GROW!
Europe News | 1 mai 2019

Noutăți

Peter Foss: ”Este timpul să creăm experiențe”

Călătoriile și experiențele noastre contribuie la conturarea noastră în ceea ce suntem azi. În acest an aniversar, aniversarea a 25 de ani a Young Living, petrecem timp reflectând la patrimoniul nostru și la moștenirea lui Gary Young, în timp ce privim cu entuziasm spre viitor la oportunitățile care ne stau în față.

În luna mai ne gândim la faptul că Gary Young a plecat dintre noi anul trecut. Luna mai este și luna în care mamele și tații noștri sunt sărbătoriți în multe țări cu o zi specială în cinstea lor. Acum 25 de ani, Gary Young a început mișcarea uleiurilor esențiale, având un impact pozitiv asupra taților, mamelor și a familiilor din toată lumea. Noi toți ducem această mișcare mai departe!

Este important să avem experiențe și să creăm amintiri împreună cu familiile și prietenii noștri. Este o vorbă: ”Cei care joacă împreună, rămân împreună”. Sper că profitați de măcar câteva din numeroasele evenimente oferite de Young Living. Acestea sunt oportunități perfecte pentru a vă bucura împreună de anumite experiențe. Iată aici câteva din evenimentele viitoare la care poți participa:

Prelansarea pieței de desfacere din Africa de Sud în Cape Town și Johannesburg: 19-25 mai
Helichrysum Seed to Seal Experience, Croația: 15-16 iunie
Tabiona Experience, Utah, SUA: 12-15 iulie
Convenția Europeană, Bruxelles, Belgia: 6-8 septembrie

Evenimentul Helichrysum Seed to Seal va avea loc mai devreme în 2019, pentru ca toți să ne putem bucura de câmpiile aurii înflorite. Vizitează secțiunea de Evenimente a YoungLiving.com pentru a afla mai multe despre aceste evenimente, și despre restul evenimentelor oferite de noi.

Cu drag,
Peter Foss
Președinte YL EMEA

Stimulentul de vară 2019 este acum în desfășurare!

Fă un impact în viața oamenilor cu stimulentul de vară de anul acesta și culege roadele în excursia noastră pentru câștigătorii stimulentului, excursie care va avea loc în Sevilia în acest octombrie!

Cu cât mai mult vei spune altora și vei împărtăși cu ei Setul Starter Premium (PSK) vara aceasta, cu atât mai aproape vei fi de o excursie unică în frumoasa Sevilie din Spania, unde vei fi printre primii membri care vor experimenta cea mai nouă fermă parteneră a noastră, Vida de Seville,

Iată care sunt cele cinci niveluri de premiere ale noastre pentru Stimulentul de vară:

Nivel 1
Împărtășește un PSK cu 15 membri noi și câștigă o gentuță tip plic marca YL

Nivel 2
Împărtășește un PSK cu 20 de membri noi și câștigă o geantă pentru călătorie marca YL

Nivel 3
Împărtășește un PSK cu 25 de membri noi și câștigă acces la seminarul de leadership, și cazare pentru 2 nopți pentru o persoană în excursia noastră din Sevilia, excursie special organizată pentru câștigătorii stimulentului

Nivel 4
Împărtășește un PSK cu 30 de membri noi și câștigă acces la seminarul de leadership, și cazare pentru 2 nopți pentru două persoane în excursia noastră din Sevilia, excursie special organizată pentru câștigătorii stimulentului

Nivel 5
Împărtășește un set Starter Premium cu 40 de membri noi și câștigă acces la seminarul de leadership, cazare pentru 2 nopți pentru persoana calificată și pentru un invitat, și biletele de zbor pentru persoana calificată pentru excursia din Sevilia, excursie special organizată pentru câștigătorii stimulentului

Perioada de calificare
1 mai 2019- 31 august 2019

Când
13-15 octombrie 2019 ( 3 zile/2 nopți)

Unde
Meliá Sevilla

Află mai multe detalii despre cum îți poți câștiga locul la excursia din Sevilia la YoungLiving.com, și citește documentul cu întrebări frecvente. Împărtășind Young Living, schimbi viețile oamenilor din jurul tău, în mai bine. Cu stimulentul de vară 2019, vei avea acum oportunitatea de a-ți îmbunătăți și propria viață!

Începe astăzi!

Oferta exclusivă pentru programul Essential Rewards se termină pe data de 6 mai!

Evenimentul de prelansare special pentru programul Essential Rewards este aproape de sfârșit! Unul din numeroasele beneficii ale programului nostru de abonare Essential Rewards (ER) e faptul că membrii din ER au acces exclusiv timpuriu la cele mai recente lansări de produse de la evenimentul Young Living Day, inclusiv:

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 Indiferent de sezon, pielea ta are nevoie de protecție solară! De aceea am fost extrem de entuziasmați să lansăm loțiunea noastră mătăsoasă de plajă Mineral Sunscreen Lotion, care îți oferă protecție pe bază de plante și de minerale, și te protejează de razele UVA și UVB fără să lase pete albe.

Charcoal Bar Soap Formulat cu cărbune activat care curăță pielea și cu uleiuri esențiale pure, săpunul Charcoal Bar Soap poate fi utilizat din cap până în picioare pentru a scăpa pielea de impurități fără să îndepărteze bariera naturală de hidratare a pielii.

Orange Blossom Facial Wash Vei iubi mirosul proaspăt și luminos al Orange Blossom Facial Wash, în fiecare dimineață când te trezești! Făcut din ingrediente 100% naturale, acest toner pentru pielea sensibilă reduce uleiurile de la suprafață și îndepărtează murdăria și machiajul fără a face pielea prea uscată.

Ediție limitată! Australian Ericifolia 5 ml Combină beneficiile arborelui de ceai cu natura calmantă și relaxantă a lavandei prin uleiul Australian Ericifolia! Te vei îndrăgosti de amestecul natural de dulceață florală și de prospețime!

Nu ești încă în programul Essential Rewards? Înscrie-te azi, sau va trebui să aștepți până pe data de 6 mai pentru a putea achiziționa aceste produse în momentul în care acestea vor fi disponibile pentru publicul general. Dar va trebui să te grăbești- Australian Ericifolia este un ulei simplu de ediție specială, disponibil exclusiv până la epuizarea stocurilor!

Profită de ofertele exclusive din Essential Rewards!

Promoții și multe altele

Promoția PV a lunii mai: este aleasă cu drag!

Răsfaț-o luna aceasta cu uleiuri esențiale înălțătoare, alese cu drag! Conținând unele din uleiurile noastre favorite pentru îngrijire personală, plus câteva surprize neașteptate, promoția PV a acestei luni este perfectă pentru a răsfăța cele mai importante femei din viața ta!

Iată ce poți câștiga când plasezi o comandă eligibilă luna aceasta:

Longevity 15 mlDi-Gize 15 mlRaven 5 mlPatchouli 15 mlGeranium 15 mlGeneYus 5 ml

Vrei mai mult? O sticluță gratuită de 15 ml de ulei esențial Lemongrass poate fi a ta cu o comandă eligibilă în programul Essential Rewards (ER)!

Clic aici pentru mai multe detalii și utilizări ale produselor promoției acestei luni, sau îndreaptă-te către VO pentru a descărca materialele noastre pentru promoția PV.

Sărbătorim femeile din viața noastră cu Savvy Minerals!

Luna aceasta surprinde-o cu un dar la fel de frumos ca ea cu produse speciale pentru frumusețe marca Savvy Minerals by Young Living- disponibile la un preț exclusiv în luna mai!

Savvy Minerals Glam Kit (code: 27220)
Conținând cinci produse Savvy Minerals preferate pentru machiaj, setul Savvy Minerals Glam Kit include:

– Savvy Minerals Mascara: Rimelul nostru infuzat cu lavandă oferă ochilor tăi un aspect natural definit în timp ce hrănește și protejează genele.
– Savvy Minerals Lipstick Wish: Oferă buzelor tale o pată de culoare bogată cu ajutorul acestui ruj cremos, hrănitor.
– Savvy Minerals Eyeliner: Încearcă orice tip de machiaj de la unul de zi la un machiaj dramatic cu dermatograful nostru Savvy Minerals Eyeliner pe bază de minerale în nuanța Jetsetter (negru).
– Savvy Minerals Multi-Tasker: Bogat pigmentant, produsul nostru multifuncțional Savvy Minerals Multitasker poate fi utilizat ca: dermatograf, fard pentru ochi și umplutură pentru sprâncene!
– Savvy Minerals Misting Spray: Infuzat cu uleiuri esențiale benefice pentru piele- inclusiv Geranium, Lavender și Rose- Savvy Minerals Misting Spray este un articol esențial în setul tău Savvy. Pulverizează pensulele înainte de a le utiliza pentru a utiliza cantitatea perfectă din formulele noastre pe bază de minerale, sau utilizează-l ca pas final în rutina ta Savvy Minerals pentru un finisaj strălucitor și înrourat.

Savvy Minerals Essential Brush Set (code: 21257D)
– Aceste pensule luxuriante sunt create din materiale vegane, de cea mai înaltă calitate, sunt mătăsoase la atingere și sunt ușor de curățat. Setul de pensule Savvy Minerals Essential Brush Set face ca aplicarea machiajului să fie cât mai ușoară!
- Include pensulă pentru fardul de ochi, pensulă pentru amestecatul nuanțelor, pensulă pentru blush/bronzer și pensulă pentru veil.
- Pentru un finisaj frumos uniform, asigură-te că îți pulverizezi pensulele cu Savvy Minerals Misting Spray inainte de a aplica produsele tale Savvy favorite- va ajuta la aplicarea perfectă a produselor pe tenul tău.

Deci fie că o tratezi cu câteva din produsele ei favorite, o surprinzi cu nuanțe Savvy Minerals pentru a le încerca sau o introduci pentru prima dată în lumea produselor pure pentru frumusețe, aceste două colecții sunt o modalitate minunată de a achiziționa câteva din cele mai bine vândute produse ale noastre- și vei economisi 10% din prețul standard!

Comandă-ți seturile astăzi!

Economisește 10% din prețul standard. Fiecare membru poate comanda doar un set. Disponibile până la epuizarea stocurilor.

Economisește 10% la Rose 5 ml în luna mai!

Fiind în vârful listei de dorințe a multor membri Young Living, Rose este unul din cele mai prețioase și mai prețuite uleiuri esențiale.

Cu 10 kg de petale de trandafiri în fiecare sticluță de 5 ml (asta înseamnă cam 60 de trandafiri în fiecare picătură de ulei esențial), nu este greu de realizat motivul pentru care acest ulei este elementul suprem de răsfăț din colecția de uleiuri esențiale.

Așa că, fie că faci o achiziționare pentru a te răsfăța pe tine însuți sau îl dăruiești cuiva special, bucură-te de această oportunitate de a economisi 10% la Rose luna aceasta!

Descoperă uleiul esențial Rose!
Rose 5 ml: 362308D/362310D

Construiește-ți afacerea cu Help 5 luna aceasta!

Programul Help 5 este un program pentru construirea afacerilor care ajută liderii YL să își crească echipele și să își întărească membrii. Câștigi un punct prin înscrierea unui membru nou cu un Set Starter Premium, înscrierea unui membru din echipa ta în programul Essential Rewards sau reactivând un membru care a fost inactiv timp de cel puțin 12 luni.

În momentul când ajungi la 5 puncte, ți-ai îndeplinit țelul lunar! Când te califici luna aceasta, îți vom trimite o poșetuță chic cu șase compartimente pentru carduri, o oglindă și loc pentru patru rujuri Savvy Minerals by Young Living, roll-on-uri de uleiuri esențiale sau sticluțe de 5 ml de uleiuri esențiale!

Programul Help 5 al lunii mai este acum în desfășurare! Vizitează pagina noastră Help 5 de pe YoungLiving.com pentru mai multe detalii despre program și despre premii.

Evenimente

Retrăiește evenimentul Diamond Retreat 2019!

Mulțumim tuturor celor care au participat la evenimentul Diamond Retreat din Sevilia, Spania- o experiență cu adevărat încântătoare! Momentele în care recunoaștem tot ceea ce faci pentru Young Living sunt unele dintre cele mai îndrăgite momente ale anului!

Iată câteva din momentele noastre favorite:

– Când am văzut fețe familiare și am întâlnit prieteni noi, în timpul cinei de bun venit de la istorica Hacienda San Miguel Montelirio!
- Când am tăiat plante cistus și ne-am bucurat de timpul petrecut la noua noastră fermă Vida de Seville.
- Toate surprizele distractive și toate darurile- inclusiv produse Young Living, statui Lladro, ochelari de soare Laveta, sacoșe de plută și multe alte bunuri gratuite.
– Când participanții au putut vedea o parte din produsele care se vor lansa la Marea Convenție Internațională 2018. – Când am fost răsfățați cu priveliști faimoase și experiențe de neuitat, fie prin explorarea regiunii Seviliei, extinderea aptitudinilor de gătit, conducerea unui F3 sau vizitarea curajoșilor tauri spanioli.
- Sentimentul de neuitat când ne-am înălțat în aer cu ceilalți membri Diamond într-o plimbare uimitoare cu balonul cu aer cald.
– Călătoriile fermecătoare cu trăsura care au încheiat experiența noastră magică în inima Seviliei în spectaculoasa Plaza de España.

Vrei să experimentezi un eveniment Young Living Recognition Retreat? Află cum te poți califica pentru una din aceste excursii unice!

Experimentează frumusețea naturii la evenimentul nostru Helichrysum Seed to Seal.

Descoperă maiestatea câmpiilor croate de imortele în plină floare la evenimentul Helichrysum Seed to Seal al Young Living!

Alătură-te nouă în 15-16 iunie pentru excursia noastră Seed to Seal în frumoasa coastă dalmațiană din Croația, unde:

– Vei întâlni experții din spatele traiectoriei Seed to Seal, traiectorie făcută de uleiurile tale esențiale favorite Young Living
- Vei lua parte la seminarele practice de frumusețe conduse de Yen Wei Goo despre cum să utilizezi uleiul Helichrysum ca parte a rutinei tale de îngrijire a pielii.
- Vei descoperi ce face ca uleiurile esențiale Young Living să fie diferite
- Vei descoperi cum difuzarea uleiului Helichrysum te poate ajuta data viitoare când trebuie să te concentrezi la un proiect mai complicat
- Vei crea amintiri speciale cu prietenii tăi YL și cu echipele tale YL.

Vino cu noi în excursia noastră în Croația pentru a înțelege cum să utilizezi uleiurile esențiale pentru a te revigora! Vei călători înspre casă cu amintiri speciale, de la florile Helichrysum înflorite la ferma Young Living Dalmatia Aromatic- iunie este luna perfectă din an pentru a vedea câmpurile aurii de helichrysum, pline de magie- la educație profundă despre produse, educație pe care o poți împărtăși cu echipa ta.

Vrei să afli mai multe despre cum poate colecția ta de uleiuri esențiale să amplifice rezultatele vizibile de la rutina ta de îngrijire a pielii? Alătură-te nouă la evenimentul Helichrysum Seed to Seal pentru a primi răspunsuri!

My YL

Listele de prețuri pentru luna mai acum disponibile

Fii la curent cu materialele YL, actualizate, cum ar fi prețurile pentru distribuitori și pentru clienți pentru luna mai- acum disponibile în VO și incluzând cele mai recente lansări de la evenimentul Young Living Day.

Descarcă-ți noile liste de prețuri din secțiunea de Resurse pentru membri din Biroul Virtual!

Memento: Sărbătoare legală în luna mai

Vă reamintim că serviciul pentru Membri și magazinul nostru de la sediul central european din Londra vor fi închise pe data de luni, 6 mai, datorită unei sărbători legale în Marea Britanie. Ambele departamente vor fi deschise din nou și disponibile pentru tine marți, pe data de 7 mai. Mulțumim pentru înțelegerea ta.