri în contact cu echipa noastră de Servicii pentru membri, care va fi bucuroasă să ajute.

Vizitează Sediile YL Europe

Reamenajat recent pentru a crea spațiul perfect pentru tine, membrii noștri, Sediul Young Living Europe din Chiswick, din vestul Londrei este locul perfect atât pentru reuniunile membrilor cât și pentru întâlniri informale.

Pentru a rezerva una dintre sălile noastre de reuniune, tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la ukbookings@youngliving.com, cu următoarele informații:

– Data și ora reuniunii
– Tipul de întâlnire pe care îl vei ține
– Numărul estimativ de participanți

După ce a fost confirmată disponibilitatea sălii potrivite, se va face rezervarea și vei primi un email de confirmare, un contract de rezervare (care cere semnătura ta) și informații adiționale pentru tine și participanții tăi.

Pentru toate acestea, plus alte informații legate de unul dintre locurile noastre de reuniune fă clic aici pentru a vedea Ghidul nostru pentru Rezervări - disponibil pentru descărcare din secțiunea Resurse pentru membrii din Magazin Virtual.