Kaikki mahdollinen eteerisestä lamosalaliöljystä

0 18/11/2020 - Kaikki postaukset

Minttuinen ja viilentävä lamosalaliöljy on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan. Kyseessä on monipuolinen öljy, joka sopii yhtä hyvin kesään kuin talveen. Tässä on muutama idea sen käyttämiseen.

Wintergreen Essential Oil Bottle on Wood Cube

1. Ota päivä vastaan diffuuserisekoituksella

Tämä upea Lavenderin, Rosemaryn ja Wintergreenin yhdistelmä piristää sinua välittömästi herättyäsi. Se antaa myös motivaatiota päivän haasteisiin.

Tarvitset:

Young Living Lantern Essential Oil Diffuser and Wintergreen Oil Bottle

2. Anna lihaksillesi huomiota Deep Reliefillä

Ne, jotka tykkäävät urheilun jälkeen viilentää lihaksiaan, pitävät varmasti Young Living Deep Relief Roll-Onista. Eteeriset piparminttu– ja lamosalaliöljyt viilentävät urheilun väsyttämiä lihaksia ja sen lisäksi Roll-onin tuoksu virkistää. Kokeile käyttää Deep Relief Roll-Onia mukana hieronnassa ja hengitä samalla syvään sen minttuisen yrttistä tuoksua.

3. Huomio varpaasi

Jalkamme tekevät paljon meidän eteemme, mutta silti ne eivät tapaa saada niin paljon huomiota kuin muut kehonosat. Kokeile lisätä muutama tippa Wintergreen-öljyä jalkavoiteeseesi ja anna itsellesi ihana jalkahieronta.

4. Pidä joogamattosi raikkaana

Joogaaminen tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Jooga myös vahvistaa lihaksia, kiinteyttää, parantaa tasapainoa ja pitää notkeana. Tänä poikkeuksellisena vuotena yhä useampi meistä on alkanut joogata enemmän. Joogamaton puhtaana ja raikkaana pitäminen on tärkeää. Tämä spray on mattosi ja nenäsi ystävä.

Tarvitset:

  • 250 ml vettä
  • 75 ml taikapähkinävettä
  • 10 tippaa Wintergreeniä
  • 10 tippaa Tea Treetä

Wintergreen Oil Bottle and Modern Shapes

5. Perusöljyn kumppaniksi hierontaan

Vaikka Wintergreen-öljy ei ole kovin vahva öljy, se on kuitenkin ns. kuuma öljy. Sitä kannattaa sen vuoksi laimentaa paikallisesti iholla käytettäessä. Laimenna 1 tippa Wintergreeniä 4 tippaan perusöljyä. Sen jälkeen kun olet löytänyt mieleisesi laimennussuhteen, hiero lihaksiasi öljysekoituksella ja nauti sen viilentävästä tunteesta.

 

Äläkä unohda, että vaikka Wintergreen tuoksuu makealta, sen tuoksu on myös voimakas – sen vuoksi pullossa on erityinen suojakorkki. Wintergreenin sisältämä metyylisalisylaatti antaa öljylle raikkaan kirpeän tuoksun ja viilentävän tuntemuksen iholla.  Muista seurata etiketin ohjeita!

Mitä näistä ideoistamme aiot ensimmäiseksi kokeilla? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.