Uleiul esențial Wintergreen- răcoritor și benefic pentru toată perioada anului

0 18/11/2020 - Toate postările

Wintergreen e foarte popular datorită mirosului său dulce, mentolat și senzației proaspete și răcoritoare. E un ulei esențial care poate fi partenerul potrivit pentru zilele călduroase de vară, dar te poate ajuta și să te destinzi după o săptămână grea la muncă.  Uleiul esențial Wintergreen are multe beneficii, iar noi am listat câteva din modalitățile noastre favorite de utilizare.

Wintergreen Essential Oil Bottle on Wood Cube

1. Pregătește-te pentru ziua care-ți stă în fața difuzând acest amestec revitalizant.

Această combinație fabuloasă de lavandă proaspătă, florală, rozmarin erbaceu și salcie himalaiană intensă te va energiza din momentul în care te trezești, pentru a te pregăti pentru antrenamentul matinal energetic, o zi plină la birou sau o zi lungă petrecută cu micuții tăi.

Ingrediente

Young Living Lantern Essential Oil Diffuser and Wintergreen Oil Bottle

2. Masează-ți mușchii cu Deep Relief

Pentru cei care doresc să se răcorească după un antrenament intens, amestecul intens și calmant de uleiuri esențiale, găsit în roll-on-ul Deep Relief de la Young Living, va impresiona cu siguranță.  Acest roll-on făcut cu mentă de grădină, pignut, helichrysum și salcie himalaiană, are un miros revigorant, fiind aroma perfectă pentru a inspira un antrenament plin de energie.  Utilizează-l cu un masaj sportiv pentru a te bucura de o senzație relaxantă și de parfumul mentolat, erbaceu.

3. Ai grijă de degetele tale

Picioarele noastre lucrează întotdeauna, dar de multe ori nu primesc aceeași dragoste și atenție ca restul corpului nostru. Acordă-le atenția binemeritată adăugând una sau două picături de ulei esențial Wintergreen în crema ta favorită pentru picioare și masează-ți picioarele pentru a le relaxa.

4. Reîmprospătează-ți salteaua de yoga

Practicarea yoga este cunoscută pentru beneficiile sale fizice și mentale nelimitate, inclusiv creșterea forței și tonusului muscular, îmbunătățirea vitalității și a energiei și ameliorarea stresului. Într-un an în care mulți au practicat yoga acasă, este mai important ca niciodată să îți reîmprospătezi salteaua de yoga, pentru a te putea concentra exclusiv pe stăpânirea noilor mișcări. Salteaua ta va fi curată și va mirosi frumos cu ajutorul acestui pulverizator.

Ingrediente

  • 250 ml de apă
  • 75 de ml de hamamelis
  • 10 picături de ulei esențial Wintergreen
  • 10 picături de ulei esențial Tea Tree

Wintergreen Oil Bottle and Modern Shapes

5. Amestecă-l cu un ulei de bază pentru un masaj magic.

Uleiul esențial Wintergreen este incredibil de puternic și este un ulei fierbinte. De aceea, ar trebui diluat întotdeauna când este aplicat local.  Pentru fiecare picătură de Wintergreen, utilizează cel puțin 4 picături de ulei de bază.  După ce ai găsit raportul potrivit pentru tine, masează-ți umerii, articulațiile și mușchii obosiți și bucură-te de senzația răcoritoare care te va relaxa.

 

Nu uita- uleiul esențial Wintergreen are un miros dulce, însă este extrem de puternic – de aceea are un capac de siguranță. Principalul constituent, salicilatul de metil, conferă uleiului Wintergreen, aroma sa clară și senzația răcoroasă pe care o obții atunci când îl aplici pe piele. Știi ce ai de făcut:  Urmează instrucțiunile de pe etichetă și beneficiile Wintergreen vor face din acest ulei puternic un accesoriu în cutia ta de produse de wellness!

 Tu cum dorești să utilizezi uleiul esențial Wintergreen în viitor?  Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.