16 tapaa, joilla voit käyttää eteeristä piparminttuöljyä

1 16/03/2020 - Kaikki postaukset

Jos olet kuin suurin osa meistä muista Young Living -faneista, eteerinen Peppermint-öljy kuuluu jo suosikkiöljyihisi. Etsit sitten piristävää tuoksua aamuihin tai viilentävää jalkahierontaa päivän päätteeksi, eteerinen Peppermint-öljy on valmiina palvelukseen. Varmuuden vuoksi tässä on lisää ideoita, miten voit käyttää tätä minttuista öljyä!

 1. Nollaa pitkän päivän jälkeen 

Laimenna 1 tippa Peppermint-öljyä 4 tippaan Young Living V-6®-perusöljyä tai muuhun perusöljyyn. Hiero sen jälkeen tätä sekoitusta ohimoillesi, otsallesi ja niskaasi. Viilentävä ja kihelmöivä tunne johtuu mentolin ainesosista ja mentyyliasetaatista.

Voiko Peppermint-öljyä levittää suoraan iholle?

Suosittelemme, että aloitat Peppermint-öljyn käytön laimentamalla sitä 1:4 suhteessa perusöljyyn. Mikäli haluat käyttää sitä laimentamattomana, tee ensiksi ihotesti. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna 1 tippa öljyä 4 tippaan perusöljyä ja tee uudelleen ihotesti.

 1. Kesän suosikkiöljy

Oletko jo varannut kesälomamatkan? Pakkaa Peppermint-öljy matkalaukkuusi ja ota se käyttöön auringossa vietetyn päivän jälkeen. Lisää muuta tippa Peppermint- ja Lavender-öljyjä aloe vera-geeliin.

 1. Mattojen raikastaja

Raikasta vanhoja mattoja tekemällä mattopulveri tunkkaista hajua karkottamaan. Laita 1 kupilliseen ruokasooda 20-30 Peppermint tippaa. Voit lisätä tähän myös Kunzea-öljyä, joka sopii erinomaisesti Peppermintin kumppaniksi.

 1. Add Cool Azul ™ viilentää

Piparminttu on Cool Azul -linjan tärkein ainesosa. Hiero väsyneitä lihaksia Cool Azul Sports Gelillä raskaan urheilusuorituksen jälkeen. 

 1. Muista juoda tarpeeksi!

Huolehdi nestetasapainostasi Peppermint Plus-öljyllä lisäämällä sitä vesipulloosi ja teehesi. Yksi tai kaksi tippaa 500 ml:n vesipulloon tuo tarpeeksi makua ja siitä tulee 6-8 lasillista.

Voiko Peppermint-öljyä nauttia sisäisesti?

Peppermint Plus on tarkoitettu sisäisesti nautittavaksi, ja se tekee vedestäsi kiinnostavan makuista.

 1. Raikasta hengitystäsi

Laita pisara Peppermint Plus-öljyä kielellesi hengitystäsi raikastamaan.  Tämä on nopea ja helppo tapa varmistaa, että hengitys ei haise pahalle.

 1. Aktivoi päänahkaasi

Lisää 3 tippaa Peppermint-öljyä shampooseesi aamulla ja hiero päänahkaasi 2 minuutin verran.

 1. Päivitä suosikkireseptejäsi

Laita Peppermint Plus-öljyä kannulliseen kesäjuomaa.

 1. Ympäröi itsesi raikkaalla tuoksulla

Lisää 5 tippaa Peppermint-öljyä kylpyveteesi ja nauti virkistävästä kylvystä. Jos olet raikkaiden tuoksujen ystävä, lisää kylpyveteen Lemonia, Orangea ja makeaa Ylang Ylangia.

 1. Lisää tippa tai pari Peppermint Plus-öljyä kuumaan veteen, jos etsit vaihtoehtoisia kuumia juomia teelle tai kahville.
 1. Ota Deep Relief™ Roll-On mukaan käsilaukkuusi ja levitä iholle tarpeen mukaan. Ystävämme Peppermint-öljy on Deep Reliefin pääasiallinen ainesosa ja viilentävä tunne johtuu siitä.
 2. Valmista viilentävä rintahieronta

Laita tippa Peppermint-öljyä pieneen määrään V-6®-perusöljyä ja hiero viilentävää seosta rinnan päälle.

 1. Viilenny kuuman päivän jälkeen

Kun sää lämpenee, voit kokeilla laittaa muutama tippa Peppermint-öljyä viileään, kosteaan kangasliinaan. Voit taputella sillä niskaasi, otsaasi ja rintaasi.

 1. Terästä leipomuksiasi

Tuo makeisiin leipomuksiisi lisämakua Peppermint Plus-öljyllä.

 1. Raikasta vanhoja lenkkikenkiä tai salikassia

Haiseeko salilaukkusi pahalta? Voisivatko lenkkikenkäsi haista paremmalle? Sekoita 60 ml vettä ja 6 tippaa Peppermintiä suihkepullossa ja suihkuta seoksella salikassiasi tai lenkkikenkiäsi. Voit kokeilla myös Young Livingin Purificationia® tai Lemonia hedelmäistä tuoksua tuodaksesi.

 1. Tee aamusuihkusi jännittävämmäksi 

Laita 2 tippaa Peppermintiä ja 2 tippaa Eucalyptus Radiataa pesukintaaseen ja laita se suihkun lattialle. Suihkusta tuleva höyry ympäröi sinut ja saat hyväntuoksuisen aamusuihkun!

Miten sinä käytät eteeristä Peppermint-öljyä?

 

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.