16 tapaa, joilla voit käyttää eteeristä piparminttuöljyä

1 16/03/2020 - Kaikki postaukset

Jos olet kuin suurin osa meistä muista Young Living -faneista, eteerinen Peppermint-öljy kuuluu jo suosikkiöljyihisi. Etsit sitten piristävää tuoksua aamuihin tai viilentävää jalkahierontaa päivän päätteeksi, eteerinen Peppermint-öljy on valmiina palvelukseen. Varmuuden vuoksi tässä on lisää ideoita, miten voit käyttää tätä minttuista öljyä!

 1. Nollaa pitkän päivän jälkeen 

Laimenna 1 tippa Peppermint-öljyä 4 tippaan Young Living V-6®-perusöljyä tai muuhun perusöljyyn. Hiero sen jälkeen tätä sekoitusta ohimoillesi, otsallesi ja niskaasi. Viilentävä ja kihelmöivä tunne johtuu mentolin ainesosista ja mentyyliasetaatista.

Voiko Peppermint-öljyä levittää suoraan iholle?

Suosittelemme, että aloitat Peppermint-öljyn käytön laimentamalla sitä 1:4 suhteessa perusöljyyn. Mikäli haluat käyttää sitä laimentamattomana, tee ensiksi ihotesti. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna 1 tippa öljyä 4 tippaan perusöljyä ja tee uudelleen ihotesti.

 1. Kesän suosikkiöljy

Oletko jo varannut kesälomamatkan? Pakkaa Peppermint-öljy matkalaukkuusi ja ota se käyttöön auringossa vietetyn päivän jälkeen. Lisää muuta tippa Peppermint- ja Lavender-öljyjä aloe vera-geeliin.

 1. Mattojen raikastaja

Raikasta vanhoja mattoja tekemällä mattopulveri tunkkaista hajua karkottamaan. Laita 1 kupilliseen ruokasooda 20-30 Peppermint tippaa. Voit lisätä tähän myös Kunzea-öljyä, joka sopii erinomaisesti Peppermintin kumppaniksi.

 1. Add Cool Azul ™ viilentää

Piparminttu on Cool Azul -linjan tärkein ainesosa. Hiero väsyneitä lihaksia Cool Azul Sports Gelillä raskaan urheilusuorituksen jälkeen. 

 1. Muista juoda tarpeeksi!

Huolehdi nestetasapainostasi Peppermint Plus-öljyllä lisäämällä sitä vesipulloosi ja teehesi. Yksi tai kaksi tippaa 500 ml:n vesipulloon tuo tarpeeksi makua ja siitä tulee 6-8 lasillista.

Voiko Peppermint-öljyä nauttia sisäisesti?

Peppermint Plus on tarkoitettu sisäisesti nautittavaksi, ja se tekee vedestäsi kiinnostavan makuista.

 1. Raikasta hengitystäsi

Laita pisara Peppermint Plus-öljyä kielellesi hengitystäsi raikastamaan.  Tämä on nopea ja helppo tapa varmistaa, että hengitys ei haise pahalle.

 1. Aktivoi päänahkaasi

Lisää 3 tippaa Peppermint-öljyä shampooseesi aamulla ja hiero päänahkaasi 2 minuutin verran.

 1. Päivitä suosikkireseptejäsi

Laita Peppermint Plus-öljyä kannulliseen kesäjuomaa.

 1. Ympäröi itsesi raikkaalla tuoksulla

Lisää 5 tippaa Peppermint-öljyä kylpyveteesi ja nauti virkistävästä kylvystä. Jos olet raikkaiden tuoksujen ystävä, lisää kylpyveteen Lemonia, Orangea ja makeaa Ylang Ylangia.

 1. Lisää tippa tai pari Peppermint Plus-öljyä kuumaan veteen, jos etsit vaihtoehtoisia kuumia juomia teelle tai kahville.
 1. Ota Deep Relief™ Roll-On mukaan käsilaukkuusi ja levitä iholle tarpeen mukaan. Ystävämme Peppermint-öljy on Deep Reliefin pääasiallinen ainesosa ja viilentävä tunne johtuu siitä.
 2. Valmista viilentävä rintahieronta

Laita tippa Peppermint-öljyä pieneen määrään V-6®-perusöljyä ja hiero viilentävää seosta rinnan päälle.

 1. Viilenny kuuman päivän jälkeen

Kun sää lämpenee, voit kokeilla laittaa muutama tippa Peppermint-öljyä viileään, kosteaan kangasliinaan. Voit taputella sillä niskaasi, otsaasi ja rintaasi.

 1. Terästä leipomuksiasi

Tuo makeisiin leipomuksiisi lisämakua Peppermint Plus-öljyllä.

 1. Raikasta vanhoja lenkkikenkiä tai salikassia

Haiseeko salilaukkusi pahalta? Voisivatko lenkkikenkäsi haista paremmalle? Sekoita 60 ml vettä ja 6 tippaa Peppermintiä suihkepullossa ja suihkuta seoksella salikassiasi tai lenkkikenkiäsi. Voit kokeilla myös Young Livingin Purificationia® tai Lemonia hedelmäistä tuoksua tuodaksesi.

 1. Tee aamusuihkusi jännittävämmäksi 

Laita 2 tippaa Peppermintiä ja 2 tippaa Eucalyptus Radiataa pesukintaaseen ja laita se suihkun lattialle. Suihkusta tuleva höyry ympäröi sinut ja saat hyväntuoksuisen aamusuihkun!

Miten sinä käytät eteeristä Peppermint-öljyä?

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.